ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το πρόσημο είναι φαύλο στη Γλυφάδα και χρησιμοποιείται κατά το δοκούν


Το πρόσημο ( + - ) στον Δήμο της Γλυφάδας είναι φαύλο και χρησιμοποιείται κατά το δοκούν από την ''γαλάζια'' δημοτική αρχή.

Σήμερα πλέον είναι πέραν του αυταπόδεικτου τι πρεσβεύει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου της Γλυφάδας.

Άλωσαν και ισοπέδωσαν για τα στενά προσωπικά , κομματικά, και λοιπά συμφέροντα ημετέρων και υποστηρικτών τους τον θεσμό της αυτοδιοικήσεως.

Αντί να υπηρετούνται τα συμφέροντα του Δήμου υπηρετούνται όσα εξυπηρετούν την εκλογική τους πελατεία και το μιντιακό καταστημένο του κεφαλαίου και των ημετέρων τους ολιγαρχών.

Άλλωστε η πρόταση για εκδηλώσεις μουσικού χαρακτήρα και δημιουργία Μουσικής Σκηνής είχαν γίνει πριν από δεκαετίες από τον υποφαινόμενο, και ειδικότερα την εποχή που λειτουργούσε το ''Μουσικό Ραδιόφωνο της Πόλης'' σε μια εντελώς διαφορετική βάση απ΄ όσα ακολούθησαν τα αστικά πολιτικά κόμματα και τα στελέχη της ΝΔ με ειδική εντολή. 

Οι ''γαλάζιοι'' εξυπηρετούμενοι/ες τα τελευταία εννιά χρόνια έγιναν σήμα κατατεθέν της πόλης μας, όμως, ουδείς εξ αυτών ήταν και είναι αυτόχθονας, ενώ στον αντίποδα ο ξενόφερτος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας έχει καταλύσει την εντολή χιλιάδων δημοτών και ψηφοφόρων.

Πόσο φυσιολογικό είναι το καθεστώς που έχετε διαμορφώσει ως ΝΔ να συμμετέχουν οι εκτός και να απέχουν οι εντός ενώ ο Πολιτισμός αν ήταν στη σωστή του βάση έπρεπε να ενώνει το σύνολο ; 

Έχουμε άλλα πράγματα να μας χωρίζουν ιδεολογικοπολιτικά, όμως, όταν μας χωρίζουν ΟΛΑ υφίσταται παθογένεια στον Ο.Τ.Α. Την παθογένεια δεν την δημιουργήσαμε εμείς, την δημιούργησαν τα κόμματα, άρα ΕΣΕΙΣ

Είτε δεξιός, είτε κομμουνιστής, είτε και ανένταχτος να είναι ο προσκεκλημένος σας  εμείς απέχουμε. Το βέβαιο είναι ότι συμμετέχουν 80% ψηφοφόροι και υποστηρικτές της ΝΔ, άρα, ακόμα και εκεί κάνετε επιλογή. 

Έχετε και άλλα εκατομμύρια για ημετέρους της Νέας Δημοκρατίας ενώ διώξατε - κατασχέσατε και εξαφανίσατε οτιδήποτε δικό μας τοπικό των δημοτών της Γλυφάδας ;

Γιάννης Κουρδομένος 

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Έχετε και άλλα στόρυ καθ' οδόν ώστε να παραπληροφορήσετε την εξυπηρετούμενη εκλογική σας πελατεία όσο χρονικό διάστημα καταλύεται την τοπική δημοκρατία και πολιτισμό ; Δεν έχει μάτια ο κόσμος ότι εξυπηρετείται επί 9 χρόνια οτιδήποτε επιθυμείται ενώ δεν ίσχυσε η εντολή μας ?

- Μπορεί να έχετε γίνει ''συνασπισμένοι'' με κάποιους συριζαίους, με πασόκους, και λοιπούς, όμως, εμάς μας είδατε έστω μια (1) φορά στις φιέστες σας ; Αποτελεί την απόδειξη όσων προαναφέρονται.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?  Ξέρετε πόσο ''δύσκολο'' ήταν σε ένα Δήμο 86.000 χιλιάδων, αντί για τα εκτός να υφίστανται τα ΕΝΤΟΣ, τα οποία υπονόμευσαν τα κόμματα στον Ο.Τ.Α, ενώ εστίασαν σε οικόπεδα , ψευτοτάπητες και προσωπικά συμφέροντα ; 

- Αν το κόμμα σου είναι η ΝΔ να κρίνεις το κόμμα σου στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας, και να διαπιστώσεις και εσύ ότι κλέβουν τις προτάσεις  μας και εξυπηρετούν τις τσέπες τους παράλληλα των ημετέρων τους. Αυτός είναι Πολιτισμός , και ειδικότερα ΤΟΠΙΚΟΣ ; Ακόμα και η *φιλαρμονική ήταν αυτούσια δική μου πρόταση την δεκαετία του 90 η οποία αποτέλεσε και αυτή ετεροχρονισμένα τις πολιτικές έτερων. Τα αστικά πολιτικά κόμματα μπορούν να κάνουν τα πάντα ''για εμάς'' , ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ , και έχοντας παρακαταθήκη τις δικές μας προτάσεις για το όφελος των άλλων !

* Παράλληλα με την Φιλαρμονική, η πρότασή μου πριν από δεκαετίες περιελάμβανε Χορωδία και Συμφωνική Ορχήστρα, άρα κάτι λείπει ακόμα, εκτός του πραγματικού πολιτισμού των ΕΛΛΗΝΩΝ , των δικών μας ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ , της Μουσικής Σκηνής στο Νταμάρι, του Μουσικού Ραδιοφώνου της Πόλης, του Δημοτικού ενημερωτικού ΜΜΕ, και των χαρακτηριστικών που πρέπει να διέπουν ένα Δήμαρχο ώστε ο δήμος να γίνει του συνόλου και να εκπροσωπεί το ΣΥΝΟΛΟ. Προσπαθήστε λίγο και δουλέψτε τη σύγκλιση.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το πρόσημο είναι φαύλο στη Γλυφάδα και χρησιμοποιείται κατά το δοκούν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">