ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Την πραγματικότητα δεν την αλλοιώνεται


Όλες οι δημοτικές αρχές στη πόλη μας  ακολουθούν το ίδιο και απαράλλαχτο σύστημα παράγωγο της Τουρκοκρατίας. Ο μοναδικός συμπολίτης μας ο οποίος εστίασε στην διαχρονική παθογένεια της νεοελληνικής φάρας δεν εξελέγη στις δημοτικές εκλογές !

Επί παντός επιστητού αποκομίζεται από καταχρηστικές ενέργειες, από υπονομεύσεις, διαπλοκές, χρηματισμούς, δολοπλοκίες, και καταλήστευση των δικών μας προτάσεων οι οποίες έγιναν από κοινωνικό μετερίζι.

Ακόμα και να εξαιρέσουμε τον παρελθόντα χρόνο, που συνολικά δεν γνωρίζατε τη τύφλα σας από ψηφιακό μετασχηματισμό , τεχνολογία αιχμής, πράσινη ανάπτυξη, καθώς και τι απαιτείται σε επίπεδο χώρας , και να αφήσουμε στην άκρη τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις που μεθόδευσαν τα  κόμματά σας για το συμφέρον των ημετέρων σας ολιγαρχών και το δικό σας , έχουμε την αυταπόδεικτη πραγματικότητα του παρόντος.

Μέχρι σήμερα δεν είστε εσείς που κινείτε τα νήματα διαφθείροντας ώστε να μην προκύψει η εντολή μας ; 

Δεν είστε εσείς οι οποίοι από κοινού με την τοπική ψευτοαριστερά, η οποία παραπέει, υπονομεύσατε την ΕΝΤΟΛΗ στην κάλπη χιλιάδων συμπολιτών μας και στη συνέχεια επενδύσατε στις προτάσεις μου γιατί οι ίδιοι δεν είχατε προτάσεις ;

Οι συμπολίτες μας έχουν πρόβλημα οράσεως και ακοής και δεν μπορούν να αναζητήσουν ποια ήταν τα προεκλογικά προγράμματα των παρατάξεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες, καθώς επίσης, τι προτάσεις είχα κάνει δημόσια ;

Όσους και να πληρώσετε την πραγματικότητα δεν την αλλοιώνεται

Οι κέντροαριστεροί/κεντροδεξιοί ήδη βιώνουν ένα εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο τους παρέχει πολύτιμα στοιχεία. Στοιχεία τα οποία είχα περάσει δημόσια πριν απ' όλους διότι γνώριζα από το 2014 τι ακολουθεί.

Είναι δυνατόν να κάνουν προδοσία και να αναμένουν στη συνέχεια ξανά την εξουσία ;

Προσωπικά με την προδοσία που έγινε στη δική μας πόλη και ευρύτερα στα Νότια προάστια γνωρίζω καλύτερα απ΄όλους πως υλοποιείται στη πράξη η ''Δικαιοσύνη Παντού''. Μένεις απόλυτα αδικαίωτος με ενέργειες συριζαίων και λοιπών αριστερών ενώ αποκομίζουν προσωπικά οφέλη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και έτεροι συνεργαζόμενοι !

Αντί να στηρίξουν την κοινωνία ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη της και την τιμή που τους έκανε στις εθνικές εκλογές του 2014 - 2015, αναζήτησαν και αυτοί συμμετοχή στην ''τηλεοπτική δημοκρατία'' ευελπιστώντας ότι θα εξασφαλίζουν την αρωγή των ολιγαρχών. Ήταν καμένοι εξ' αρχής και δεν το γνώριζαν, όπως και ο συνεταίρος τους Π.Καμένος , ενώ αυτοί νόμιζαν ότι ''καμένη'' είναι η κοινωνία.

Επίσης, αντί οι δημόσιες ρεκλάμες τους να έχουν απτό αποτέλεσμα πραγματικής δικαιοσύνης, (να δείχνουν τι πέτυχαν... αν είχαν να δείξουν κάτι), αρκέστηκαν σε προαγωγή ανούσιων μηνυμάτων. Ασφαλώς υπάρχει και το αύριο των αυτοδιοικητικών εκλογών που ουδείς γνωρίζει τι αποτέλεσμα θα προκύψει στον Δήμο της Γλυφάδας, κ.α., καθώς και τι ''αντιπολίτευση'' μπορούν να κάνουν οι διαχρονικά ''φαντομάδες'' οι οποίοι λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης τυγχάνουν της εκτίμησης των νεοδημοκρατών διοικούντων. Τι έχουν παρέχει στην τοπική μας κοινωνία εκτός από την κατάλυση της εντολής της είναι το βασικό ζητούμενο.

Η βασική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και έτερων κομμάτων τύπου ΛΑΕ, κ.α., ξεκίνησε από την πόλη της Γλυφάδας και τα Νότια προάστια από το 2015 και μετέπειτα. Όσοι αναζητούσαν τις ισορροπίες στην ''τηλεοπτική δημοκρατία'' και στα γνωστά μιντιακά συγκροτήματα είχαν χάσει το τρένο της ιστορίας και δεν το γνώριζαν.


Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ενώ συνετέλεσε να εκλεγεί και να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έτεροι συνεργάτες στη συνέχεια έγινε και η 
«ταφόπλακα» τους. Από Πάρκο Υψηλού Πρασίνου έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο γιαπί για νεόπλουτους γιάπηδες και παγκοσμίου φήμης «αρπαχτικά». Ποιοι γνωρίζουν τους ιδιοκτήτες των προπωλημένων ?

Θα αλλάξει ο συντελεστής δόμησης της περιοχής , οι αντικειμενικές αξίες ήδη άλλαξαν, και η περιοχή θα γίνει ακόμα περισσότερο πολυπολιτισμική. Μας έχει ''πνίξει'' το μπετόν ενώ το πράσινο είναι απών. 

Η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα καθώς και το μέλλον με περισσότερο μπετόν. Οι καπιτάλες θεωρούν εκσυχρονισμό το μπετόν,  έκαναν έκτρωμα την Αττική , το αντίστοιχο τα περισσότερα νησιά , και στη συνέχεια αναζητούν μαγικά μέρη απόδρασης από την τσιμεντούπολη η οποία είναι το δικό τους έργο. Δεν τους έκανε η πρόταση Πάρκο το Ελληνικό. Το οξύμωρο είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν Πάρκο ούτε τον Υμηττό διότι τσιμέντωσαν ακόμα και περιοχές natura !

Υπήρχε πριν από δεκαετίες από τον υποφαινόμενο  μια «προχωρημένη πρόταση» συνένωσης του Υμηττού με το Ελληνικό και την Γλυφάδα , άρα να επιστρέψουμε αυτούσια στην εποχή προ της ανθρώπινης παρέμβασης στην δασική έκταση που ένωνε το βουνό με την παραλία. 

Η πρόταση περιελάμβανε  υποδομή για μια σειρά extreme spor ώστε η περιοχή να γίνει πόλος έλξης όχι λόγω του Ελληνικού λόγω των αγωνισμάτων. Ποιοι θα το υλοποιήσουν , η ΝΔ και οι ξενόφερτοι ? Αυτοί έχουν ''ικανότητα'' μόνο στις παιδικές χαρές για μπούληδες τις οποίες έκαναν πλέον φασόν και μονοπωλιακή τους διοικητική ατραξιόν ! Κάθε χρόνο και μια καινούργια, και κυρίως με ψευτοτάπητες !

Αυτοί στο βίντεο κάνουν κάτι που ''δεν έχει ξαναγίνει ποτέ'' λες και εμείς δεν αναμεταδίδαμε το πρόγραμμα του τοπικού σταθμού με αναμεταδότες !

 

Όσο για τους μεμονωμένους ''χειριστές'' drone , αναμνηστικών βίντεο , που μάθατε ετεροχρονισμένα , ενώ ακόμα και αυτά αποτελούσαν τις δικές μου προτάσεις από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM της δεκαετίας του 90, δεν νομίζω ότι εσείς μπορείτε να κάνετε ακόμα και αυτά που θα δείτε στο βίντεο διότι προυποθέτουν γνώσεις, ομαδικότητα και ικανότητα.

«Πολιτική τερατογένεση» θεωρώ την κατάλυση της εντολής της κοινωνίας

Το ενδεχόμενο «πολιτικής τερατογένεσης» στις 22 Μαΐου, με Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη που ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης στη πόλη μας ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ και τους ημετέρους το κόμματός του, λίγες ημέρες προ των εθνικών εκλογών, απεδείχθη άτοπο, άκαιρο, άστοχο και πολιτική εκτίμηση ατόμου το οποίο δεν έχει και μεγάλη πολιτική εμπειρία.

Πίσω του δέσποζε ο εντολοδόχος «μόνιμος δήμαρχος» της ΝΔ, από ευρωβουλευτής που ήταν και με αξίωση να επιστρέψει στο βουλευτικό αξίωμα, ο οποίος κατέλυσε την εντολή χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων, στη συνέχεια έχει διαφθείρει τον θεσμό , χάρισε τις αποδοχές του ''συμπαραστάτη'' στους ''συριζαίοι και συνεργάτες'' , και υλοποιεί τις δικές μου προτάσεις !

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Πως γίνετε να έχεις την πλειοψηφία σε έναν Ο.Τ.Α, ενώ μια έμμισθη θέση που μπορείς να εξασφαλίσεις σε στέλεχος, η υποστηριχτή του κόμματός σου,  να καταλήξει σε υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ , είναι το βασικό ζητούμενο όσων ισχύουν στον Δήμο της Γλυφάδας και παράλληλα και το αυταπόδεικτο της τοπικής μας πολιτικής τερατογένεσης. Μια τερατογένεση η οποία διαμορφώνει πολιτικά προνόμια κατά της εντολής της τοπικής μας κοινωνίας σε άτομα τα οποία κανείς δεν γνωρίζει τι παρέχουν στον τόπο. Παρείχαν δημόσιες σχέσεις και φιλοφρονήσεις με τα τοπικά στελέχη της ΝΔ ? Αυταπόδεικτα εκπροσώπηση και κάλυψη της εντολής των ψηφοφόρων δεν παρείχαν, και άλλωστε έχασαν τα 3/4 των ψήφων ενώ παραμένουν τα πολιτικά τους προνόμια !

- Ο μοναδικός υποψήφιος το 2014 με την παράταξη της ΝΔ & συνεργάτες ο οποίος εστίασε στην διαχρονική παθογένεια της νεοελληνικής κοινωνίας είναι ο κ. Καραπάνος. Έμεινε εκτός. Εκτός απόλυτα και ο υποφαινόμενος, παράλληλα αρκετών ακόμα, και εντός πάσης φύσεως εξυπηρετητές και αναπαραγωγείς παλαιών παθογενειών. Οι πέντε στους δέκα που απείχαν στις εθνικές εκλογές σηματοδοτούν την διαρκή παθογένεια, και ενώ στη ΝΔ θεωρούν θετικό το πρόσημο των εκλογών οι πέντε στους δέκα γίνονται και έξι προσεχώς.






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Την πραγματικότητα δεν την αλλοιώνεται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">