ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Δείγμα ανώτερου πολιτισμού η σιωπή


Οι ακρογωνιαίοι λίθοι της 
Δημοκρατίας, περιλαμβάνουν την ελευθερία του συνέρχεσθαι και του λόγου, την κοινωνική ισότητα, τη συμμετοχή στα κοινά και το δικαίωμα στη ζωή. Θεσπίστηκε από τον Κλεισθένη για πρώτη φορά, στην Ελλάδα στην Αθήνα συγκεκριμένα το 508 π.Χ.

Θεωρώ ότι τις περισσότερες φορές για τα αυτονόητα και τα αυταπόδεικτα είναι προτιμότερο κάποιος να σιωπά , διότι η σιωπή δηλώνει πολύ περισσότερα από το να επαναφέρει κάθε φορά κάποιος στο προσκήνιο τα απαράδεκτα και ανήκουστα της πόλης μας και ειδικότερα της πολιτικής.

Κατά τον Αριστοτέλη, η υπέρμετρη ασυδοσία του ενός περιορίζει την ελευθερία του άλλου και ασφαλώς αυτό ισχύει στο 100% στο Δήμο Γλυφάδας.

Να εξετάσουμε όσα ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας από τους διοικούντες αιρετούς και ειδικότερα τα τελευταία εννέα χρόνια ;

Ενώ διασφάλισαν το άτομό τους , πληθώρα ημετέρων , κολλητών, συγγενών , και λοιπών, καθώς επίσης, τις προσωπικές τους βλέψεις δεν ίσχυσε η ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών.

1ον) Με φαιδρότητα μας αποστέρησαν την συμμετοχή στα κοινά.

2ον) Δεδομένου ότι κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών η κοινωνική ισότητα είναι ανύπαρκτη.

3ον) Αναφορικά με το δικαίωμα στη ζωή, ας ερωτηθούν οι ίδιοι πόσο σέβονται την ανθρώπινη ζωή έπειτα από τα εννέα χρόνια των δικών τους απολαβών και εξυπηρέτησης πληθώρας ημετέρων χωρίς να έχουν υπόσταση όσα υπήρχαν στη πόλη μας, διότι τα αυταπόδεικτα κανείς δεν μπορεί να τα διαβάλλει.

Θεωρώ ότι έχετε ξεπεράσει πλέον και τις θηριωδίες του Ναζισμού. Ο ναζισμός διήρκεσε μόνο 12 χρόνια.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις

ΥΓ: Αναφορικά με τις ξυλάρες, ( 'εξέδρες') στην συγκεκριμένη διάταξη, προφανώς αποτελεί καθαρά ''σύμπτωση'' να σχηματίζουν ακριβός την διάταξη της κονσόλας που είχα σχεδιάζει στον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM ώστε να ενταχθούν πάνω της η κονσόλα μίξεως και όλα τα υπόλοιπα μηχανήματα.

ΥΓ1: Οι ''συμπτώσεις'' είναι σαφείς, όμως, το θέμα είναι η πρόταση που είχε γίνει πριν από δεκαετίες από το τοπικό ραδιόφωνο. Η ΠΡΟΤΑΣΗ αφορούσε ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - ΘΕΑΤΡΟ στην ΤΕΡΨΙΘΕΑ και ειδικότερα στο Νταμάρι. Όσοι επέλεξαν την παραποίηση, αντί ενός πραγματικού έργου προαγωγής τοπικού πολιτισμού για τη πόλη μας παραποιούν ποικιλοτρόπως.

* Σε ένα Δήμο 86.000 χιλιάδων κατοίκων έπειτα από ''κοπιαστική εργασία'' οι παχυλά αμοιβόμενοι υπονομευτές δήμου και δημοτών χρειάζονται και ψυχαγωγία, ασφαλώς με τα χρήματα όλων των δημοτών, όμως, δεν διαπιστώνουμε την μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας διότι απευθύνονται στους εκτός και ρεκλάμα τους κάνουν οι εκτός δήμου !!





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Δείγμα ανώτερου πολιτισμού η σιωπή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">