ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η αντιδήμαρχος καθαριότητας χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό όχημα για τα ψώνια της !


Είδαμε αναρτημένο και θέτουμε υπόψιν σας ότι η αντιδήμαρχος του Δ.Γλυφάδας ψωνίζει από αλυσίδα super market στην Αργυρούπολη κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού οχήματος το Σάββατο ημέρα αργίας για το δημόσιο.

Ειδικότερα αναφέρεται:

«Η Αντιδήμαρχος κ. Καυκά με παρέα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, έξω από του Σκλαβενίτη στην Αργυρούπολη, Σάββατο 22/7 και ώρα 14:15 με αναμμένη τη μηχανή κι ανοιχτό το ac, περιμένουν να κάνουν τα ψώνια τους για να συνεχίσουν την βόλτα τους. Προφανώς την κ. Καυκά δεν την νοιάζουν τα καύσιμα, αφού τα πληρώνουμε εμείς οι δημότες. Αλήθεια είναι νόμιμο να κυκλοφορεί το όχημα ημέρα αργία και μάλιστα εκτός των ορίων του Δήμου Γλυφάδας;»

Εκτός των αποδοχών της αντιδημάρχου, σε μια πόλη που η καθαριότητα δημόσια τίθεται υπό αμφισβήτιση, οι δημότες πληρώνουν και την βενζίνη για τα προσωπικά της ψώνια από κατάστημα της Αργυρούπολης ημέρα αργίας για το δημόσιο !!

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η αντιδήμαρχος έχει δικαιοδοσία να χρησιμοποιεί το όχημα εντός των ορίων του Δήμου Γλυφάδας αποκλειστικά για τις ανάγκες του δήμου, όμως, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί το όχημα εκτός των ορίων του Δήμου για αγορές - ψώνια - και ειδικότερα ημέρα αργίας για το δημόσιο, μήπως απαιτείται ο δήμαρχος να προμηθευτεί με τα χρήματα των δημοτών ένα στόλο οχημάτων για όλους τους δημότες διότι αδικούνται κατάφωρα ;


Σημείωση:
Δεδομένου ότι άλλοι σήμερα σας ''δείχνουν'' , και ειδικότερα τόσο ονομαστικά , όσο και δεικτικά με τα 
«βελάκια», αναλογιστείτε την προβοκάτσια που κάνατε το 2014 και την συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Τέλος, δεν διαπιστώνουμε όσοι μας υποσχέθηκαν από τα ''αριστερά'' την «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» να παρέχουν έστω και ψήγματα διαφάνειας ενώ έχουμε κλείσει εννέα χρόνια προδοσίας και παντελούς κατάλυσης της εντολής μας με μια χούφτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε επιτροπές και νομικά πρόσωπα του δήμου γλυφάδας.

ΥΓ: O προσωπικός μου πήχης ήταν πολύ ψηλά για τα δεδομένα της τοπικής μας κοινωνίας καθώς και των τοπικών παρατάξεων. Συνολικά ΧΑΣΑΤΕ , ενώ βλακωδώς θεωρεί κάθε ένας - μια από εσάς ότι κάτι κερδίζεται. 

- Πως αξιολογείται όσα ισχύουν πλέον σήμερα στον Δήμο και ειδικότερα με τα «βελάκια» ; Ποιούς ''καρφώνουν'' τα «βελάκια» και ποιος έκανε την ''ενορχήστρωση'' όσων ισχύουν αντί της εντολής μας ; Αύριο θεωρώ ότι θα συμμετάσχετε και σε «καρτούν σόου» διότι έχετε γίνει πλέον *καρικατούρες ! 

Σκίτσα , γελοιογραφίες , τα οποία αναπαριστούν πρόσωπα ή πράγματα με κωμική παραμόρφωση, έτσι ώστε να προκαλείται γέλιο. Αυτό θεωρούμε ότι επιδιώκουν  να κάνουν, όμως, δεν έχουν τις γνώσεις... ενώ εμείς τις έχουμε χωρίς να αποτελεί την δική μας επιδίωξη. Σπουδάσαμε σχέδιο, γνωρίζουμε το animation, το κίνητρο είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει άρα τι λείπει ?

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η αντιδήμαρχος καθαριότητας χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό όχημα για τα ψώνια της ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">