ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απατεώνες βρίσκονται στην κυβέρνηση ?


Προσωπικά δεν χαρακτηρίζω απατεώνα κάποιον χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος καθώς και αποδείξεις , όμως , δείτε στη συνέχεια τι ισχύει από το κόμμα της ΝΔ και μπορείτε να κρίνετε αν χαρακτηρίζεται απάτη.

Η αντικειμενική αξία ακινήτων ώστε να παρέχουν τα ''γαλάζια'' PASS είναι 250.000 χιλιάδες ευρώ για τους άγαμους και για τους έγγαμους οι 400.000 χιλιάδες ευρώ.

Αναφορικά με το Ε.Ε.Ε το οποίο ελάμβαναν χιλιάδες πολίτες καθώς και ευάλωτες οικογένειες η αντικειμενική αξία για τους άγαμους είναι 90.000 χιλιάδες ευρώ και για τους έγγαμους οι 150.000 χιλιάδες ευρώ.

Δεν προσθέτω τίποτα περισσότερο. Αν είναι απατεώνες σύμφωνα των δυο μέτρων και σταθμών που ισχύουν σε αντίστοιχου χαρακτήρα επιδοματικές πολιτικές αφήνω να το κρίνετε εσείς.

Παρέχουν μια σειρά PASS και επιδομάτων σε κατηγορίες πολιτών με  εισόδημα 16 - 30.000 χιλιάδες ευρώ και διέκοψαν το Ε.Ε.Ε σε χιλιάδες πολίτες χωρίς εισόδημα μόνο για την αλλαγή αντικειμενικής αξίας την οποία οι ίδιοι διαμόρφωσαν. ( Κάτι σας έχει ξεφύγει )

Αν δεν είναι απατεώνες και κάνουμε κάποιο λάθος να παρέμβει ο πρωθυπουργός ώστε να προκύψει αποκατάσταση. 

Απο-κατεστημένη δημοκρατία με χιλιάδες μέτρα και σταθμά ;

Παρέχουν σε χιλιάδες το market pass με κριτήριο 250 - 400 χιλιάδες ευρώ , ενώ στον αντίποδα διέκοψαν λόγω αλλαγής αντικειμενικών αξιών από χιλιάδες το Ε.Ε.Ε για πέντε δέκα χιλιάρικα διαφοράς στην αντικειμενική αξία των 90.000 χιλιάδων. 

Δεδομένου ότι ακίνητα αντικειμενικής αξίας 75.000 χιλιάδων έως το 2021  εμφανίζονται από το 2021 αντικειμενικής αξίας 110-115.000 χιλιάδων έχουν πλουτίσει αυτοί οι πολίτες, και ενώ παρέχονται σειρά επιδοματικών πολιτικών σε πληθώρα άλλων κατηγοριών πολιτών από την κυβέρνηση δεν χρειάζεται διόρθωση ;

Οι φερόμενοι κατά τόπους 'αρμόδιοι' του Δήμου Γλυφάδας αντί να συμβάλουν σύμφωνα της οδηγίας του νόμου δεν παρέχουν καμία υποστήριξη και συμβολή. Ούτε μια αναφορά προς την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου από σειρά τοπικών αρμοδίων , οι οποίοι/ες εκτός των μηνιαίων αποδοχών τους λαμβάνουν και σειρά επιδομάτων !!

Προσωπικά δεν τασσόμαστε υπέρ των επιδοματικών πολιτικών , όμως , όταν ισχύει διευρυμένη προβοκάτσια και δεν προκύπτουν θέσεις εργασίας για τα στενά προσωπικά και παραταξιακά συμφέροντα ορισμένων κάπηλων πρέπει να ισχύει ένα δίκαιο πολιτειακό πλαίσιο. ( Βλέπε κατάλυση της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων στον Δήμο Γλυφάδας και ποιοι αποκομίζουν από το 2014 )

Η παράγραφος που ψήφισαν πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Γλυφάδας και αφορούσε θέσεις εργασίας , τόσο για τον υποφαινόμενο όσο και για έτερους συμπολίτες μας.

Όπως βλέπετε η παράγραφος του προεκλογικού προγράμματος είναι πολύ ''κίτρινη'' και την φωτογράφισα αυτούσια λίγο πριν γίνει η πλαστογραφία και αφαιρεθεί από το έγγραφο PDF στην παραταξιακή σελίδα.

Ποιοι έκαναν την προβοκάτσια και κατέλυσαν την ΕΝΤΟΛΗ μας ? Ποιοι απολαμβάνουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου σε βάρος τόσο της τοπικής δημοκρατίας, διαφάνειας, πλουραλισμού, πολυφωνίας, καθώς και της ίδιας της ζωής μας ;

Ποιοι γέμιζαν τους προσωπικούς τους κωδικούς από το 2014 έως και το 2019 και από το 2019 έως και το 2023 ενώ στον Δήμο Γλυφάδας είχαν κάνει προβοκάτσια ;

Σε ποιο Δ/Σ τέθηκε από τους αιρετούς και τις παρατάξεις της 'αριστεράς' η εντολή μας ώστε να ψηφιστεί ;Εννέα χρόνια γράφω δημόσια, που γίνονται οι συζητήσεις των τοπικών θεμάτων και η δημόσια διαβούλευση μεταξύ των συμπολιτών μας ; To κανάλι του δήμου γλυφάδας στα σόσιαλ ουδεμία σχέση έχει με την δική μας εντολή.

Οι κ.κ. πλαστογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ & συνεργάτες ,  εκτός της προβοκάτσιας , λαμβάνουν και τα χρήματα του φαντομά ''συμπαραστάτη'' του δημότη , ενώ πλαστογράφησαν το προεκλογικό πρόγραμμα έπειτα των δημοτικών εκλογών αφαιρώντας όσα ψηφίσαμε. 

Γιατί δεν υπάρχει αυτούσια το προεκλογικό πρόγραμμα όπως το ψηφίσαμε ; Ποιοι και γιατί χαλκεύουν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας καθώς και την ιστορία ; Αξίζει τέτοιας μεταχείρισης η κοινωνία μας ;

Την προβοκάτσια την οργάνωσαν στελέχη κομμάτων εξουσίας, και ειδικότερα με συμμετοχή ατόμων τα οποία έκαναν μέχρι και γάμο συμφέροντος νυμφευόμενοι την ''δικαιοσύνη''. Δεν προκύπτουν διεφθαρμένοι χρηματικά η συνειδησιακά χωρίς να τους έχει διαφθείρει κάποιος.  

Θεωρώ ότι η δικαιοσύνη στη χώρα μας είναι καθολικά ανυπόστατη . Αποκλειστικά ένα τμήμα της κοινωνίας μας, το οποίο δεν έχει περιέλθει ακόμα σε σήψη μπορεί να κρίνει τα ισχύοντα και όσους αποκομίζουν προσωπικά περιουσιακά στοιχεία κατά της δημοκρατίας , της εντολής και της ζωής μας. 

Δοξάστε τους και ξαναψηφίστε τους , όμως να θυμάστε ότι συνολικά ως κοινωνία ''δεν έχουμε φωνή'' σε επίπεδο Ο.Τ.Α ενώ έχουν όσοι μας πρόδωσαν.

ΥΓ: Το περίτεχνο σχέδιο της συστημικής πυραμίδας που σχηματίζουν τα στελέχη των κομμάτων εξουσίας σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας ήταν ο εκμαυλισμός και η πόλωση της τοπικής κοινωνίας ώστε να εξυπηρετούνται αδιαφανώς τα προσωπικά τους συμφέροντα. Κερδίζουν οι ίδιοι και χάνουμε εμείς ως δήμος και δημότες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ποιό κόμμα θα ψηφίσεις ;Η κοινωνία υπάρχει κάπου ? 

* Κάποιος Τ.Τ προεκλογικά του 2014 πήγαινε από καφετέρια σε τοπική καφετέρια και από πλατεία σε πλατεία αναφέροντας ότι η ΝΔ τον έχει αφήσει άνεργο και έχει την μεγαλύτερη ανάγκη. Από το 2015 εως και το 2019 απολάμβανε τις αποδοχές ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ενώ παράλληλα ετύγχανε και τα τυχερά στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας !! Απάντησε δημόσια ο υποψήφιος δήμαρχος γιατί έγινε η προβοκάτσια ;

* Ενώ τον καλούσα να τηρηθεί η ΕΝΤΟΛΗ μας, όπως και τους Ηλ/ο - Βαγ/ου,σας έχει αναφέρει γιατί τόσο ο ίδιος όσο και οι έτεροι δυο έκαναν προδοσία;Από το 2015 αναζητείται από δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι/ες όταν με βλέπουν με ρωτούν μήπως είδες τον Τ.Τ; 

* Γνωρίζω ότι έπιασε ''πόρτα για τον χειμώνα'' στα έδρανα του Δήμου και στην επιτροπή ''ποιότητας ζωής'' αποκλειστικά για τα στενά του συμφέροντα αντί των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ και της ΕΝΤΟΛΗΣ μας. Το θέμα είναι σύμφωνα με όσα υφίστανται πλέον επί εννέα χρόνια ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ στον δήμο την περίοδο 2023 - 2027

* Ο Τ.Τ προφανώς επεδίωκε να καλύψει τις ανάγκες που είχε, και άλλωστε γι' αυτό τον λόγο τον έχουν χάσει επί σειρά ετών χιλιάδες συμπολιτών μας και δεν τον ξαναψήφισαν το 2019, όμως, ο υποφαινόμενος ποτέ δεν επιδίωκε ''πόρτα για τον χειμώνα'' στον Δήμο της Γλυφάδας διότι λειτουργούσε από την ΤΕΡΨΙΘΕΑ και η βάση μας είναι η προδομένη Τερψιθέα με τους ψευτοτάπητες και ψεύτες πολιτικούς. 

* Τι θα κάνει η Τερψιθέα ? Θα συνεχίσει να πατά τους ψευτοτάπητες και να ψηφίζει ψεύτες και κάπηλους ; Δεν είναι μόνον η προβοκάτσια κατά της εντολής μας, είναι και όσα δεν έγιναν παράλληλα στην Τερψιθέα επί εννέα χρόνια. Αν συμπεριλάβω και την έμφαση έργων μπροστά από το Δημαρχείο τι θα γίνει στην συνοικία μας την περίοδο 2023 - 2027 ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απατεώνες βρίσκονται στην κυβέρνηση ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">