ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Από το ''Εξω οι Αμερικάνοι'' έγιναν οι ίδιοι Αμερικάνοι !


Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 βλέπω έναν από κομμουνιστική οικογένεια και αναρωτιέμαι. Ρε συ λές να είναι αυτός ; O κομμουνιστής με τα αμερικάνικα παπούτσια, το αμερικάνικο μπλουζάκι, το αμερικάνικο σορτσάκι το αμερικάνικο καπελάκι, και το αμερικάνικο υφάκι και τουλάχιστον δυο δεκαετίες πιο νεανικά ντυμένος για την ηλικία του !

Οι φερόμενοι αριστεροί της χώρας μας πέτυχαν τον απόλυτο διχασμό, τον ατομικισμό, τον κατακερματισμό , την αποχή και την αμερικανοποίηση της κοινωνίας.

Οι Πρέσπες , η κωλοτούμπα στο δημοψήφισμα , το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας , ( στη δική μας περίπτωση των Αστεριών της Γλυφάδας και του Ελληνικού ), καθώς και τα προσωπικά συμφέροντα αντί των συλλογικών και κοινωνικών , είναι οι βασικές αιτίες της συντριβής, τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και εν γένει αρκετών ακόμα ''αριστερών'' κομμάτων τύπου μέρα25 και ΛΑΕ.

Τα κομμούνια και οι κεντροαριστεροί τον αμερικάνικο φερετζέ τον έβαλαν , όμως, η επαυξανόμενα συντηρητική νεοελληνική κοινωνία θα στηρίξει συνολικά πολιτικά την πορεία προσαρμογής της χώρας στα δυτικά πρότυπα και δεδομένα ;

Ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του, όπως και το σύνολο των συντηρητικών τους ψηφοφόρων, άρα και οι ολιγάρχες , δεν προτίθενται να γίνει η προσαρμογή της χώρας στα δυτικά πρότυπα. Απλά και αυτοί έχουν φορέσει τον αμερικάνικο φερετζέ !

Σημειώνω το νόμο ΣΥΡΙΖΑ για μια χούφτα άδειες σε μια χούφτα ολιγάρχες του Ν.Αττικής που εφάρμοζε και η κυβέρνηση ΝΔ Μητσοτάκη χωρίς ίχνος νέου νομικού πλαισίου στα δυτικά πρότυπα και δεδομένα.

Τουλάχιστον προσωπικά έχω ζήσει το μεγαλείο των καταλοίπων της ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ με τους  γνωστούς ληστοσυμμορίτες της κλεφτουριάς οι οποίοι από το 1987 συνεχίζουν αδειάλειπτα το πλιάτσικο στα ερτζιανά του Ν.Αττικής. 

Ειδικότερα, έχοντας και διορισμένους φερόμενων ''ανεξάρτητων αρχών'' οι οποίοι είναι οι εντολοδόχοι της Νέας Δημοκρατίας και υπάλληλοι πέντε ολιγαρχών, οι οποίοι από το 2004 δεν έχουν προκηρύξει αδειοδοτήσεις στην Ραδιοφωνία ώστε να υπηρετούν τα αφεντικά τους οικονομικούς ολιγάρχες.

Ποιοι δεν νομοθέτησαν ώστε να προκύψει προκήρυξη αδειοδοτήσεων ; Πόσο αριστεροί είναι όσοι δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο ίδιο καθεστώς - ομηρίας - με τους εμπόρους καπιταλιστές με αντισυνταγματική λειτουργία ; 

Τις λίστες Πέτσα λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης τους τις παρείχαν , η μήπως λόγω της πολιτικής συμφωνίας θεσμικού πλιάτσικου για το όφελος πέντε οικογενειών του Ν.Αττικής ;

Όλα τα κόμματα της βουλής υπάλληλοι της οικονομικής μαφίας ολιγαρχών δεν είναι ; 

Γιατί ''τρώγονται'' στο κόμμα Βαρουφάκη ; 

Γιατί έμειναν εκτός βουλής ; 

Γιατί κάθε φορά η ΝΔ διαμορφώνει τους τζαμπατζήδες ιδιοκτήτες εθνικών ΜΜΕ ; 

Δεν κερδίζουν χρήματα επί δεκαετίες πλιάτσικου , γιατί ο Μητσoτάκης τους θέλει τζαμπατζήδες αν το κόμμα του και ο ίδιος δεν είναι υπαλληλοί τους ;

Γιατί ο Τσίπρας νομοθέτησε μόνο για δαύτους, δεν γνώριζε ότι παρέχοντας επιλεκτικά πέντε άδειες νομιμοποιεί την διαπλοκή ολιγαρχών και ομίλων και έπειτα έρχεται η ΝΔ ώστε να τους κάνει  τζαμπατζήδες ;

Νεοέλληνα όσο διαπιστώνεις τουρκοσπορά στα ερτζιανά του Ν.Αττικής, χωρίς νομικό πλαίσιο και αδειοδοτήσεις για το σύνολο, όλοι υπάλληλοι ''πέντε οικογενειών'' είναι στη Βουλή. Τους έκαναν προνομιούχους οι υπάλληλοί τους της κομματοκρατίας ενώ όσοι/ες δεν είναι ακόμα θα γίνουν προσεχώς !

Σε όσους/ες ανήκουν και ''λιβανίζουν'' λόγω συμφέροντος το κόμμα της ΝΔ μήπως χρειάζεται να σας θυμίσω τα πεπραγμένα Μητσοτάκη και ΝΔ της δεκαετίας του 90 ; Με έμφαση στο κεφάλαιο , τους εφοπλιστές και τους υποστηρικτές της ΝΔ, ενώ οι υπόλοιποι ήταν πολίτες και επιχειρηματίες άλλου θεού και εκτός πλάνου πολιτικών !

Στη συνέχεια το ολιγαρχικό λόμπι, ενώ έχει κάνει σειρά από εγκλήματα κατά της ζωής Ελλήνων, παρουσιάζεται και ως ευεργέτης της κοινωνίας δεδομένου ότι έχουν φάει τον πακτωλό από τα πακέτα της Ε.Ε. Πόσα δις δρομολογήθηκαν στις τσέπες τους από τις κατασκευαστικές και λοιπές δραστηριότητες για τα ψίχουλα της προσφοράς τους ;

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί μια κυβέρνηση δεν κάλεσε όσους τσέπωσαν επί δεκαετίες τα ευρωπαϊκά πακέτα ώστε να αποπληρώσουν το δημόσιο χρέος με το οποίο φέσωσαν το σύνολο του Ελληνικού λαού ;Πόσο δύσκολο ήταν ;Ο Πάγκαλος είπε το γνωστό ''όλοι μαζί τα φάγαμε'' , όμως , συνολικά γνωρίζουμε ποιοι τα έφαγαν, ποιοι τα ''έσπρωξαν'' σε κωδικούς της Ελβετίας, σε επενδύσεις, σε real estate & ακίνητα - εξοχικά κ.α. Μόνο ένα τρις ευρώ. 

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Θα βρεθεί έστω ένας να με διαψεύσει ? Αυτά είναι τα δυτικά πρότυπα και δεδομένα ; Tουλάχιστον λαμόγια οι καπιταλίστες με τον δυτικό φερετζέ σύμφωνα με όσα ίσχυουν στην δύση από το 2000, ενώ τα είχα προτείνει δημόσια από την δεκαετία του 90. Μας κυβερνούν νεοέλληνες νεοδημοκράτες οι οποίοι ξέκοψαν κάθε δεσμό από την Γλυφάδα ενώ είναι ανήθικοι ! 

- Ομολογουμένως δεν ήθελα να έχω μια θέση στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ανάλογη του Καλογρίτσα και ουδέποτε συναντήθηκα με τον κ. Παππά όσο ήταν Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. Ποιος θα μας δικαιώσει ο Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος απαρνήθηκε τον τόπο που γεννήθηκε, ο δήμαρχος εκ των Τρικάλων που έκαναν υπουργό και η ΝΔ ; Έχετε καταντήσει αηδία.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Από το ''Εξω οι Αμερικάνοι'' έγιναν οι ίδιοι Αμερικάνοι ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">