ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διαπλοκή εξουσιών


Διαπλοκή εξουσιών 

Τα αίτια θα τα βρούν στο πολιτικοοικονομικό και μιντιακό κατεστημένο της χώρας μας , και ειδικότερα του Ν.Αττικής , όμως θεωρώ ότι δεν τα αναζητούν.

Το κέρδος και τα υπερκέρδη των ολιγαρχών τα εξασφάλισαν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ ενώ επι διακυβέρνησης Μητσοτάκη παραμένουν και απόλυτα αφορολόγητα.

Οι ψευτοκεντροαριστεροί αδειοδότησαν το μεγάλο κεφάλαιο, παράλληλα βόλεψαν τα προσωπικά τους συμφέροντα και πέταξαν στις «νεοελληνικές καλένδες» κάθε προοπτική πραγματικής δικαιοσύνης και δημοκρατίας.

Στον αντίποδα η ΝΔ επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο για το υπερκέρδος των ολιγαρχών - μιντιαρχών ώστε να είναι απόλυτα αφορολόγητο , και επιπροσθέτως τους παρέχει άφθονα πακτωλό εκατομμυρίων !! Ποιος κυβερνά ?

Με δεδομένη την διαπλοκή εξουσιών και παράλληλα με μια κοινωνία η οποία δεν βρήκε τον βηματισμό της σε επίπεδο σόσιαλ, (αντί να γίνει μπροστάρης και φυσικός ηγέτης σε κοινωνικό επίπεδο έγινε για πολλοστή φορά ραγιάς , ακόλουθος και κράχτης πολιτικών κομμάτων - πολιτικών προσώπων), ήταν δεδομένο ότι η κοινωνία θα πληρώσει για πολλοστή φορά το μάρμαρο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πληρώνει κάτι εκτός από τις θεσμικές θέσεις εξουσίας, η κοινωνία πληρώνει από το 1991. Την κοινωνία και τις κοινωνικές προτάσεις υπονόμευσαν και την περίοδο 2014 - 2019 παρέχοντας απλώχερα τις πέντε εθνικές άδειες αντί για ένα ενιαίο νόμο για το σύνολο. 

Εντός εισαγωγικών ''πληρώνουν'' την διαπλοκή εξουσιών την οποία οι ίδιοι αδειοδότησαν σε βάρος της κοινωνίας.

Γ.Κ

ΥΓ: Η τοπική προβοκάτσια του 2014 ήταν το επιστέγασμα της πολιτικής τους συντριβής. ( Ο υποφαινόμενος δεν περίμενε τις εκλογές του 2019 καθώς και του 2023 διότι γνώριζε την μετεξέλιξη από το 2014. Οι τοπικοί ''κομματάρχες'' τι γνώριζαν διαμορφώνοντας καθολική ανισότητα και αδικία ; Τι χρειάζεται η κοινωνία μας σήμερα μια ανυπόστατη κεντροαριστερά ; )

- Δεδομένου και κάποιου αναγνώστη/ιας που μπορεί ενδεχομένως να μην γνωρίζει τις προτάσεις μας αναφέρω. Που λειτουργούν οι θυγατρικές της Ε.Ρ.Τ  Που ακριβός λειτουργεί το δημοτικό κανάλι του Δήμου Γλυφάδας που ψήφισαν το 2014 χιλιάδες συμπολιτών μας ;





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διαπλοκή εξουσιών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">