ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποκατεστημένη Δημοκρατία no1


Από σήμερα καθιερώνουμε το ''απο-κατεστημένη δημοκρατία'' με το no1 και θα συνεχίζεται σχεδόν καθημερινά διότι μόνο καταστημένη και άρρωστο κατεστημένο υφίσταται στον Δήμο Γλυφάδας.

Στην ''απο-κατεστημένη δημοκρατία'' άλλοι πρωτοστάτησαν ώστε να σπάσει το κρατικό μονοπώλιο , άλλοι λειτούργησαν ανιδιοτελώς επί δεκαετίες , ενώ άλλοι απολαμβάνουν προνόμια και δημοτικές απολαβές κατά της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων δημοτών.

Έπρεπε να υπάρχει έστω ίχνος τσίπας. Ειδικά στον Δήμο Γλυφάδας η ''αποκατάσταση'' είναι θεμελιώδης διότι οδηγήθηκε στην πάγια ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! 

Θα ζητήσετε ξανά ψήφους στις αυτοδιοικητικές εκλογές με σάπια προεκλογικά συνθήματα τύπου ''ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ'' και ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΝΤΟΥ'' ; 

Δεδομένης της προβοκάτσιας του 2014 κατά της ΕΝΤΟΛΗΣ χιλιάδων ψηφοφόρων , η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα , ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί συμμετέχει στα κοινά του δήμου Γλυφάδας μόνο με τις κομματικές ψήφους χωρίς πλέον ούτε μια κοινωνική ; 

- Σας θυμίζω ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ έχασε τα 3/4 των ψήφων του 2014 και έλαβε αποκλειστικά τις παραταξιακές - κομματικές ψήφους. Έλαβαν τις ψήφους της οργάνωσης και των μελών των οικογενειών τους χωρίς ούτε μια έτερη κοινωνική ψήφο !! 

Ποιο πολιτικό κόμμα το οποίο ήταν στην διακυβέρνηση της χώρας επί μια πενταετία, αντί να ενισχύεται στον Ο.Τ.Α, υφίσταται πανωλεθρία στον Δήμο Γλυφάδας, αν δεν έχει προκύψει Τοπική Προβοκάτσια ; Από το 1974 πότε ίσχυσε κάτι αντίστοιχο με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ?

Οι σοβαροί κύριοι όφειλαν σοβαρή εκπροσώπηση της εντολής των ψηφοφόρων την οποία δεν διαπιστώσαμε από το 2014 στον Δ.Γλυφάδας. Αντιθέτως, διαπιστώσαμε όχληση και αλλαγή χρώματος ορισμένων ατόμων όταν βρεθήκαμε έπειτα του 2014 στα Δ/Σ του Δήμου, το οποίο δήλωνε ότι έχει γίνει τοπική προδοσία. Ο Ιούδας ήταν ένας, ο εφιάλτης, επίσης ένας, στις μέρες μας, και ειδικότερα στον Δ.Γλυφάδας πόσοι/ες είναι ?

Έχει κλειστεί κάποια συμφωνία με τους ολιγάρχες και τα ''αφεντικά'' των αστικών πολιτικών κομμάτων που βρίσκονται στον Δήμο η οποία προυποθέτει ένα κόμμα στον Ο.Τ.Α χωρίς ψήφους από την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας απλά και μόνο για το θεαθήναι και ενδεχομένως για καμιά μελλοντική καυτή ''πατάτα'' άφεσης αμαρτιών της ΝΔ και των ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ; 

''Απο-κατεστημένη δημοκρατία'' και ''ποιότητα ζωής'' 

Ποιοι συμπολίτες μας διαπίστωσαν ότι η ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' του ΣΥΡΙΖΑ έχει πραγματική υπόσταση σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ εκπροσώπησης αντί προβοκάτσιας ; Την χρονική περίοδο 2014 - 2023 δεν παραθερίζαμε, βιώνουμε τις συνέπειες της τοπικής προβοκάτσιας, ενώ έτεροι έχουν γεμίσει κωδικούς και σεντούκια με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και συμμετέχουν στον Δήμο Γλυφάδας κατά της ζωής μας. 

Τα κόμματα στον Ο.Τ.Α Δ.Γλυφάδας δεν κατέστησαν αυταπόδεικτο ότι είναι υπάλληλοι ολιγαρχών ;

Τέλος, τονίζω ότι έστω και ένα Τοπικό Δημοτικό ΜΜΕ με σαφή οργάνωση, το οποίο ψηφίσαμε χιλιάδες δημότες Γλυφάδας και υπονόμευσαν την εντολή μας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και συνεργάτες θα δημιουργούσε μια βάση ορθότερης λειτουργίας του Ο.Τ.Α. Ο Δήμος Γλυφάδας πρωτοστατεί σε επίπεδο παθογενειών - διαπλοκής και αδιαφάνειας και με κορυφαίο αυταπόδεικτο την κατάλυση της εντολής μας.

Ποιος ενδιαφέρεται για ένα μουσικό ραδιόφωνο το 2014 - 2023 που κάποια στιγμή μου προτάθηκε δια της πλαγίας ; Αυτή ήταν η ΕΝΤΟΛΗ μας στην κάλπη ; Τι πολέμησαν οι διαπλεκόμενες τοπικές παρατάξεις ; Δεν πολέμησαν την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ισότητα καθώς και τον πλουραλισμό σε επίπεδο Δήμου ; 

Δείτε που οδηγήσατε πλέον τα κόμματά σας, και ειδικότερα στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ κ.α. αντιγράφοντας τις δεξιόστροφες πολιτικές και τις νεοελληνικές λ@μογιές. Κρίνετε ότι η παράταξη της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο διαθέτει πληρότητα επιστημόνων και ειδικών ; Σαφώς ακολουθεί άτυπα όσα οφείλατε στη πράξη εσείς υπέρ της τοπικής μας κοινωνίας.
 

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η Σινέντ Ο Κόνορ

Η διάσημη Ιρλανδή τραγουδίστρια γνώρισε τη βία από την παιδική της ηλικία, ως ενήλικας πάλεψε με την κατάθλιψη ενώ βίωσε και τον απόλυτο πόνο με τον θάνατο του 17χρονου γιου της 18 μήνες πριν.

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) τη θλίψη του για τον χαμό της Σινέντ Ο’ Κόνορ, υπογραμμίζοντας πως «η μουσική της αγαπήθηκε σε όλον τον κόσμο και το ταλέντο της ήταν απαράμιλλο». «Συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους φίλους της και σε όλους όσοι αγάπησαν τη μουσική της», αναφέρει ο Ιρλανδός πρωθυπουργός.

Η Σινέντ Ο Κόνορ έγινε παγκόσμια γνωστή το 1990 με τη συγκλονιστική ερμηνεία της στη διασκευή του τραγουδιού Nothing Compares 2 U του Prince.

''Απο - κατεστημένη Δημοκρατία''

Ειδικά στη πόλη της Γλυφάδας, και ευρύτερα, η εν λόγω τραγουδίστρια την δεκαετία του 90 έπαιξε πέραν του δέοντος επί σειρά ετών από τον τοπικό ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑ FM.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκατεστημένη Δημοκρατία no1 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">