ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

2005 -2023 : Το χρονικό σε λίγες λέξεις

 

Δείτε πως ''συμβάλλουν'' τα αστικά πολιτικά κόμματα την κοινωνία, άρα απαιτείται να τους ''ευχαριστούμε'' σε καθημερινή βάση για την ληστεία της τοπικής δημοκρατίας και την αποδόμηση της κοινωνίας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 

Οι τοπικοί απατεώνες των κομμάτων συνέβαλλαν ώστε να ισχύσουν όλα τα εικονιζόμενα, ενώ έπειτα της προβοκάτσιας συστηματικά από το 2014 στήνουν σε επίπεδο πόλης εκατοντάδες σελίδες , site, στο F/B , κ.α. ώστε να εξυπηρετήσουν την τσέπη τους.

Όσοι/ες διαθέτουν το κριτήριο κρίνουν, οι υπόλοιποι/ες είτε είναι εξυπηρετούμενοι του γνωστού πελατειακού συστήματος, ( ρουσφετάκια ), είτε συμβάλουν παπατζήδες.

Δεν έχετε μάτια να δείτε , που είναι o ραδιοφωνικός σταθμός ΓΛΥΦΑΔΑ FM, που είναι η σελίδα μας στο F/B  καθώς επίσης και το κανάλι του  ΓΛΥΦΑΔΑ WEB  ; 

Απο την εποχή των καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων του Ρ/Σ, αντί να μας παρασχεθούν άδειες, στοχεύουν με ύπουλες και ανήθικες πρακτικές να αποκομίζουν οι ίδιοι σε βάρος της ισοπολιτείας και της κοινωνίας, διότι αν δεν είχαν κάνει προδοσία και ίσχυε η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων άλλα θα ίσχυαν σήμερα στον δήμο. Θα υπήρχε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ όλων των ΔΗΜΟΤΩΝ, και όχι προσωπικές σελίδες στελεχών της ΝΔ και των διοικούντων με ταμπέλα την ΓΛΥΦΑΔΑ ώστε να εξυπηρετούνται τα στενά προσωπικά τους συμφέροντα αντί των κοινωνικών. 

Δεν γνωρίζω ένα άτομο απ΄όσα βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας πριν από σειρά ετών να ''χόρτασε'' και να παραχωρεί την θέση του σε έτερα άτομα της τοπικής μας κοινωνίας. Έγιναν μέχρι και βαψομαλλιάδες ώστε να δείχνουν νεώτεροι ενώ  οι πρακτικές τους είναι παλαιολιθικές και κατά της ισοπολιτείας. Η νεοελληνική πραγματικότητα είναι η πιο φαιδρή παγκόσμια. Όσοι ''τρύπωσαν'' στον δήμο Γλυφάδας δεν θα ξεκολλήσουν μέχρι να τους πάρουν οι τέσσερις !! Θεωρείται ότι εκπροσωπείται μια κοινωνία 86.000 χιλιάδων από 50 άτομα που ''έπιασαν πόρτα'' διαχρονικά και μόνιμα για τον χειμώνα χωρίς ίχνος εκπροσώπησης ?

Τελικά τι ανήκει και σε ποιούς ;

Όσοι πέτυχαν κυρίως με ψέματα να βρεθούν στα έδρανα του δήμου, προφανώς έπειτα από το γέμισμα του προσωπικού τους κωδικού, καθώς και των περιουσιακών στοιχείων που αποκόμισαν, απέκτησαν και ιδιαίτερη ''αγάπη'' για την Γλυφάδα !! Τι έκαναν πριν το 2014 ; Μπορούν να μας δείξουν τις σελίδες τους και την δράση τους πριν από το 2014 ;

ΥΓ: Η αναφορά γίνετε κυρίως στο ''γαλάζιο'' κόμμα , διότι το 2005 ήταν κυβέρνηση η ΝΔ , και από το 2014 βρίσκετε στον Δήμο Γλυφάδας καταλύοντας , αποδομώντας, παραποιώντας και χαλκεύοντας. Δοξάστε τους !! Για τους φερόμενους ''αριστερούς'' σε τοπικό επίπεδο μάλλον πάσχετε από την πάθηση που σας προσάπτει ο ΑΡΚΑΣ διότι ακόμα και σήμερα δεν έχετε αίσθηση των πεπραγμένων σας καθώς και των ισχυόντων.

ΥΓ1: Για όσους δεν κατάλαβαν, αν δεν είχαν κάνει προδοσία οι ''ακροκεντροαριστεροδεξιοί'' τίποτα από τα προαναφερόμενα δεν θα ίσχυε. Στον Δ.Γλυφάδας μεγιστοποιούνται όλες οι νεοελληνικές παθογένειες και υφίσταται καθολική παραποίηση. Ο Δήμος είναι των δημοτών, ενώ κατέλαβαν όλες τις θέσεις στελέχη κομμάτων και στη συνέχεια έκαναν προβοκάτσια κατά της εντολής μας. Ενώ αποδόμησαν την κοινωνία οικοδομούν προσωπικές σελίδες αντί δημοτικού μέσου όλων των δημοτών. 

ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 2005 -2023 : Το χρονικό σε λίγες λέξεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">