ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εν αναμονή του φιάσκου αυτοδιοικητικών εκλογών 2023


Ήδη έχουν κλείσει εννέα χρόνια από το μελανό 2014 και την θεμελιώδη τοπική προβοκάτσια την οποία διαδέχθηκε η εθνική. 

Είναι σαφές ότι, αντί να δικαιωθούν οι κοινωνικοί αγώνες , πλασαρίστηκαν και αποκόμισαν οφέλη συγκεκριμένα άτομα τα οποία συνεχίζουν αδιάλειπτα να εμπαίζουν  την κοινωνία καπηλευόμενοι την αριστερά.

Με 100.000 χιλ. ευρώ σε ένα τμήμα μιας πλατείας στα εννέα χρόνια οι ΝΔτες καλύπτουν δεκάδες χιλιάδες δημοτών, ενώ διαχειρίστηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και ο τελευταίος τροχός της αμάξης έχει ρίξει στον κωδικό του τουλάχιστον 300.000 χιλιάδες ;

Περισσότερο μελανό σημείο είναι ότι ο «τοπικός πολιτισμός» και ειδικότερα ο πολιτικός έχει αποτύχει οικτρά.

Συγκεκριμένα κομβικά σημεία:

1ον) Φερόμενοι/ες ''αριστεροί'' ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ κ.α. τοπικά το 2014 κατέλυσαν, τόσο το καταστατικό του κόμματος στο οποίο συμμετείχαν , όσο και κάθε αρχή που διέπει την αριστερά.

Αναφέρομαι στην ''δημοκρατική'' , ''σύγχρονη'' , ''πολιτισμένη'' και ''προοδευτική'' αξίωση που είχαν οι λαετζούδες - λαετζήδες , και συνέπραξαν και έτεροι της τοπικής ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ, εξαίρεσης από τις αυτοδιοικητικές εκλογές συγκεκριμένων δημοτών. Ανάμεσα σε αυτούς και ο υποφαινόμενος.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονομαστικά ποιοι/ες ήταν διότι ήδη οι περισσότεροι εξ αυτών κρίθηκαν, τόσο στις δημοτικές εκλογές του Δ.Γλυφάδας, το 2019 , όσο και στις εθνικές εκλογές του 2023. Ασφαλώς δεν κρίθηκαν συνολικά.

Τα λόγια είναι εύκολα

2ον) Στις 15 Ιουνίου βλέπουμε από τους εναπομείναντες της τοπικής δημοτικής παράταξης , (της οποίας τα μέλη αγνοούν πληθώρα συμπολιτών αν υπάρχουν), να έχουν αναρτήσει στα σόσιαλ:''Zητούμε συγκεκριμένες θεσμικές πρωτοβουλίες που θα σέβονται την ανθρώπινη ζωή. Ζητούμε την προστασία και το σεβασμό των ανθρώπων. Επιλέγουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά''.

Σημειώνω ότι τα προαναφερόμενα τα αναφέρουν για τους ξένους, διότι για εμάς είναι σαφή και ξεκάθαρα όσα έχουν κάνει ώστε να μας εξοντώσουν.

Γενικά και αόριστα κάθε ένας στην εποχή των ψευδεπίγραφων και των αναρίθμητων σόσιαλ μπορεί να επικαλείται και να δείχνει οτιδήποτε , είτε έχει σχέση με την αλήθεια, είτε ακόμα είναι κατασκευασμένο - σκηνοθετημένο και ψευδές. Ο τελικός αποδέκτης/ια βλέποντας καθημερινά χιλιάδες αναρτήσεις, θέματα, ειδήσεις, σχόλια, κ.α., μπορεί να γνωρίζει τι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η είναι σκηνοθετημένο ψεύτικο ''fake'' ;

Έχουμε μπλέξει με εύκολα λόγια αντί έργων

Ειδικότερα: Για όσους από εμάς γνωρίζουμε πολύ καλά τι ζούμε από το 2014 μέχρι και σήμερα , ενώ στον αντίποδα γνωρίζουμε και πόσα αποκόμισαν όσοι πρόδωσαν την κοινωνική υποστήριξη, καθώς επίσης, και την εντολή μας , είναι σαφή αρκετά τα οποία θα τα εκθέσω για άλλη μια φορά στα εννέα χρόνια.

Προσωπικά έχοντας συμμετέχει σε δεκάδες πορείες, απεργίες, διαδηλώσεις, κινητοποιήσεις, πλειστηριασμούς, περιοδείες, στην Ε.Ρ.Τ πριν το ''μαύρο'', εκδηλώσεις, κ.α., επί σειρά ετών, δεν έτυχε να δώ να συμμετέχουν οι περισσότεροι/ες από όσους ήθελαν συμμετοχή και δήμο αποκλειστικά για τον εαυτό τους.

Λάθος νοοτροπίες

Επιπροσθέτως, μπορώ να αναφέρω και να αποδείξω δημόσια ότι όσα επικαλούνται ορισμένοι από τους εναπομείναντες στην τοπική ΟΜ είναι φρούδες γενικολογίας οι οποίες στοχεύουν να επηρρεάσουν το κοινό αίσθημα χωρίς να υφίσταται έμπρακτη απόδειξη.

Η έμπρακτη απόδειξη είναι ότι στελέχη της τοπικής ΟΜ από το 2014 εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ''γαλάζιας'' παρατάξεως , των ιδίων , καθώς και πλειάδας εξυπηρετούμενων των διοικούντων.

Τακτικές ''χαλασμένο τηλέφωνο'' και επιλεκτική προπαγάνδα

Αναλυτικότερα, είχαν διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί μου από το 2014, την επόμενη ημέρα των δημοτικών εκλογών, ενώ ακόμα και τα χρόνια συμμετοχής μου στην εν λόγω παράταξη φερομένης ''αριστεράς'' οι ''δημοκράτες'' διαχειριστές της ''ομάδας επικοινωνίας'' με είχαν φιμωμένο από το σύνολο των υπολοίπων μελών !!

Τόση ''δημοκρατία'' επικρατούσε από τους λαετζήδες/ους και λοιπούς κάπηλους διαχειριστές της ''ομάδας επικοινωνίας'', οι οποίοι/ες έκαναν οι ίδιοι/ες την προπαγάνδα τους στους υπολοίπους ενώ τα δικά μας μηνύματα ποτέ δεν έφτασαν στους υπολοίπους. Σύμφωνα με όσα έκαναν οι ίδιοι/ες, τόσο το 2014, όσο και το 2015, αποχωρώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ οι ενέργειες τους αποδεικνύονται φαιδρές.

3ον) Υπάρχει κάποιος/α από εσάς που ενδεχομένως έχει κάνει λάθος εκτιμήσεις να εξηγήσει την ταραχή που είχαν οι φερόμενοι ''εκπρόσωποι'' της 'αριστεράς' όταν βρέθηκα στα Δημοτικά συμβούλια του Δήμου Γλυφάδας το 2014 διαπιστώνοντας ότι έχει γίνει διευρυμένη προβοκάτσια ;

Ποιοι ενδιαφέρονται για την προστασία και τον σεβασμό της ζωής των ανθρώπων όταν είναι οι ίδιοι/ες που έκαναν πλαστογραφία προγράμματος ώστε να μην ισχύσει η εντολή πέραν των 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων και δεν τέθηκε ούτε σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο η εντολή μας, ενώ οι ''γαλάζιοι'' εξυπηρετούμενοι δέσποζαν στο πλάϊ των ''αριστερών'' σε κάθε Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας ; Μόνο για τους ξένους ενδιαφέρεστε ?

4ον) Επίσης, μπορεί να εξηγήσει κάποιος γιατί το 2015 η γνωστή τριάδα ΣΥΡΙΖΑ&ΛΑΕ πριν την διάσπαση είχε βγάλει ανακοίνωση ότι τάσσεται κατά του ''συμπαραστάτη του δημότη'' , ( κανείς τους δεν συμμετείχε στην διαδικασία), ενώ το 2019 τους παρασχέθηκαν τα χρήματα με αρωγή από τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο από την εν λόγω θέση ; Έτσι δηλώνουν ότι σέβονται την ανθρώπινη ζωή ;

Αναφορικά με τα πεπραγμένα της ''γαλάζιας'' παράταξης είναι σαφές ότι είναι ξεφτίλες.

Εν αναμονή του φιάσκου αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 στον Δ.Γλυφάδας ώστε από κοινού να διαπιστώσουμε για άλλη μια τετραετία την συνέχιση της προδοσίας, της καπηλείας και της εξαπάτησης.

Πλήν του υποφαινόμενου ο οποίος εμπράκτως πλήρωσε και πληρώνει το μάρμαρο της προβοκάτσιας , υπάρχει έτερος , έστω ένας (1) σε ένα Δήμο 86.000 ο οποίος πρότεινε, αιτήθηκε, ψηφίστηκε και έγινε προδοσία για Δημοτικό Μέσο Όλων των Δημοτών ; Αυτό το αναφέρω διότι μεταξύ μας υπάρχουν και οι ''άλλοι'' οι οποίοι δύσκολα αντιλαμβάνονται την προδοσία, ειδικότερα αν είναι και εξυπηρετούμενοι αδιαφανώς και όσοι παραποιούν την αλήθεια με fake news και γλύψιμο. ( Όλους τους ξενόφερτους τους αναφέρουν ως γέννημα της Γλυφάδας !! Πιστοποιητικό γέννησης είδατε ; Κάνουν πλαστογραφία και στα πιστοποιητικά πλέον σήμερα οι κρατούντες της ΝΔ ; Απολυτήριο στρατού είδατε, υπηρέτησαν ; )

Τοπική προβοκάτσια και τοπική κοινωνία

Τέλος, για όλα μας φταίνε οι άλλοι και ποτέ το ξερό μας το κεφάλι. Προσωπικά αναγνωρίζω κάθε ''λάθος'' το οποίο μου αναλογεί, όμως , προδοσία δεν έχω κάνει. Γιατί ενώ έχουν αποκομίσει προσωπικά οφέλη ορισμένοι της τοπικής ''αριστεράς'' είναι δεδομένη και η ηττοπάθεια και η κατρακύλα ; Θεωρώ ότι αν είχαν καλές προθέσεις θα είχε προκύψει και καλό αποτέλεσμα.

Υποτίθεται ότι την τοπική προβοκάτσια την έχουν κάνει κάποιοι ''άλλοι'', όμως , όποιος τους ψηφίζει είναι και ο ίδιος προδότης.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Από το 2014 ενώ δεν έχει ισχύσει η εντολή χιλιάδων δημοτών γαλάζιοι, συριζαίοι κ.α. έχουν γεμίσει την πόλη μας με αναρίθμητες προσωπικές ιστοσελίδες οι οποίες εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα, και κυρίως όσων έχουν βάλει το δημοτικό χρήμα στη τσέπη τους, ενώ δεν υπάρχει ένα δημοτικό μέσο του συνόλου. Τα χρήματα είναι του συνόλου, όμως, όσοι τα έριξαν στη τσέπη τους φροντίζουν αποκλειστικά τη τσέπη τους και δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ του ΣΥΝΟΛΟΥ.

* Η εικόνα δείχνει μέρος από τα χρήματα τα οποία απορρέουν από την έμμισθη θέση του φαντομά ''συμπαραστάτη''. Δια της παντελούς απουσίας του, καθώς και της καθολικής αδιαφάνειας σε επίπεδο δήμου ''δικαιολογούνται'' τα χρήματα των δημοτών και της ελληνικής κοινωνίας.

* Είναι αρκετά τα χρήματα του συνόλου που σας παρασχέθηκαν ώστε να κάνετε κάθε χρόνο διακοπές οικογενειακώς , η μήπως χρειάζεστε και περισσότερα για τις πολύτιμες ''υπηρεσίες'' της τοπικής προβοκάτσιας ? Αν δεν σας αρκούν να μας το πείτε, δεν χρειάζεται να κάνετε και άλλη προδοσία.

* Δεδομένου ότι ήμουν ο πρώτος ο οποίος πέρασε δημόσια και ραδιοφωνικά σε επίπεδο πόλης ότι χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας των νεοελλήνων, και ειδικότερα από την δεκαετία του 90, σας εύχομαι να μην σας προκύψει η αντιστοιχία, όμως , αυτή ήδη έχει προκύψει στη χώρα μας. Ρωτήστε τον ένα στους δυο γιατί δεν ψηφίζει και ειδικότερα εσάς και τα κόμματά σας.

* Γι΄αυτό που λέγεται αλλαγή νοοτροπίας απαιτείται τουλάχιστον ένας τόμος σε ένα τόπο χωρίς ίχνος κοινωνικής διαθέσεως και πολιτικής πρωτοβουλίας - προθέσεως. Απαριθμήστε εξυπηρετήσεις πελατειακού συστήματος - κατάλοιπα τουρκοκρατίας - στον Δ.Γλυφάδας, ενώ επί 9 χρόνια δεν ισχύει η εντολή χιλιάδων δημοτών. Τους νεο........ εσείς τους κάνατε μονοπωλιακή παράταξη, (εσείς τους συντηρείτε), ενώ είναι σαφή όσα απερίγραπτα και αχαρακτήριστα ισχύουν και τοπικά. Όλα την δική σας σφραγίδα έχουν δεν υπάρχει ίχνος δικής μου συμβολής.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εν αναμονή του φιάσκου αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">