ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στη Λ. Βουλιαγμένης με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή


Ένας 30χρονος οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα στη Λ. Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 02:10 τα ξημερώματα, στη Λ. Βουλιαγμένης και Πύρρωνος, 30χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που δεν φορούσε κράνος έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε νησίδα και στη συνέχεια σε δέντρα.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Αττικής.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/sB8TPZt

Σημείωση του Γ.Κ: Ο ένας στους δυο δεν φορά κράνος στη χώρα μας διότι θεωρεί ότι είναι ''ο γιός της τύχης'' και της ''αθανασίας'', ενώ στην πραγματικότητα ο ένας στους δυο που δεν φορά κράνος είναι ''χαμηλής αυτοεκτίμησης'' και αυτοσεβασμού. 

Ακόμα και με 20 χιλιόμετρα αν πέσεις χτυπώντας στο κεφάλι το χτύπημα μπορεί να είναι θανατηφόρο. Την ίδια μ@κ@κία κάνουν και όσοι/ες εφοδιάστηκαν με τα ηλεκτρικά πατίνια. Χρειάζεται μια αυστηρή Πολιτεία και Νομοθεσία και παράλληλα έμφαση στην ενημέρωση που διαρκώς ''χαλαρώνει'', και δεν υφίσταται παντού και πάντα.

Ένας ειδικός μου ανέφερε ότι ακόμα και σταματημένος να είναι κάποιος στο φανάρι αν ζαλιστεί και πέσει με το κεφάλι χωρίς κράνος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του !! Αναλογιστείτε πόσοι σαν τον υποφαινόμενο τρακάρισαν με 250 χιλιόμετρα , απογειώθηκαν κανονικά, πέταξαν τουλάχιστον 30 μέτρα, έσκασαν στο οδόστρωμα χωρίς κράνος και όμως δεν πέθαναν !! 

Όταν είσαι ''σούπερμαν'' απλά παθαίνεις μια θλάση αυχένα δηλ. τίποτα. Το αναφέρω λόγω του θανάτου του 30χρονου μοτοσικλετιστή σε κοντινή απόσταση από το συμβάν του παρελθόντος, όμως , αυτός δεν τρακάρισε με ηλικιωμένο ο οποίος καβάλησε τη νησίδα και βγήκε στην Βουλιαγμένης , έχασε τον έλεγχο της μηχανής μόνος του !! 

Άλλο άνεση και άλλο πεθαμένος. Χωρίς το κράνος όλοι είναι πιο άνετοι, όμως, οι περισσότεροι σε ατύχημα χάνουν τη ζωή τους, διότι πρέπει να γνωρίζει κάποιος, εκτός του να αγοράσει μια μηχανή και πως να πέφτει. Εσείς γνωρίζεται πως να πέσετε από ένα κινούμενο όχημα χωρίς να χάσετε τη ζωή σας ; Αν δεν γνωρίζετε μην αγοράσετε ούτε ποδήλατο.

Κέρδισα τη μάχη έπειτα από πτώση με 250 χιλ. , από πτώση με 100 χιλ. , επίσης από πτώση με 60 χιλ., κ.α., όμως , δεν κατάφερα να γλυτώσω από την προβοκάτσια και από την ανηθικότητα της κοινωνίας !! Αρρωστημένες και απίστευτες καταστάσεις μέσω παγκοσμιοποίησης, πολυπολιτισμικότητας , πολιτικής και οικονομικοκοινωνικής ρευστότητας καθώς και αναζήτησης πλέον της πραγματικής αριστεράς διότι τα υφιστάμενα κόμματα αποτελούνται από κεντρώους, (κεντροδεξιοαριστερούς), οι οποίοι διακωμωδούσαν τον Λεβέντη !!

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στη Λ. Βουλιαγμένης με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">