ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Ελάχιστα σημεία του προγραμματισμού


Ήδη διανύουμε την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, όμως , τα αστικά πολιτικά κόμματα με την μονοπωλιακή συμμετοχή στους Ο.Τ.Α , ώς είθισται όλα τα κάνουν αδιαφανώς , ( στη ζούλα και στα μουλωχτά ), και απουσιάζει κάθε μορφής ενημέρωση αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Δεδομένου ότι τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας διαμορφώνουν μαζοποίηση , και ειδικότερα αναφέρομαι στον Δήμο Γλυφάδας στον οποίο τελεί σε ισχύ επί εννέα χρόνια η προβοκάτσια διαρκείας κατά της εντολής χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων, ενώ η γνωστή τοπική παραπληροφόρηση και συστημική προπαγάνδα καλά κρατεί υπέρ της ΝΔ και της ''γαλάζιας'' παρατάξεως & συνεργαζόμενοι, υπάρχει μια συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα.

Πρωτοφανής η πολιτική καπηλεία στον Δήμο Γλυφάδας

Η συστημική προπαγάνδα εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δ.Γλυφάδας προτάσσει μια σειρά από άμεσα εξυπηρετούμενους από το δημοτικό χρήμα να προμοτάρουν ανθρώπινες ιστορίες, εξυπηρετήσεις δημοτών, πράσινα φώτα και ''πράσινα άλογα'' ώστε να συνεχίσει να υφίσταται το ίδιο σκηνικό προβοκάτσιας στη πόλη μας αρκεί να γεμίζει ο κωδικός και η τσέπη τους.

Μερικά τυχαία σημάδια από όσα ήταν προγραμματισμένα να γίνουν

Η Μπέσυ έπεσε και χτύπησε ενώ είχε κληθεί από τον Πατούλη αντί του δήμου Γλυφάδας να συνδράμει την Περιφέρεια Αττικής, η Λιζέτα Νικολάου έπειτα από το πέρασμα από την ''γαλάζια'' φιέστα του Δήμου Γλυφάδας έχασε την ζωή της, η Παπάζογλου που διατελούσε στο ΚΑΠΠΑ εξυπηρέτησης της ''γαλάζιας'' κ.α. κομματικής πελατείας πέθανε, ο Μπίρος ''έφυγε'', παλαιότερα είχε γίνει και το ατύχημα με την Μπάρμπα, και όλα αυτά παράλληλα είναι από τα ελάχιστα σημεία τα οποία συνδέουν τον τοπικό ''πολιτισμό'' , την τοπική μας κοινωνία, την προβοκάτσια των εννέα ετών, και τον αρχικό προγραμματισμό. ( Την ειμαρμένην ουδ' αν είς εκφύγοι. ) Παρακάμπτω μια σειρά πολιτικών εξελίξεων και αναρίθμητες δεδομένες πραγματικότητες διότι θα χρειαστούμε ένα τόμο. Έρχεται η στιγμή που η αξία αλήθειας  διατηρεί την καθοριστική αξία της  για πάντα χωρίς ίχνος φαταλισμού και μοιρολατρίας.

Όλα και όλοι/ες είναι αλληλένδετα

Αναμφίβολα δεν πιστεύω ότι η πλειονότητα της κοινωνίας σήμερα γνωρίζει το ένα εκατομμυριοστό όσων όφειλε να γνωρίζει , και κυρίως ότι όλα και όλοι είναι αλληλένδετα. Εννοώ ότι μια δόλια η σκόπιμη ενέργεια την οποία δεν θα έκανε κανένας από το σύνολο όσων πολιτεύονται στον Δήμο Γλυφάδας, είτε στο άτομό του , είτε ακόμα σε οικίο του πρόσωπο, την οποία όμως και την έκανε και την συντηρεί , όπως την κατάλυση της εντολής μας επί εννέα χρόνια,  τις συνέπειες θα τις υποστούν άπαντες διότι αυτό είναι 'προγραμματισμένο' να γίνει.

Παράδειγμα: Τις όποιες συνέπειες από την κλιματική αλλαγή είναι αναγκασμένοι να τις ζήσουν όλοι, ακόμα και όσοι από την αρχή είχαν ξεκάθαρες θέσεις κατά της καταστροφής του περιβάλλοντος. Επίσης, τις όποιες συνέπειες από την ΑΙ, ( τεχνητή νοημοσύνη ) και εν γένει την ψηφιοποίηση , θετικές - αρνητικές , είναι αναγκασμένοι άπαντες σε πλανητικό επίπεδο να τις ζήσουν, ακόμα και οι αρνητές της. Όσα γίνονται δεν ισχύουν τυχαία.

Όπως έχω υποσχεθεί σε κάθε δεδομένη ευκαιρία και με κάθε δυνατό τρόπο θα θυμίζω την τοπική προδοσία, αρχικά κατά του πρωτεργάτη των ερτζιανών FM , του τοπικού Ραδιοφωνικού σταθμού Γλυφάδα FM , και ειδικότερα της εντολής μας του 2014 η οποία με δόλο και σκοπιμότητα δεν ίσχυσε επί εννέα χρόνια ενώ έλαβε χιλιάδες ψήφους στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δηλώσατε συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές ώστε να εξυπηρετείτε τον εαυτούλη σας , η μήπως περιμένετε την επόμενη εβδομάδα ?

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σχεδόν άπαντες οι συμμετέχοντες στην τοπική προδοσία, με τα χρήματα όλων των δημοτών, όπως και οι εξυπηρετούμενοί τους, βρίσκονται σε διακοπές , ενώ συμβάλουν στην διεύρυνση της μαζοποίησης καθώς και του προσωπικού τους κέρδους. Γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από την πλευρά του Δήμου Γλυφάδας καθώς και των κομμάτων ; Πότε περιμένουν, έπειτα της λήξης των συμμετοχών ;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Ελάχιστα σημεία του προγραμματισμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">