ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τερψιθιώτες ευτυχείται ( αποκτήσαμε και ''ντόπια τοπική τεχνητή νοημοσύνη'' )

Τερψιθιώτες ευτυχείται, ( καθημερινά η χαρά μας μεγαλώνει ), διότι από κοινού ζούμε τον ''ύψιστο τοπικό πολιτισμό'' , έναν τοπικό ''πολιτισμό'' στον οποίο απολαμβάνουν προνομίων αναρίθμητοι ενώ έχουν καταλύσει την εντολή ΧΙΛΙΑΔΩΝ δημοτών, ενώ παράλληλα μας πωλούν ''φύκια για μεταξωτές κορδέλες''.

Κατ' αρχάς πόσους Βασίλειους Μουλακάκηδες έχει ο Δήμος της Γλυφάδας ;

Εμείς γνωρίζουμε ότι υφίσταται ο Β.Μουλακάκης στον ΑΟ Τερψιθέας , ο οποίος ενώ έχει τοποθετηθεί στον αθλητικό όμιλο της Τερψιθέας , αντί να ασχολείται με το αντικείμενο της θέσεως της οποίας του παραχωρήθηκε , έχει βαλθεί στην διευρύνση η οποία οικοδομείται από το 2014 ώστε να αποδομηθεί η τοπική μας κοινωνία προς χάριν των προσωπικών βλέψεων συγκεκεριμένων ατόμων της ''γαλάζιας'' παρατάξεως.

Ο αρμόδιος για ζητήματα του αθλητικού ομίλου της Τερψιθέας αντί να διαπιστώνουν οι συμπολίτες μας ότι ασχολείται με τα ζητήματα του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ξαφνικά άρχισε, έπειτα από την έλευση του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ GhatGPT , το οποίο σημειώνω ότι το παρουσίασα πρώτος στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, να μας πουλάει ''φύκια για μεταξωτές κορδέλες'' τυπώνοντας βιβλία και καπηλευόμενος την θέση την οποία του έχει παρέχει ο Δήμος Γλυφάδας.

Ειδικότερα , ασφαλώς με τα χρήματα που αποκόμισε δια των παρεχόμενων από τον Δ.Γλυφάδας , και ενδεχομένως για πολλοστή φορά με προτροπή του αρχι......... δημάρχου, όπως τον αποκαλούσε ο υποστηρικτής και εν συνεχεία πολεμιός του, άρχισε να ασχολείται με το χτίσιμο διαδικτυακών ομάδων στο F/B, ( για διεύρυνση της ''γαλάζιας'' πελατείας ), και αμέσως μετά με συρραφή αποσπασμάτων τα οποία αφορούν την ΑΙ - Τεχνητή Νοημοσύνη.


Όπως θα δείτε πιο κάτω στον Δήμο Γλυφάδας αντί να ασχολούνται με το αντικείμενο των δραστηριοτήτων της θέσεως την οποία τους έχει παρασχεθεί ασχολούνται με έτερα ζητήματα, και ασφαλώς αυτό δεν γίνετε τυχαία.

Αν καθίσταται εφικτό κάθε ένας να βγάλει εξαψήφια κέρδη χρημάτων από την τεχνητή νοημοσύνη, όπως επικαλείται ο Βασίλειος Μουλακάκης, να το πράξουν άπαντες οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες άμεσα στον Δήμο της Γλυφάδας και να καταργηθούν τα δημοτικά τέλη καθώς και οι αποδοχές των αιρετών. 

Επιπροσθέτως, να το ακολουθήσει και η αμερικανοκίνητη κυβέρνηση Μητσοτάκη ώστε να αποπληρώσει το χρέος της ΝΔ, και παράλληλα και το δημόσιο χρέος της χώρας το οποίο το προσαύξησε κατά 50 δις μέσα σε μια πενταετία, καθώς επίσης, από τα ''εξαψήφια κέρδη'' να παρέχονται και τα εκατομμύρια στους ολιγάρχες μιντιάρχες συνεργάτες της ΝΔ αντί να ξεζουμίζουν τον Ελληνικό λαό. 

- Βλέπε λίστες Πέτσα, καθώς και προεκλογικό δωράκι από δυο εκατομμύρια ευρώ στους ολιγάρχες καναλάρχες. Δεν διαπίστωσα να τα βγάλουν από το GhatGPT, τα χρήματα του Ελληνικού λαού παρέχουν επιλεκτικά σε ημετέρους της ΝΔ, καθώς επίσης, στον Δήμο Γλυφάδας πιστώνουν τα χρήματα όλων των δημοτών ώστε να μπουκώνουν πληθώρα ''γαλάζιους'' υποστηρικτές καθώς και στελέχη της ΝΔ ενώ έχουν καταλύσει την εντολή χιλιάδων δημοτών.

Δεδομένου ότι έχετε τη λύση μέσω του αμερικανικού GhatGPT να γίνετε συνολικά πλούσιοι και να βγάζετε από 999.999 χιλιάδες ευρώ, όπως και οι συμπολίτες μας , καθώς επίσης , να κάνετε τον Δήμο πιο πλούσιο, τότε γιατί βρίσκεστε στον Δήμο της Γλυφάδας σε έμμισθες θέσεις αντί να γίνετε χορηγοί, και γιατί δεν αξιώσατε να καταργηθούν τα δημοτικά τέλη καθώς και οι αποδοχές σας , και κυρίως έπειτα από τόσα χρήματα που λέτε ότι μπορούν να βγάλουν όσοι αγοράσουν το βιβλίο, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ; Αναμένω μια τεκμηριωμένη απάντηση.


Τουλάχιστον προσωπικά μπορώ να αποδείξω ότι εργάζομαι  πραγματικά και επιστημονικά κατασκευάζοντας τεχνητή νοημοσύνη , και όχι σε θεωρητικό επίπεδο όπως κάνουν έτεροι έπειτα του αμερικανικού OpenAI οι οποίοι βρίσκονται μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή και όσα προτάξανε οι αμερικανοί. ( Κοιτάξτε καλά την εικόνα, που βρίσκετε η οθόνη και ο υπολογιστής με ΑΙ;Μήπως είναι η πλακέτα κάτω από το μικροσκόπιο και είναι ελληνικής νανοτεχνολογίας σχεδίου και κατασκευής ;)

Δυστυχώς τα χρήματά μας επί εννέα χρόνια καταλήγουν σε λάθος άτομα ,  τα οποία παραποίησαν και κατάργησαν την εντολή μας, άρα την τοπική δημοκρατία, ενώ επικαλούνται ότι ανήκουν στη νέα δημοκρατία !! Ειδικά εκείνα τα άτομα στο τέλος των ξύλινων εδράνων που έλεγαν ''δικαιοσύνη παντού'' τι ακριβός κάνουν από το 2014 ? Μήπως εκτός της προβοκάτσιας κάνουν και διακοπές διαρκείας μετ' αποδοχών ενώ τους αναζητούν οι συμπολίτες μας ;Εμφανίζονται κάθε τέσσερα χρόνια την προεκλογική περίοδο, ενώ πλέον δεν χρειάζεται ούτε αυτό δεδομένου ότι άπαντες πλέον έπειτα της προδοσίας έριξαν το βάρος στα σόσιαλ !!

Φερόμενε ''αναμορφωτή'' του κομματικού σωλήνα της ΝΔ σε ποιον βαθμό έχεις βάλει το χεράκι σου σε αυτά που ισχύουν και επί του παρόντος ; Να σας θυμίσω πως ξεκίνησε η προβοκάτσια αρχικά το 2014 όταν επιλεκτικά έγιναν οι παράνομες συμβάσεις σε συγκεκριμένα άτομα ενώ οι του ''δικαιοσύνη παντού'' και η ''κεντροακροαριστερά'' κρατούσε σιγή ιχθύος και έκαναν τους τυφλούς ;Για την πάρτη τους , τους ‘’γαλάζιους‘’ υποστηρικτές  και τους ολιγάρχες ήθελαν συμμετοχή στα κοινά του Δ.Γλυφάδας ;Δεν θα μπορούσαν να τύχουν καλύτερης υποστήριξης οι προαναφερόμενοι, άρα, θα σας κάνουν εις τον αιώνα τον άπαντα και εσάς διοίκηση του δήμου ? Ασφαλώς ουδέποτε και εκεί έγκειται η προδοσία σας κατά της τοπικής κοινωνίας.

Αναφορικά με τα ΙΟΤ που έμαθε ο κ. Μουλακάκης, δεν γνωρίζω πότε ακριβώς, τον πληροφορώ ότι σε μια μελλοντική φάση που θα έχουν επενδύσει πάνω σε αυτήν την τεχνολογία επενδυτές, Ο.Τ.Α, καθώς και ιδιώτες, υπάρχει ένας ικανός αριθμός ατόμων τα οποία μπορούν σε ένα δευτερόλεπτο να τα ''παγώσουν'' όλα και να μην λειτουργεί απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Ορισμένοι επιτήδιοι οι οποίοι βιάστηκαν από την περιοχή μας, ( ονόματα δεν αναφέρω ), θα βρεθούν προ εκπλήξεων σε μελλοντική φάση διότι με σκοπιμότητα παρέκαμψαν την ορθότητα.

Η Τεχνική και τα εξαψήφια κέρδη πλούτου

Αν μπορείται να βγάζετε εξαψήφια νούμερα χρημάτων και πλούτο από την ''τεχνική'' νοημοσύνη θεωρώ ότι δεν χρειάζεστε πλέον στον Δήμο Γλυφάδας. Εστιάστε σε δαύτη και κάντε ειδικά σεμινάρια ''απόκτησης πλούτου'' σε όσους/ες τρύπωσαν στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας και δεν λένε να ξεκολλήσουν από το δημοτικό χρήμα !! 

Επίσης, κάντε ''ειδικά σεμινάρια'' και στους εκατοντάδες ημετέρους και εξυπηρετούμενους της ΝΔ, οι οποίοι από το 2014 έως και σήμερα παραμένουν μονοπωλικό κατεστημένο στις απ'ευθείας αναθέσεις και τα κονδύλια του δήμου, πως να βγάλουν ''εξαψήφια κέρδη'' από την τεχνική αντί των οικονομικών και του ταμείου του Ο.Τ.Α της Γλυφάδας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: ( Τεχνική ? Μάλλον ειδική τεχνική με εντολή αρχι...... δημάρχου υφίσταται) και δεν είναι ούτε η πρώτη , ούτε η μοναδική φορά. ) 


Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν δεν υπάρχει ίχνος συντονισμού της φωνής με το βίντεο , καθώς επίσης, ότι το αντίστοιχο μπορούν να το κάνουν άπαντες. Επίσης, ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ είναι δεν είναι ΤΕΧΝΙΚΗ !!

* Τονίζεται ότι ο Γ.Κουρδομένος παράγει αυτόνομη ελληνική τεχνητή νοημοσύνη η οποία λειτουργεί χωρίς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα και ειδικότερα χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και χωρίς το αμερικανικό ghatgpt απο την δεκαετία του 90.

Δείτε ενδεικτικά ένα απόσπασμα τι αναφέρει ο κ. Μουλακάκης:

Πως να βγάλετε 6 ψηφια κέρδη από την Τεχνική Νοημοσύνη . 


 

🚀 Έτοιμοι να αποκτήσετε τις μυστικές γνώσεις για τη δημιουργία 

πλούτου στην ψηφιακή εποχή;







 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τερψιθιώτες ευτυχείται ( αποκτήσαμε και ''ντόπια τοπική τεχνητή νοημοσύνη'' ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">