ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Γλυφάδα μας ''ενώνει'' τόσο πολύ που η προβοκάτσια έγινε διαχρονική και διαρκείας


Όπως διαπίστωσα εμπράκτως το 2010 η Γλυφάδα μας ''ενώνει'' τόσο πολύ που ο υποψήφιος δήμαρχος εκείνης της περιόδου, Κ. Κόκκορης , περιέργως ''ξέχασε'' ποιοι ήταν οι συνυποψήφιοί του για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ποιοι επί της ουσίας τον έκαναν δήμαρχο, αν και ομολογουμένως σύμφωνα με όσα ίσχυσαν επί δημαρχίας του δεν έπρεπε να ισχύσει.

Τοπικός αιρετός με πολύχρονη παρουσία στα κοινά, κατηγορεί κατά καιρούς έτερους για πολυλογία , και κυρίως τον Κώστα Κόκκορη, όμως, ο ίδιος έχει αποδειχθεί πολυλογάς δημόσια και με συνεχή ατοπήματα σε όσα επικαλείται λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ως βασικός αρωγός του ''η γλυφάδα μας ενώνει'' , είτε αγνοεί λόγω ηλικίας τις μυστικές δημοσκοπήσεις οι οποίες γίνονται προ των εκλογών και παρέχουν συγκεκριμένο δείγμα σε ποσοστιαίες μονάδες αναφορικά με τις τάσεις των δημοτών - ψηφοφόρων , είτε διατελεί σε κάποια ''υπηρεσία''. 

Προφανώς ο εν λόγω έπειτα από τις θεσούλες στο ΚΑΠΠΑ, στο ΓΚΟΛΦ, κ.α., που υποτίθεται ότι θα είχε ταράξει στην ''νομιμότητα'' την ''γαλάζια'' παράταξη και τα στελέχη της, έγινε πιο χλιαρός και αναλώνεται σε σατιρικά και προϊόντα μυθοπλασίας !!

Προσωπικά του υπενθυμίζω το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2019 που συγκεκριμένα στελέχη τοπικής παράταξης μου ανέφεραν ότι είχαν υποστεί την μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ζωή τους χάνοντας έπειτα από πέντε χρόνια διακυβέρνησης της χώρας τα 3/4 των ψήφων του 2014.

Κάλλιστα μπορώ να του αναφέρω και τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών για συγκεκριμένο αστικό πολιτικό κόμμα. Αξίζουν όσα αναρτάς δημόσια σύμφωνα των αυταπόδεικτων ;


Ακόμα και το 41% του Μητσοτάκη , το οποίο σε πραγματικά ποσοστά είναι 20% υπερβαίνει την ΑΠΟΧΗ ; Το μήνυμα της κοινωνίας το πήρε ο σκηνοθετημένος Πρωθυπουργός του Γκρίνμπεργκ ;Στις αυταπάτες που του έχουν περάσει, όπως και σε πληθώρα από εσάς του Δήμου Γλυφάδας , δεν γνωρίζει ποια είναι η πλειοψηφία, ούτε κάν τον ενδιαφέρει η άποψη της κοινωνίας, και όμως επιζητεί την εξουσία ως άλλος ένας Νέρωνας.

Δήμος Γλυφάδας:Η προβοκάτσια έγινε διαχρονική και διαρκείας. Όλοι για μια θεσούλα, είτε σύννομα είτε στην ζούλα ενώ η ΕΝΤΟΛΗ της κοινωνίας - χιλιάδων δημοτών - για τους εκλεκτούς των τοπικών παρατάξεων αποτελεί απολειφάδι ! Αυτοί επιζητούν τις ''άλλες'' ψήφους, των ''άλλων'' δημοτών,του πελατειακού συστήματος, των εξυπηρετήσεων, της ρεμούλας, του ρουσφετιού , της απ΄ευθείας αναθέσεως, τις μίζας.

Σας διαψεύδει η ίδια η Ιστορία και η ίδια η Κοινωνία. Τα κόμματά σας - παρατάξεις - είναι κάλπικα - στημένα - φερέφωνα. Αν υπήρχε κεντροαριστερά στο τόπο μας θα είχε συνενωθεί στους Ο.Τ.Α ώστε να πετύχει νίκες κατά της ΝΔ. Μήπως είστε όργανα της ίδιας συντεχνίας ?

ΥΓ: Δεδομένου ότι είναι γραμμένο αποκλειστικά για εσένα, την γνώμη σου κατά των επιλογών της κοινωνίας πρέπει να την δούμε με την φωτογραφία και το ονοματεπώνυμό σου, καθώς επίσης, και μια τεκμηρίωση: Aν όσα αναφέρεις έχουν ίχνος σοβαρότητας γιατί δεν τα ακολούθησαν συνολικά τα πέντε (5) εκατομμύρια λαού ;

* Μήπως έχεις ξεχάσει ότι ήσουν στον προθάλαμο, στο γραφείο της γραμματέως δημάρχου επί δημαρχίας Σφακιανάκη, το 2004, που καταθέσαμε φάκελλο - πρόταση - αίτηση με επιτροπή κατοίκων και αγνοείς τα πεπραγμένα της κομματοκρατίας σε σύννομες ενέργειες μέχρι και σήμερα ;Οι δήθεν 'αρμόδιοι' της Πασοκικής διοικήσεως Σφακιανάκη μεταπήδησαν ετεροχρονισμένα στον ΣΥΡΙΖΑ , και ακόμα και μια δεκαετία στη συνέχεια , το 2014,  από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ & συν/νοι επέλεξαν την προβοκάτσια κατά της εντολής χιλιάδων δημοτών. Με βασικό δεδομένο τα αυταπόδεικτα ισχύοντα της κομματοκρατίας στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ψηφίζοντας συγκεκριμένα κόμματα - πολιτικούς τι κάνει ένας πολίτης ? Σε ένα τόπο στον οποίο έπειτα από 202 χρόνια κρατούν τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας, και αντί της νομιμότητας ισχύει το πελατειακό σύστημα, οι δικοί μας, και οι εξυπηρετούμενοι στην ζούλα αντί της εντολής των πολιτών, ακόμα και η αποχή είναι η ορθότερη πολιτική ενέργεια ελλείψει επιλογών. Αλήθεια, έχεις ρωτήσει τα άτομα που απέχουν της κάλπης στις εθνικές και στις δημοτικές εκλογές πως οδηγήθηκαν σε αυτό το σημείο, καθώς επίσης, αν επιθυμούν συμμετοχή στην δεδομένη κοινωνικοπολιτική σήψη που επικρατεί ;

* Έχετε ανοίξει έπειτα από την παροχή των αμερικανών όλοι από ένα σόσιαλ - κοινωνικό - και με δαύτο κάνετε πολιτική, ενώ συνολικά υπονομεύσατε ως κόμματα - παρατάξεις - οτιδήποτε αμιγώς κοινωνικό πρωτοστάτησε δεκαετίες πριν τους αμερικανούς και την διάδοση του διαδικτύου στο τόπο μας. Αυτοί είστε. Αξίζετε την εμπιστοσύνη και την ψήφο ενός πολίτη ;Σας ψηφίζουν κυρίως  ημέτεροι, συμπαραταξιακοί, σόγια και εξυπηρετούμενοι.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Γλυφάδα μας ''ενώνει'' τόσο πολύ που η προβοκάτσια έγινε διαχρονική και διαρκείας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">