ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλεπούδες Κουκουβάγιες Αρχαία και κακός οιωνός


Πριν από λίγους μήνες είχε γίνει θέμα στα αθηναϊκά μίντια μια αλεπού στο κέντρο της Γλυφάδας την οποία είχε καταγράψει σε βίντεο κάποιος συμπολίτης μας, άρα η επανεμφάνιση μιας αλεπούς στην άνω γλυφάδα δεν σηματοδοτεί τον δεκαπενταύγουστο σημαντικό θέμα,  διότι πλέον είναι διαδεδομένο θέαμα σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

Δεδομένο ήταν και ότι κάτω από την έκταση του τέως αεροδρομίου δεσπόζουν αρχαία σε αρκετά σημεία, (έχει αναφερθεί από τους ειδικούς πριν από δεκαετίες), όπως στο σημείο που εμφανίζονται σε βίντεο κατά τη διάρκεια εργασιών για την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος. 

Παράλληλα με την αλεπού στην άνω Γλυφάδα και τα αρχαία στο Ελληνικό εχθές έκανε την εμφάνισή της μετά τα μεσάνυχτα στην Τερψιθέα  και μια κουκουβάγια. Η κουκουβάγια δεν αποτελεί καλό οιωνό, ειδικά όταν κράζει επαναλαμβανόμενα έλεγαν οι παλιοί κάτοικοι της χώρας μας. Κάτι αρνητικό προμηνύεται. 


Αναφορικά με τις αλεπούδες τι είχαμε αναφέρει πέρυσι ;

Απαιτείται, ορισμένοι/ες οι οποίοι χρηματοδοτούνται από την πολιτεία , είτε ακόμα και οι δήμοι καθώς και το αρμόδιο υπουργείο να διαμορφώσουν πολιτικές ώστε να βρίσκουν τροφή τα αδέσποτα και τα άγρια είδη της φύσεως, διότι αποτελούν τον πρόγονο του νοήμονος είδους το οποίο σε πληθώρα περιπτώσεων δεν έχει αποδείξει ότι διαθέτει νοημοσύνη. Όταν γίνετε ''είδηση'' μια αλεπού στην Γλυφάδα ! - ΓΛΥΦΑΔΑ WEB (glyfadaweb.gr)


Επίσης, ο ''αναμορφωτής'' δήμαρχος της Γλυφάδας όταν πεθάνει κάποιος/α δεν ξεχνά να αναφέρει ότι συμμετείχε στην ''γαλάζια'' φιέστα που διοργανώνει στην τρίτη μαρίνα της Γλυφάδας, όμως , εμείς δεν ξεχνάμε ότι από το 2014 υφίσταται προβοκάτσια κατά της εντολής μας , άρα δεν υφίσταται το τοπικό κανάλι του Δήμου της Γλυφάδας που ψήφισαν χιλιάδες δημότες και ασφαλώς δεν συμμετέχουμε σε οτιδήποτε τοπικά.

Αναφέρομαι στον θάνατο της Λιζέτας Νικολάου, την οποία ασφαλώς την γνώριζαν από πολύ παλιά οι μετέχοντες του δήμου Γλυφάδας, διότι αυτοί ''είχαν άμεση σχέση'' με την μουσική και την ραδιοφωνία στη πόλη μας , ''δική τους πρόταση αποτελούσε η Τοπική Μουσική Σκηνή - ''Φεστιβάλ'' από την δεκαετία του 90, και ''αυτοί μετέδιδαν'' τα τραγούδια του Μαρκόπουλου, του Θεοδωράκη, του Τσιτσάνη και όλων των Ελλήνων Δημιουργών. Δεν ήταν του υποφαινόμενου !!

Όποιοι πιάσουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου εν συνεχεία γίνονται και καταχραστές σε όλα τα επίπεδα.

Το σύνολο όσων ''πολιτικών'' παρέλασε στον Δ.Γλυφάδας από το 2014 και μετέπειτα, ενώ έχει κάνει προδοσία κατά της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων, μετέχει και κάνει δαπάνη από το ΚΑΠΠΑ ώστε να διεξάγονται φιέστες στην κάτω Γλυφάδα, καθώς επίσης, παριστάνει τον αδαή σε όσα διαμορφώνει η ''γαλάζια'' παράταξη για ιδίων όφελος με τα χρήματα του συνόλου. Η δική μας πρόταση αφορούσε την άνω Γλυφάδα, την Τερψιθέα. Δημιουργία μουσικής σκηνής - θεάτρου για εκδηλώσεις στην Τερψιθέα - Γλυφάδας.

Τέλος, αναφορικά με το τέως αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο αποτελεί την γενέτειρά μου, αναφέρω τόσο για τον επενδυτή, όσο και για τον πρόεδρο και δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης:

α) Έπειτα απ' όσα μεθοδεύτηκαν το 2015, σε ποιόν ανήκει η εν λόγω έκταση η οποία περιλαμβάνει και την γεννέτηρά μου τον Βόσπορο Γλυφάδας

β) O ανταποδοτικός χαρακτήρας της επένδυσης που είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτος ότι θα ισχύσει πράγματι ισχύει ;

γ) Θα περνά κάθε ένας πάνω από την έκταση κάνοντας οτιδήποτε επιθυμεί ανεξέλεγκτα ;Μήπως απαιτείται να τοποθετήσουμε μια ειδική συσκευή ώστε να μην μπορούν να πετούν παράνομα πάνω από την εν λόγω έκταση τα drones ;Εκτός από φωτογράφιση τα  drones μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλους σκοπούς.

δ) Δεδομένων όσων ισχύουν ανεξέλεγκτα και εμείς σε εύλογο χρονικό διάστημα θα εγκαταστήσουμε βάση αναμεταδότη εντός του Βοσπόρου Γλυφάδας διότι, πρώτον, εκεί γεννηθήκαμε, δεύτερον, δεν υφίσταται μέχρι αυτή τη στιγμή ίχνος κάλυψης του ανταποδοτικού χαρακτήρα, και τρίτον, στην εν λόγω έκταση λειτουργούσε ένας Ραδιοφωνικός Σταθμός ιστορικής σημασίας ο οποίος έγινε το έναυσμα ώστε και εμείς να λειτουργήσουμε στην Ραδιοφωνία και να υποστούμε όσα έχουμε υποστεί για τα οφέλη των υποστηρικτών συγκεκριμένων κομμάτων. 

Εννοώ ότι στο Ελληνικό λειτουργούσε επί σειρά ετών ο αναμεταδότης του τοπικού σταθμού Γλυφάδα Fm μέχρι την δίωξη και την κατάσχεσή του. 

''Ύψιστη τήρηση'' των θεσμοθετημένων σε όσους δεν αποκλίνουν σε μια χώρα καθολικότητας ανομίας. Ακόμα και αυτούσια το γεγονός αναμεταδότη στο Ελληνικό σηματοδοτεί ποιοι είχαν κατά νου την προστασία του περιβάλλοντος και των πολιτών, όπως και την τήρηση όσων είχαν ψηφιστεί, σε μια περιοχή στην οποία σήμερα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία καμουφλαρισμένα  κεραιοσυστήματα μικροκυματικής ακτινοβολίας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αναφορικά με όσους/ες αναζητούν σήμερα πανηγύρια στα Νότια προάστια αρμόδιοι να σας απαντήσουν είναι οι οικείοι δήμοι της περιοχής. ( Και όμως υπάρχει τοπικά κόσμος ο οποίος αναζητά πανηγύρια !! )

* Η φαιδρότερη δημοτική περίοδος στον Δ.Γλυφάδας είναι από το 2014 έως και το 2023. Καταχράστηκαν σε όλα τα επίπεδα για ιδίων όφελος τις προτάσεις μας. Από τις επιλεκτικές παράνομες ανανεούμενες συμβάσεις σε ''γαλάζιους'' υποστηρικτές, αντί να ισχύσει η εντολή στην κάλπη χιλιάδων ψηφοφόρων, μέχρι την δημιουργία ''γαλάζιων'' σελίδων με τον όρο Γλυφάδα αντί δημοτικού μέσου όλων των δημοτών, και μέχρι πληθώρα βαλτών ημετέρων για αποπροσανατολισμό της τοπικής κοινωνίας. Αιτιολόγηση είδαμε κάπου από τη πλευρά όσων κατέλυσαν την νομιμότητα και την δημο-κρατία ? 

* Να αναφέρω τέλος και το φιάσκο αυτοδιοικητικών εκλογών και συμμετοχής άλλων παρατάξεων - κομμάτων στον Δ.Γλυφάδας. Γιατί συμμετέχουν εκτός προσωπικών απολαβών ;Μπήκατε στην πολιτική για προσωπικές απολαβές ;Όταν βλέπεις μπροστά σου ότι υπάρχει αδικία και δεν κάνεις τίποτα, τότε για ποιο λόγο μπήκες στην πολιτική ; Είστε στην πολιτική ώστε να διαμορφώνεται οι ίδιοι την αδικία ;

* Ο ένας κάνει τον καλλιτέχνη με εκθέσεις, ο έτερος από το 2014 κάνει τον φωτογράφο, και ο τρίτος είναι ο φαντομάς ''συμπαραστάτης'' , ενώ ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος τους έχει παρέχει σειρά από προνομιακές θέσεις καθώς και χρήματα ως τα αργύρια της προδοσίας και επιβράβευση για την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών !! Σύμφωνα με όσα ισχύουν λέτε να δουν ψήφους στις εκλογές του Οκτωβρίου;Μήπως τους ''κούμπωσαν'' όλους ως κομμάτια πάζλ τα οποία εξυπηρετούν ένα μονοπωλιακό καθεστώς , και αν όντως είναι έτσι γιατί δεν εντάσσονται σε μια ενιαία παράταξη όλοι μαζί ;Τα κόμματα είναι για την βουλή, στον Ο.Τ.Α Δ.Γλυφάδας διαφοροποιείται ο χαρακτήρας λόγω στελέχους από τον κομματικό σωλήνα κ. ''συνάδελφοι''. Κάνατε μονοπώλιο  την παράταξη της ΝΔ στον Δήμο Γλυφάδας !!






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλεπούδες Κουκουβάγιες Αρχαία και κακός οιωνός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">