ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Από τους δέκα μικρούς μήτσους του Λαζόπουλου στους Μήτσους της Γλυφάδας


Είναι αλήθεια ότι στην Γλυφάδα, και ειδικότερα στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας, κυρίως τα τελευταία εννέα χρόνια εκλέγονται και οι γνωστοί μικροί Μήτσοι.

Οι τοπικοί ''μικροί Μήτσοι'' έχουν διατελέσει σε όλα τα διοικητικά πόστα , από Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι και αντιδήμαρχοι , (και όλα τα λύνουμε όλα τα διευθετούμε.)

Όπως και στην γνωστή σειρά του Λαζόπουλου οι τοπικοί μικροί Μήτσοι των κοινών της Γλυφάδας συμμετέχουν και διαμορφώνουν μια σειρά από ευτράπελα, άλλοτε από άγνοια και αμάθεια, (ασχετοσύνη), και άλλοτε με δόλο και σκοπιμότητα.

Ο μήτσος του πάνω μαχαλά της πόλης

Ο Μήτσος του πάνω μαχαλά της Γλυφάδας, έπειτα από τις ενέργειες του αρχι........ δημάρχου και τέως ευρωβουλευτή προερχόμενου από τον κομματικό σωλήνα της Νέας Δημοκρατίας, διετέλεσε που λες και Πρόεδρος του Δ/Σ !!

Αντικειμενικές αξίες και ο ρόλος των μικρών Μήτσων

Το ότι πιάστηκε επανειλημμένα αδιάβαστος, απροετοίμαστος , και ακατάλληλος για την εν λόγω θέση δεν διαδραμάτισε κάτι καθοριστικό για τα δρώμενα της παρατάξεώς του, όμως, σύμφωνα με όσα ίσχυσαν στην Γλυφάδα φέρει ακέραια την ευθύνη, παράλληλα σειράς έτερων της ''γαλάζιας'' παρατάξεως, καθώς και του ιδίου του δημάρχου για την αλλαγή στις αντικειμενικές αξίες της πόλης μας.

Η αλλαγή στις αντικειμενικές αξίες συνεπάγεται περισσότερα χρήματα για φόρους στους ιδιοκτήτες ακινήτων , και παράλληλα διακοπή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος σε πληθώρα δημοτών.

Ασφαλώς ο μικρός Μήτσος του πάνω μαχαλά της Γλυφάδας απτόητος συνεχίζει να τυπώνει χιλιάδες κάρτες με την μουτσούνα του και να τις εναποθέτει στα γκισέ των τοπικών επιχειρήσεων.

Δεν έχει απολύτως καμία σημασία τι ζημία επέφερε ο μικρός μήτσος ως αιρετός στους συμπολίτες μας, παράλληλα των υπολοίπων της ''γαλάζιας'' παρατάξεως, δεδομένου ότι έχει πιάσει δικιά του πελατεία, και κυρίως άτομα τα οποία δεν έχουν και πολλά χρόνια στη πόλη μας, ούτε είναι αυτόχθονες στη πόλη της Γλυφάδας. Άλλωστε ούτε και ο ίδιος είναι.

Αναφορικά με την καραμπινάτη παρανομία στον Δήμο Γλυφάδας να μην αναρτώνται σύμφωνα του Ν. 3852/2010 άρθρο 61 παρ. 4 στην σελίδα του Δήμου τα Πόθεν Έσχες αιρετών, ο εν λόγω μικρός μήτσος δεν έχει αναφέρει μέχρι σήμερα ούτε κουβέντα. Μήπως εσείς ακούσατε κάτι ;

Συνεχίζεται προσεχώς με έτερους μικρούς μήτσους 

ΥΓ: Αδυνατούμε να αντιληφθούμε ποιος είναι ο πολιτικός πολιτισμός που διέπει τους ''μικρούς μήτσους'' της ''γαλάζιας'' παρατάξεως στη πόλη μας, δεδομένου ότι από το 2014 δεν έχει ισχύσει η εντολή χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων, ενώ εξυπηρετήθηκαν αναρίθμητοι αδιαφανώς και μεμονωμένα.  Υπάρχει άγνοια στα κύρια ενός Ο.Τ.Α η μήπως και εδώ ισχύει δόλος ? Τονίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει κλείσει. 

- Στα δέκα (10) χρόνια θα κινήσω την σύννομη διαδικασία και έχοντας τα αποδεικτικά στοιχεία πόσοι/ες εξυπηρετήθηκαν μεμονωμένα και ποιές είναι οι απολαβές των διοικούντων και τα ''τυχερά'' δια ζώσης έτερων αιρετών - πλαστογράφων - επί μια δεκαετία.

- Επισημαίνω ότι οι ''μικροί μήτσοι'' και έτεροι αιρετοί έκαναν τις ειδικές και παράνομες συμβάσεις , καθώς και αναθέσεις - μεμονωμένες εξυπηρετήσεις σε συγκεκριμένα άτομα - ενώ δεν είχε τηρηθεί η εντολή χιλιάδων δημοτών. Είχαν άγνοια η δόλο ; Η παραποίηση του προεκλογικού προγράμματος και η κατάλυση της εντολής μας έγινε από 'αριστερούς' η αποτελούσε κοινή ενέργεια διοικούντων - αντιπολιτευόμενων ;Τι θεωρείται εσείς ? Λέτε οι διοικούντες της ''γαλάζιας'' παρατάξεως να μην είχαν διαβάσει τα προεκλογικά πρoγράμματα των αντιπάλων τους ; Δεν υπάρχει - δικαστήριο - δικαστές να πιστέψουν έστω και έναν από δαύτους και με δεδομένη την πλαστογραφία τους διότι υπάρχουν μάρτυρες. 

 






 

  



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Από τους δέκα μικρούς μήτσους του Λαζόπουλου στους Μήτσους της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">