ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κατασκοπευτικά drone πετούν την νύχτα πάνω από την Τερψιθέα Γλυφάδας


Τα ραντάρ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB έπιασαν την  Δευτέρα 28/08/2023 στις 8:30 μ.μ.  κατασκοπευτικό drone να πετά πάνω από την Τερψιθέα Γλυφάδας.

Ειδικότερα:Το εν λόγω drone πετούσε σε χαμηλό ύψος από την λεωφόρο Κύπρου στη οδό Δωδεκανήσου, έφτασε μέχρι το ύψος της Νίκου Ξυλούρη, έπειτα το πιάσαμε κατά μήκος της οδού Αττικής μέχρι και το ''εργοστάσιο τηλεπικοινωνιών'' και στη συνέχεια κατευθύνθηκε πάνω από τον Υμηττό σε κοντινή απόσταση από τις κεραίες του Ο.Τ.Ε.

Πρόκειται για κατασκοπευτικό drone κάποιου ιδιώτη ο οποίος το πετούσε παράνομα νυχτιάτικα , η πρόκειται για δημοτικό drone το οποίο χτενίζει κατασκοπεύοντας την περιοχή μας ;

Το θέμα είναι ότι στις Η.Π.Α ήδη υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για τα drone καθώς και την φωτορύπανση.

Οι άνθρωποι έχουν θεμελιώδες δικαίωμα να βλέπουν τον ουρανό χωρίς να χτυπιούνται στα μάτια με φως υψηλής έντασης από τεχνητές πηγές. Επιπλέον, οι Άνθρωποι έχουν επίσης ένα θεμελιώδες δικαίωμα να βλέπουν τα αστέρια τη νύχτα για θαυμασμό και έμπνευση. Η ένταση των φώτων LED και Xenon και τα μικρά τους μεγέθη σημαίνει ότι τα ιπτάμενα αντικείμενα μπορούν πλέον να εκπέμπουν ένα αιχμηρό φως που δεν είναι συμβατό με αυτά τα θεμελιώδη δικαιώματα και την ανθρώπινη βιολογία.

Προτεινόμενοι Κανονισμοί
Ο ουρανός είναι ένας πόρος για όλους μας. Η οπτική φωτορύπανση αποσπά την προσοχή και ενοχλεί ψυχικά όσους από εμάς στο έδαφος. Η ασφάλεια του ουρανού μας για τις ιπτάμενες μηχανές θα απαιτήσει την εξάλειψη των φώτων για την απομάκρυνση της απόσπασης της προσοχής. Ως εκ τούτου, προτείνουμε να απαγορευθούν τα φώτα LED σε drones, αεροπλάνα και δορυφόρους. Για να διατηρηθεί η ασφάλεια του ουρανού χωρίς φωτορύπανση, τα ιπτάμενα αντικείμενα πρέπει να χρησιμοποιούν μη ορατές μεθόδους επικοινωνίας όπως το ραντάρ.

Τέλος, προσωπικά θεωρώ ότι το εν λόγω αποτελούσε ''κατασκοπευτικό drone'' όσων υιοθέτησαν τις δημόσιες ραδιοφωνικές μου προτάσεις οι οποίες έγιναν πριν από τριάντα (30) χρόνια με μια σαφή απόκλιση. Αντί να προκύψει η διαδημοτική ψηφιακή δομή και το ψηφιακό κέντρο πυροπροστασίας - πυρασφάλειας κάποιοι επέλεξαν την γνωστή νεοελληνική μέθοδο.

Με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου κάνουμε ότι θέλουμε, χρησιμοποιούμε ότι θέλουμε, αξιοποιούμε όσους θέλουμε, και παριστάνουμε ότι έχουμε άγνοια όσων προτάθηκαν, πότε προτάθηκαν και από ποιους προτάθηκαν !! ( Βλέπε Δήμος Αλίμου Κονδύλης - Μαστοράκης καθώς από ποιον είχε γίνει η πρόταση πριν από 20 χρόνια. )

Από τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, η από τον Δήμο Γλυφάδας ?

Αφήνω εσάς να χαρακτηρίσετε τα ισχύοντα, διότι την εποχή που έκανα δημόσια τις προτάσεις για ψηφιακό κέντρο πυρασφάλειας, θερμικές κάμερες, drones, καθώς και μια διαδημοτική και διαπαραταξιακή αντιμετώπιση αναφορικά με τις πυρκαγιές ήμουν στο στόχαστρο των διώξεων - κατασχέσεων αντί αδειοδοτήσεως, ενώ ορισμένοι διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες ΜΜΕ, φαρμακοτρίφτες, υπάλληλοι του Ο.Τ.Ε, κ.α. γινόντουσαν οι τοπικοί ''προστάτες'' του Υμηττού.

Εμείς δεν συστήσαμε Μ.Κ.Ο ούτε έχουμε απολαύσει τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου. Απαριθμούμε μια σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων αντί αδειοδοτήσεως, πληθώρα υπονομεύσεων έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις στον Δ.Γλυφάδας στον ΠτΔ και σε Υπουργεία, κατάλυση της εντολής μας το 2014, και στον αντίποδα υπάρχουν πληθώρα παράνομων και ειδικών συμβάσεων σε ''γαλάζιους'' ημετέρους, καθώς και μια σειρά από προδοσίες για τα άμεσα οφέλη ''κομματαρχών'' - πολιτικών, οι οποίοι έπειτα των εκλογών κάνουν πλαστογραφίες κατά της εντολής μας, καθώς επίσης, υφίστανται τα άμεσα οφέλη παρατάξεων και των ημετέρων τους αντί της νομιμότητας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Οι 'αρμόδιοι' να μας εξηγήσουν αναλυτικά τι ισχύει , διαφορετικά θα ενεργοποιήσω σύντομα πομπό 24ωρης λειτουργίας ο οποίος θα απενεργοποιεί τα drone πάνω από την συνοικία μας. ( Αυτό σημαίνει ότι θα τα χάσετε. )

* Δεδομένου ότι εμείς είμαστε ''ψεκασμένοι'', σύμφωνα με όσα έγραφαν οι ''κουκουλοφόροι του δήμου'' , δίκαια έχουμε επιφυλάξεις για πολλά ζητήματα, και ασφαλώς όχι άδικα σύμφωνα με όσα ίσχυσαν και ισχύουν. Κάτι γνωρίζουμε και εμείς από τσιπάκια τα οποία εμπεριέχονται παντού σήμερα, και πως όσα αποτελούσαν δικές μου προτάσεις σε ανύποπτο χρόνο έγιναν  η προσωπική σιρμαγιά έτερων και παντελώς άσχετων την εποχή των προτάσεων. ( Σήμερα κάλλιστα γίνονται όλοι ''ειδικοί'' επί παντός επιστητού στην χώρα του ότι δηλώσεις, πριν από δεκαετίες δεν ίσχυε και έλεγαν έκαστος στο είδος του.)

Η ''ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ'' και η ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' των κομμάτων

* Πόσοι/ες από τις 4.500 χιλιάδες ψηφοφόρους γνωρίζουν ότι έπειτα των δημοτικών εκλογών του 2014 έγινε πλαστογραφία προγράμματος αντί να ισχύσει η εντολή που ψηφίσαμε ;Επίσης, πόσοι/ες γνωρίζουν ότι την ίδια χρονική περίοδο είχαν γίνει σειρά από παράνομες συμβάσεις, τόσο από τον δήμαρχο, όσο και από έτερους διοικούντες, ενώ οι φερόμενοι ''εκπρόσωποί'' μας, αντί να προτάσσουν στα δημοτικά συμβούλια την εντολή μας δέσποζαν στο πλάϊ των ''γαλάζιων'' εξυπηρετούμενων ;( Γιατί δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στην παράταξη της ΝΔ ώστε να υπηρετούν από κοινού την ''πελατεία'' του κομματικού δημάρχου της Νέας Δημοκρατίας την οποία εξυπηρέτησε αδιαφανώς αντί να καλύψει την νομιμότητα ;) Δεν είχε αναφέρει το ελάχιστο για το πελατειακό σύστημα, αντιθέτως, είχε αναφέρει ότι έχει διδαχθεί να είναι δίκαιος, θα καλύψει δίκαια την εντολή όλων των δημοτών, ενώ απεδείχθη δολοπλόκος και με υπονομευτικές τάσεις , τόσο αναφορικά με την εντολή μας όσο και στον ''συμπαραστάτη''. Kάνοντας τις ''ειδικές συμβάσεις'' σε συγκεκριμένα άτομα αντί να ισχύσει η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων , και ψηφίζοντας το 2019 τον φαντομά Ηλι/ο για ''συμπαραστάτη'', ενώ το  2015 η παράταξη που συμμετείχε ο συνταξιούχος του Ο.Τ.Ε είχε εκδώσει κοινό ψήφισμα κατά του εν λόγω θεσμού και δεν ήταν παρούσα, δεν ήταν ο ίδιος που υπονόμευε παράλληλα όλων των υπολοίπων την εντολή μας και το δίκαιο ; (Στο τέλος δήμαρχε δεν θα σε σώσει ο Ντογιάκος.)

* Το συνολικό στόρυ  όπως έχει εξελιχθεί στον Δ.Γλυφάδας είναι κάτι αντίστοιχο με όσα δημοσιεύματα βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρομαι στις υποψηφιότητες Κασσελάκη και Αχτσιόγλου που οι κακιές γλώσσες γράφουν ότι αποτελούν επιλογές του Μαξίμου και της οικογένειας Μητσοτάκη ! Μικρή χώρα η Ελλάδα και συνήθως πολλά διαπλέκονται μεταξύ τους με αβέβαιο μέλλον για το σύνολο, όμως, με δεδομένο όφελος ορισμένων ατόμων. Αναφορικά με τα προαναφερόμενα πρόσωπα δεν επιθυμώ να έχω προσωπική εκτίμηση, απλά γράφω όσα έτυχε να διαβάσω. Όσων αφορά το τέλος της προεδρίας Τσίπρα και την επίσκεψή του αμέσως μετά στην Αμερική, τι σηματοδοτούσε ως βασικό μήνυμα στον Ελληνικό λαό ;

* Τα κόμματα και οι ''κομματάρχες'' καθώς και οι οικονομικοί ολιγάρχες μια χαρά τα βρίσκουν μεταξύ τους, και παράλληλα με τους ''εξυπηρετούμενους'' , την παθογένεια την διαμόρφωσαν και την συντηρούν σε βάρος της δικής μας ζωής.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κατασκοπευτικά drone πετούν την νύχτα πάνω από την Τερψιθέα Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">