ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πως συνδέει ο Πάνος Καμμένος τις πυρκαγιές με την Goldman Sachs και τον υποψήφιο ?


Ο 
Πάνος Καμμένος πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Τσίπρα  κατάφερε να συνδέσει τις φωτιές με την Goldman Sachs και με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

«Άρχισε η κρίση στην Κύπρο μετά στη Ρόδο με φωτιές στα στρατόπεδα συνεχίζει στην Θράκη σήμερα στην Πάφο και ξαφνικά εμφανίζεται ο ''σωτήρας'' της Goldman sacks και προτείνει κατάργηση της θητείας στη Χώρα που πρώτη γραμμή Άμυνας στα νησιά έχει την Εθνοφυλακή» έγραψε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Πάνος Καμμένο διαπιστώσαμε εμπράκτως πως «σώσατε» την κοινωνία επί της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα, έχοντας έναν σκληροπυρηνικό πυρήνα ένος κόμματος το οποίο σε πολλές τοπικές ΟΜ αδυνατούσε να δεχθεί την συγκυβέρνηση με ένα δεξιό κόμμα αρκετοί έβαλαν από ένα λιθαράκι, όμως, ουδείς το εκτίμησε.

Τον Οκτώβριο του 2015 μετά από σκληρές συγκρούσεις μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες σε μια χούφτα οικονομικούς ολιγάρχες με τίτλο «Αδειοδότηση παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης» τόσο επί των άρθρων όσο και επί του συνόλου. 

Τα Νότια προάστια Αττικής σημειώνουμε ότι δεν διαθέτουν ούτε ένα (1) Ραδιοτηλεοπτικό ΜΜΕ δεδομένου ότι επί δεκαετίες είχε κυβερνώντες τύπου Καμμένος - Τσίπρας. Αν αισθάνεται περήφανος για την τετραετή συμμετοχή του στην διακυβέρνηση της χώρας μας, εμείς λυπόμαστε για λογαριασμό του. 

Τέλος, τον καλούμε, δεδομένου ότι κάνει γενικευμένες αναφορές επί παντός επιστητού, να συμβάλλει σε μια αιτιολόγηση του φαινομένου Ραδιοτηλεόραση στην χώρα μας , καθώς επίσης, πως εξηγεί την τετραετία διακυβέρνησης ενός «δεξιοαριστερού» σχήματος το οποίο δεν αποκατέστησε καμία αδικία και παθογένεια του παρελθόντος.

Σημειώνω ότι η Ελλάδα δεσπόζει ως χώρα της Ε.Ε. ενώ για τα δεδομένα οφέλη μιας χούφτας οικονομικών ολιγαρχών του Ν.Αττικής και αντίστοιχων αστικών κομμάτων δεν διαθέτει νομικό πλαίσιο ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ και το σύνολο των Ρ/Σ λειτουργεί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. 

Ειδικότερα, με τις κυβερνήσεις ΝΔ - Μητσοτάκη τα εθνικά κανάλια τα έχει σε καθεστώς τζαμπατζήδων, ενώ  παρέχει και πακτωλό εκατομμυρίων στους ιδιοκτήτες τους για την ''σημαντική'' προσφορά τους στο χρεωμένο κόμμα της ΝΔ. 

Ηδη τελειώνει το 2023 και έπειτα από μια πενταετία ''αρίστων'' της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει ψηφιστεί ούτε ένας ΝΟΜΟΣ ο οποίος να αφορά την ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ενώ έχουν ψηφίσει πέραν των 4.000 χιλ. νόμων , ακόμα και για εντελώς αστείους τομείς !!

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αν θεωρεί ο Κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του ότι δεν χρειάζεται νόμος αδειοδοτήσεων να θεσπίσει συγκεκριμένο νόμο Ελεύθερης λειτουργίας Ραδιοτηλεοράσεως χωρίς προαπαιτούμενα και αδειοδοτήσεις. Κάτι αντίστοιχο με το ίντερνετ και την κατoχύρωση domain nane. Μήπως οι κυβερνώντες συγκεκριμένων κομμάτων είστε απατεώνες σύμφωνα με όσα έχουν ισχύσει και ισχύουν ακόμα και σήμερα σε βάρος της κοινωνίας και όσων πρωτοστάτησαν σε μια τεταρτοτριτοκοσμική χώρα ? 

* Διαπιστώνω το σύνολο των πολιτικών της χώρας μας να διαθέτει σειρά από εισαγόμενα ξενόφερτα σόσιαλ, όμως , ως αστικά πολιτικά κόμματα δεν έχουν να επιδείξουν ούτε ίχνος νόμου για την Ελληνική Κοινωνία, και ειδικότερα για όσους είχαν ταράξει στις ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ώστε οι οργανώσεις τους να βάζουν χέρι στα ταμεία των Ο.Τ.Α σε καθεστώς ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και εύνοιας στα σόγια και στην εκλογική τους πελατεία. Εννοώ αν δεν είχαν υπάρξει οι γνωστές πολυεθνικές των σόσιαλ που συνολικά χρησιμοποιείται, τι θα είχατε σήμερα όλοι εσείς , καθώς και εμείς με σειρά διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος των κοινωνικών ραδιοτηλεοράσεων από τα κόμματα - πολιτικούς που στηρίζεται και ψηφίζεται ; ( Ακόμα και πρόσφατα μάθαμε ότι τέθηκαν περίεργοι όροι αναφορικά με την Περιφέρεια Αττικής και έτσι άλλος κλήθηκε στο Μαξίμου και άλλος κατεβαίνει υποψήφιος ! Μήπως γνωρίζετε ποιοι ήταν οι όροι για τα «σόγια» ; ) 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πως συνδέει ο Πάνος Καμμένος τις πυρκαγιές με την Goldman Sachs και τον υποψήφιο ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">