ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι αυτοδιοικητικοί στα social media


Οι εκλογές πλέον γίνονται ψηφιακά και περνούν από τα σόσιαλ, (τα κοινωνικά δίκτυα) ,όμως, στον Δήμο της Γλυφάδας υφίσταται η πιο φαιδρή και σάπια πραγματικότητα.

Δήμος Γλυφάδας: Ο Δήμος που παρέχει προδοσία σε όσους πρωτοστάτησαν για σόσιαλ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.

Δεκαετία 90 Γλυφάδα: Από την δεκαετία του 90 ξεκίνησα να προωθώ ραδιοφωνικά σε τοπικό επίπεδο πόλης ότι η ρύπανση της πόλης με αφίσες σε κολώνες, λινάτσες σε γέφυρες και κάγκελα, καθώς και οι γνωστές προεκλογικές ομιλίες σε πλατείες ανήκουν στο παρελθόν διότι το μέλλον είναι τα κοινωνικά μέσα.

Ασφαλώς εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν σόσιαλ των πολυεθνικών, υπήρχαν μόνο τα κοινωνικά τοπικά ραδιόφωνα, η αλλιώς οι ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ.

Η μετεξέλιξη σε μια πόλη κομματοκρατίας , μαζοποίησης και πολιτικής καπηλείας

Αντί λοιπόν να γίνουν αρωγοί σε οτιδήποτε κοινωνικό λειτουργούσε ραδιοφωνικά στη πόλη μας, ο Δήμος Γλυφάδας δια των γνωστών αστικών πολιτικών κομμάτων, διαμόρφωσε την διεύρυνση του πελατειακού συστήματος  υπονομεύοντας τα τοπικά κοινωνικά μέσα.

Δεκαετία 2020

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η προεκλογική περίοδος πλέον περνά κυρίως από σόσιαλ των πολιτικών - αιρετών - δημοτών , κ.α., όμως , και πάλι με μια σαφή γνωστή τοπική νεοελληνική φαιδρότητα.

Όσοι εκ των συμπολιτών μας, ''πολιτικοί'', με την πάροδο του χρόνου, εκτός του γνωστού τους πελατειακού συστήματος, εδραίωσαν και τα τοπικά σόσιαλ, των συνεργαζόμενων καθώς και με τις ''κουκούλες'', επέδειξαν ιδιαίτερη έμφαση ώστε να εδραιώσουν μια στρατιά ''δικών τους'', καθώς και φιλοπαραταξιακών τους, υπονομεύοντας εμπράκτως, τόσο την εντολή μας , όσο και όσους πρωτοστάτησαν για τα κοινωνικά πάσης φύσεως.

Οι αυτοδιοικητικοί στα social media

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο ώστε κάθε άτομο να μπορεί να κρίνει επαρκώς ποιοι διαχειρίζονται τα κοινά στη πόλη μας. Το επίπεδο όσων υιοθετούν ετεροχρονισμένα όσα είχαν προταθεί σε ανύποπτο χρόνο από τους δημότες είναι ξεκάθαρο και δεν συνάδει με τις τακτικές των Ελλήνων.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Για πολλοστή φορά θα θυμίσω ότι το τοπικό κοινωνικό ραδιόφωνο ΓΛΥΦΑΔΑ FM διώχτηκε και κατασχέθηκε καταχρηστικά το 1999. Δυο μήνες έπειτα της κατάσχεσης για πρώτη φορά ισχύει παγκόσμια το πρώτο σόσιαλ - κοινωνικό στο διαδίκτυο - από την Google και ενώ έχουν γίνει αναρίθμητες εκπομπές και προτάσεις με αντικείμενο τα κοινωνικά μέσα. 

- Δεν πρόκειται να ρωτήσω ποιοι έχουν την πατρότητα των κοινωνικών στη χώρα μας, και ειδικότερα στην Γλυφάδα, καθώς και από ποια χρονολογία , διότι οι νεοέλληνες/ιδες πάσχουν από ''αγκύλωση'' κενά μνήμης, άρα δεν θυμούνται από ποια δεκαετία υφίσταντο τοπικά στη πόλη μας τα κοινωνικά μέσα των δημοτών. Εσύ θυμάσαι ?

- Δεν υπάρχει κάποια καινοτομία, όμως, υπάρχει μια σαφής διαφορά, σε όσα εδραίωσαν διαδικτυακά, έπειτα του 1999, ορισμένες πολυεθνικές και προγραμματιστές, από τα κοινωνικά ραδιόφωνα που υπήρχαν πριν από αρκετές δεκαετίες στη χώρα μας και παγκόσμια. Εννοώ μέσα κοινωνικής λειτουργίας και ιδιοκτησίας τα οποία γινόντουσαν η ''γεφύρα'' ανάμεσα σε μέλη της κοινωνίας. Παλαιότερα από τα ραδιοφωνάκια, ενώ ετεροχρονισμένα από το διαδίκτυο με ιδιοκτησία όμως πολυεθνικές και οικονομικούς ολιγάρχες. Ανακάλυψαν κάτι καινούργιο ;Δεδομένου ότι το διαδίκτυο υπήρχε από την δεκαετία του 60, γιατί δεν υπήρχαν κοινωνικά την δεκαετία του 70, του 80, και μέχρι το τέλος της δεκαετίας  του 90 ;Άσε που στη χώρα μας τα κοινωνικά ξεκινούν έπειτα της δεκαετίας του 2000  !!  


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι αυτοδιοικητικοί στα social media Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">