ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιά συμφέροντα χαλκεύουν την Wikipedia και την αλήθεια ? ( Απο-κατεστημένη ''δημοκρατία'')


Σε τούτη τη χώρα έχει στηθεί ένας μηχανισμός καθολικής παραποίησης της ιστορίας, της αλήθειας και της πραγματικότητας. Το διαπιστώσαμε τόσο με την Ραδιοφωνία όσο και στον δήμο της Γλυφάδας.

Διαβάστε στη συνέχεια τι έγραφε η Βικιπαίδεια επί σειρά ετών και πως ξαφνικά εξαφανίστηκε το κείμενο και στη θέση του δεσπόζει πλέον η παραποίηση της ιστορίας και της αλήθειας. Ειδικότερα το σύνολο των Ρ/Σ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ έγινε πλέον συνταγματικής ;

Κατάλογος ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Η Ελλάδα έχει πάνω από 1.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς των οποίων συνολικά η λειτουργία τους είναι αντισυνταγματική σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας.[1] Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, ισχύει η επ’ αόριστον ανοχή του κράτους στην παράνομη λειτουργία και εκπομπή των σταθμών για τους οποίους αντισυνταγματικά δεν έχουν προκηρυχθεί διαγωνιστικές διαδικασίες. 

Οι περισσότεροι εκπέμπουν στην μπάντα των FM,[2] ενώ η μπάντα των μεσαίων κυμάτων εγκαταλείφθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, με εξαίρεση τα κρατικά μέσα ενημέρωσης και μερικούς άλλους σταθμούς.

Τον Μάρτιο του 2001,[3] η κυβέρνηση Σημίτη έκλεισε τους 60 περίπου από τους 90 (και πάνω) ραδιοφωνικούς σταθμούς που κάλυπταν περιοχές της Αττικής, αναφέροντας πιθανές παρεμβολές στις συχνότητες που θα χρησιμοποιούσε ο νέος διεθνής αερολιμένας των Αθηνών. 

Υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έκλεισε αυτούς τους σταθμούς ως πολιτική χάρη στους ισχυρούς εκδοτικούς και μιντιακούς ομίλους, οι σταθμοί των οποίων, ως επί το πλείστον, παρέμειναν στον αέρα. 

Γιάννης Κουρδομένος: Aσφαλώς ο συντάκτης της  Wikipedia που συγκεκριμένα συμφέροντα εξαφάνισαν το κείμενο το οποίο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν ανέφερε ότι δυο χρόνια πριν από τον Μάρτιο του 2001, το 1999 , είχαν κάνει πρόβα τζενεράλε από την πόλη της Γλυφάδας με καταχρηστική δίωξη κατάσχεση του τοπικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM. 

Eπί διακυβέρνησης του αρχιερέα της διαπλοκής Κ. Σημίτη , καθώς και του καταδικασμένου Τάσου Μαντέλη τον Μάιο του 2018, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών με τη κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος την περίοδο που διατελούσε υπουργός επικοινωνιών, είχαν κάνει πρόβα τζενεράλε από την πόλη της Γλυφάδας με καταχρηστική δίωξη κατάσχεση του τοπικού σταθμού. 

Η διαδικασία χορήγησης αδειών εκπομπών στην Αθήνα τέθηκε υπό νομικό έλεγχο με αποτέλεσμα το 2002, να ανοίξουν εκ νέου οκτώ από τους σταθμούς που είχαν κλείσει. Την διετία 2004-2005, αρκετοί ακόμα επανήλθαν σε λειτουργία, μετά από δικαστική εντολή. 

Το 2004 επί διακυβέρνησης Καραμανλή διαπιστώνοντας να ανοίγουν σειρά από τους Ρ/Σ που είχε κλείσει η κυβέρνηση Σημίτη και ο καταδικασμένος Μαντέλης προσφεύγω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αξιώνοντας αποκατάσταση για την καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση του τοπικού σταθμού.

Δεδομένου ότι ο ΠτΔ Κωστής Σταφανόπουλος μου παρέχει τρεις επιστολές στις οποίες καλεί τον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή, Ρουσόπουλο, να μας παρέχει αδειοδότηση, δεχόμαστε και έτερη δίωξη - κατάσχεση το 2005 έπειτα από απαίτηση των αντισυνταγματικά λειτουργόντων Ρ/Σ, και ειδικότερα με μήνυση από τον πρόεδρο της ΕΙΙΡΑ , δηλαδή της κλίκας των διαπλεκόμενων.

Οι περισσότεροι από τους Ρ/Σ δεν έχουν νόμιμη άδεια εκπομπής ενώ πολλοί άλλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί ήταν μεταξύ αυτών που έκλεισαν από την ελληνική κυβέρνηση το 2001. Οι κρατικές αρχές έχουν επί του παρόντος περιορισμένο έλεγχο στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και δεν είναι σαφές ποιες διαδικασίες χορήγησης άδειας θα εφαρμοστούν από την κυβέρνηση. 


* Στη δική μας χώρα διορίζουν υποτίθεται αρμοδίους δεξιά - αριστερά οι οποίοι δεν έχουν δικαιοδοσία παροχής αδειών, διότι δεν υπάρχει σαφής νόμος αδειοδοτήσεων και τους κρύβουν συστηματικά. Τις αδειοδοτήσεις που παρείχαν αρχικά με τον πρώτο νόμο στην Ελλάδα τις παρείχαν απ' ευθείας οι πολιτικοί στους υποστηρικτές τους χωρίς ίχνος συνταγματικότητας.

Στη χώρα που έχει καταλυθεί το πολίτευμα προ πολλού και τελεί σε ισχύ η ''τηλεοπτική δημοκρατία'' μιας χούφτας ολιγαρχών αν ίσχυαν οι νόμοι έπρεπε να κλείσουν άμεσα άπαντες, διότι έχει παρέλθει προ πολλού η οκταετία που έπρεπε να λειτουργήσουν τους Ρ/Σ ενώ λειτουργούν αντισυνταγματικά επί 30 χρόνια και έχοντας στην δούλεψή τους τα εκάστοτε κυβερνώντα κόμματα - πολιτικούς !!

Ήδη από το 2004-2005 έχουν παρελάσει κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Οικουμενικές, συγκυβερνήσεις, ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, και ξανά Νέας Δημοκρατίας, ενώ κανείς δεν νομοθέτησε ένα σαφή συνταγματικό και σύγχρονο νόμο αδειοδοτήσεων ώστε να μην ενοχλήσουν τους ολιγάρχες υποστηρικτές τους. Οι αμερικανοί πως νομοθέτησαν το 2000 όσα πρότεινα την δεκαετία του 90 ; Αυτοί πως μπόρεσαν και δεν μπορούν οι εκλεγμένοι σας ακόμα και το 2023

Στις Η.Π.Α που είναι η μήτρα του καπιταλισμού δεν υπάρχουν οικονομικοί ολιγάρχες όπως στον Ν.Αττικής ; Γιατί η αμερικανική κυβέρνηση το 2000 νομοθέτησε δίκαια για το σύνολο, ενώ στη δική μας χώρα γίνετε ακόμα και σήμερα πλιάτσικο έπειτα από το πλιάτσικο της κυβέρνησης του Σημίτη;

Τα ζητήματα που παραμένουν ασαφή, περιλαμβάνουν τις απαιτήσεις από τους αιτούντες που διεκδικούν τις άδειες εκπομπής, ποιοι και πόσοι σταθμοί τελικά θα πάρουν άδεια και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται σήμερα οι μη αδειοδοτημένοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς.

Τι ακριβός αποκατέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τι ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη επί μια πενταετία ; Στην απο-κατεστημένη ''δημοκρατία'' έχουν μια θέση άπαντες πλήν όσων πρωτοστάτησαν στον χώρο και αυτό ισχύει δεδομένης της προβοκάτσιας που έκανε και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ & φερόμενοι ''αριστεροί''. Βρέθηκαν στον Δ.Γλυφάδας το 2014 με την δική μας υποστήριξη υπονομεύοντας την εντολή μας και μεριμνώντας για το άτομό τους. Δείτε τα πεπραγμένα τους και στον ''συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης''.

Ποιος και ποια κυβέρνηση αποκατέστησε την δημοκρατικότητα στα ερτζιανά FM  κύματα ; Έπειτα από 4.000 χιλιάδες νόμους την χρονική περίοδο 2019 - 2023 δεν ντρέπονται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ;

Που υπάρχει το καθεστώς ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ; Σάπια Πολιτεία. Κάντε και μια αναθεώρηση του Συντάγματος , το οποίο έχετε καταστήσει κουρελού , ώστε να καλύπτονται απόλυτα οι ολιγάρχες με σειρά μέσων της αυτής και της άλλης μορφής.

Στην Ελλάδα του 2023 υφίσταται φερόμενη δικαιοσύνη και φερόμενη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Εγώ γνωρίζω ότι σε μια πραγματική δημοκρατία υφίστανται ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ αντί ληστρικών επιδρομών, όπως έκαναν στον υποφαινόμενο την δεκαετία του 80, (1984), του 90, (1999), καθώς και του 2000,  (2005) ενώ τα ίδια κόμματα από τον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας παρανομούν συστηματικά σε κάθε σύννομη ενέργεια που κάναμε.

ΥΓ: Όταν το επιχείρημα από τον φαιδρό μηχανισμό υπόδικων υπαλλήλων του καταδικασμένου Μαντέλη, και έπειτα της ΝΔ, καθώς και δικαστικών , αστυνομικών, κ.α., συμμετεχόντων ήταν η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ώστε να τελέσουν σειρά από ληστείες σε βάρος μου, σε μια απο-κατεστημένη δημοκρατία πρέπει να προκύπτει στη συνέχεια νομικά και συνταγματικά η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ. Τι είδατε και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη επί μια πενταετία υπήρξε ένας σύγχρονος νόμος Αδειοδοτήσεων για το σύνολο ;

* Παραμένουν στη χώρα μας όσα συνέστησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις από τα Υπουργεία Τύπου και ΜΜΕ , παράλληλα όσων είχαν συσταθεί από το Υπουργείο Προεδρίας της Κυβερνήσεως, και μέχρι το Ε.Σ.Ρ , καθώς και ένα δαιδαλώδες πλαίσιο χωρίς αρμόδιο φορέα και ενιαίο νομικό πλαίσιο αδειοδοτήσεων. Γιατί δεν υιοθέτησαν και στις Η.Π.Α το νεοελληνικό ''πρότυπο'' , και κυρίως γιατί δεν υπήρξε ανάλογος κρατικός μηχανισμός ληστρικών επιδρομών ?

* Τονίζω ότι ο τοπικός Ρ/Σ μικρής ισχύος δεν ακουγόταν σε πολλά σημεία της Γλυφάδας, θα έφτανε μέχρι το νέο διεθνή αερολιμένα ο οποίος είναι πίσω από τον Υμηττό, η μπορούσε να κάνει παρεμβολές σε αθηναϊκούς σταθμούς δεκάδων KW ; Καθαρά πολιτικές ληστρικών επιδρομών, τόσο από τις κυβερνήσεις, όσο και από τους ιδιοκτήτες ημετέρους τους, διότι τα μέλη της ΕΙΙΡΑ ήταν ευεργετούμενοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ενώ κατά τόπους δέσποζαν τα στελέχη αυτών των κομμάτων στα Α/Τ και στη συνέχεια και στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας.

* Συντονισμένα κατέστρεψαν όσους είχαν καταθέσει φακέλλους αδειοδοτήσεως οι οποίοι υπάρχουν αρχειοθετημένοι, ενώ επί σειρά ετών παριστάνουν τους αδαείς αναφορικά με τους δεκάδες πειρατές. Προφανώς οι ''άλλοι'' είναι ημέτεροι, υπάλληλοι, συνεργάτες και ψηφοφόροι τους !!

* Όσα ίσχυσαν στη χώρα μας, όπως έχουν ισχύσει κατά ημών από το 1977 έως και το 2005, συνιστούν Πολιτική Αλητεία σύμφωνα όσων τελικά ισχύουν σήμερα. Για ποιόν λόγο σειρά από αναίτιες Διώξεις - Κατασχέσεις σε βάρος του υποφαινόμενου, ο οποίος λειτουργούσε αξιώνοντας δημόσια ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ και προτείνοντας όσα ίσχυσαν το 2000 στις Η.Π.Α,ώστε να οδηγηθούμε να λειτουργούν άπαντες Αντισυνταγματικά και Πειρατικά ;Αυτή είναι η απο-κατεστημένη δημοκρατία ; O πολλάκις, ( καμία σχέση με τον Πολάκη), διωκόμενος και κατασχεμένος ΓΛΥΦΑΔΑ FM δεν λειτουργεί διότι τον Δήμο Γλυφάδας τον διοικούν οι διώκτες μας του κυβερνώντος κόμματος. Θεωρείτε ότι διαχειρίζονται τον Δήμο σε μια δημοκρατία με ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ σε όλες τις σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις των δημοτών καθώς και πλαστογραφία της εντολή μας ; Άπαντες οι εκάστοτε διοικούντες & συνεργάτες υπάλληλοι των γνωστών οικογενειών και όχι μόνον αυτοί, και οι ''βαλτοί'' ημέτεροί τους. Αν δεν υφίστατο ΔΙΑΠΛΟΚΗ μεταξύ πολιτικών - αιρετών - ολιγαρχών θα το είχατε διαπιστώσει από το 2014 , ώστε να μην αναφέρω από το 1991 που ενώ είχαν παρέχει απ'ευθείας μια σειρά αδειών σε ολιγαρχικά συμφέροντα υποστηρικτών τους δεν παρείχαν άδειες σε εμάς.

Κατεστημένη και διαπλεκομένη δημοκρατία αντί πραγματικής ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ. Σε αυτή τη φαιδρή πραγματικότητα όλοι τους και μόνος μου. Ας λειτουργούν όλοι  αντισυνταγματικά , με βεβαιώσεις με δικαστικές αποφάσεις καθώς και πειρατικά , ο υποφαινόμενος που πρωτοστάτησε στα FM δεν λειτουργεί σε αυτό το αίσχος διότι δεν αποτελούσε την δική μας επιδίωξη. Εμείς πρωτοστατήσαμε ώστε να προκύψει ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ και επί πέντε δεκαετίες ζούμε πλιάτσικο & αναρχία.

* Στη χώρα που πρέπει όλα να επεξηγούνται διότι παρεξηγούνται το μόνος μου σημαίνει χιλιάδες έτεροι, οι οποίοι αν ήταν ΠΕΙΡΑΤΕΣ θα συνέχιζαν δια βίου να κάνουν πειρατεία, όμως , επέλεξαν οτιδήποτε άλλο αηδιασμένοι απ΄όσα ίσχυσαν σε πολιτειακό επίπεδο. Δεδομένου ότι ξεκίνησα από τα AM - μεσαία κύματα - γνωρίζω ότι οι πειρατές - διαφημιστές δεν είχαν κώλυμα όσα μηχανήματα και να τους είχαν κατασχέσει να τοποθετούν άμεσα το επόμενο. Αυτοί ήταν οι ''πειρατές'' και σε καμία περίπτωση όσους χαρακτήριζαν ακόμα και οι φερόμενοι ''αριστεροί''. Πειρατές στη χώρα μας ήταν όσοι τοποθετούσαν σε ένα δώμα οικοδομής η σε μια κολώνα ένα πομπό, μια κεραία, και ένα κασετόφωνο, και έπειτα από την κατάσχεση τοποθετούσαν στο επόμενο δώμα οικοδομής η κολώνα το επόμενο. Δεν ήταν ποτέ παρόντες η ακόμα κάνοντας ζωντανά εκπομπές. Αυτό είναι φρούτο των ημερών μας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιά συμφέροντα χαλκεύουν την Wikipedia και την αλήθεια ? ( Απο-κατεστημένη ''δημοκρατία'') Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">