ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εννέα χρόνια - 3287 ημέρες με καταπνιγμένη συνείδηση


Δεν ξέρω αν υπάρχει «παγκόσμια συνείδηση» , δεν είμαι βέβαιος αν προκύψει κάποτε στο μέλλον η «συλλογική συνείδηση», πάντως οι ''επαγγελματίες'' των κομμάτων και της πολιτικής στη πόλη της Γλυφάδας διαθέτουν 
«συνείδηση» η οποία ενδιαφέρεται μόνο για το χρήμα και το τομάρι τους.

Διαβάζω σήμερα δήλωση υποψηφίου προέδρου ο οποίος αναφέρει: Τα κόμματα είναι πολιτικοί σχηματισμοί που οφείλουν να υπηρετούν την κοινωνία και τους πολίτες, γι’ αυτό και χρειάζονται να έχουν μια δομή που να εξασφαλίζει την κοινωνική γείωσή τους, την ικανότητα προσαρμογής τους στις νέες συνθήκες και προκλήσεις, την αποτελεσματικότητά τους στη λύση προβλημάτων και τη διαχειριστική τους επάρκεια. Ταυτόχρονα έχουν και ρόλο διδακτικό και καθοδηγητικό, και μπορούν να επηρεάζουν τις εξελίξεις και να δίνουν όραμα και προοπτική.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας από το 2014 , έως και σήμερα το 2023 , απόρροια των επιλογών συγκεκριμένων κομμάτων, (παρατάξεων), είτε ο υποψήφιος πρόεδρος βρίσκετε σε δική του διάσταση , (στεγανοποιημένη), είτε είναι άλλος ένας ομοϊδεάτης με όσους δεσπόζουν στα κοινά της πόλης μας.

Εννέα χρόνια - 3287 ημέρες καθολικής προβοκάτσιας

Είτε βρίσκονται εκλεγμένοι/ες, είτε ακόμα και ως ιδιώτες, δεν διαφοροποιείται και δεν αλλοιώνεται ούτε κατά κεραία η προβοκάτσια.

Επίσης, διάβασα από τον ίδιο υποψήφιο: ''Eκτιμάτε ότι υπάρχει ιδεολογική ή/και με όρους ηγεμονίας, μετατόπιση στις συνειδήσεις των πολιτών'', και επίσης διερωτώμαι σε ποιές συνειδήσεις αναφέρεται ; 

Ο προηγούμενος πρόεδρος έπειτα από δυο εκλογικές αποτυχίες τα μάζεψε και έφυγε σαν την βρεγμένη γάτα , ενώ επί μια πενταετία, καθώς επίσης, ακόμα και τις προεκλογικές περιόδους απέφευγε τα Νότια προάστια Αττικής όπως ο διάολος το λιβάνι.

Όσοι ομιλούν δημόσια για «συνείδηση» κάθε μορφής απαιτείται απαραίτητα να επισκεφτούν την Γλυφάδα και να ενημερωθούν επαρκώς για όσα ισχύουν τοπικά επί έξι (6) δεκαετίες, όμως με έμφαση όσα ίσχυσαν από το 2014 έως και σήμερα.

Θεωρώ ότι θα είναι κύριο στοιχείο εμπλουτισμού γνώσης και εμπειρίας για όσους πολιτεύονται δεδομένου του καθολικού μετασχηματισμού και της μεταλλάξεως μιας κοινωνίας πέραν των 85.000 χιλιάδων.

Αναφέρθηκε και το διάβασα σήμερα: '' Oι αξίες, οι ιδέες και οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μπορούν να δώσουν λύσεις και να καλυτερέψουν την ζωή όλων, όπου και αν ζουν '' !!

Ενδεχομένως ορισμένοι στη χώρα μας απευθύνονται σε ακροατήριο το οποίο προφανώς δεν ενυπάρχει ανάμεσά μας , δεν γνωρίζει ανάγνωση , δεν διαθέτει αντίληψη , και το κριτήριό του είναι κατώτερο από χελώνας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Κάλλιστα θα μπορούσαν οι «πολιτισμένοι» συμπολίτες μας της πολιτικής και των κοινών , δεξιοί - αριστεροί , να χρησιμοποιούν την Καρμανιόλα , όμως , οι εποχές έχουν αλλάξει και ακολουθούν δια της πλαγίας τις αντίστοιχες μεθόδους.

- Προσωπικά γνωρίζω ότι παρασχέθηκε, τόσο εθνικά όσο και τοπικά η δυνατότητα, ενώ συγκεκριμένα άτομα με τις επιλογές τους γκρέμισαν την ''σκαλωσία και τις βάσεις του οικοδομήματος''. Το αν ορισμένα άτομα, έπειτα από το γκρέμισμα του συνολικού οικοδομήματος, άρπαξαν ορισμένα από τα υλικά και επιχειρούν την ανοικοδόμηση δεν καθορίζει κάτι ουσιαστικά για το σύνολο, διότι καταστράφηκαν μοναδικά υλικά τα οποία δεν υπάρχουν πλέον στο εμπόριο, άρα το οικοδόμημα θα μένει εσαεί ημετελές.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εννέα χρόνια - 3287 ημέρες με καταπνιγμένη συνείδηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">