ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έσοδα της τάξεως των 3,3 δισ ευρώ αναμένει η Lamda Development μέχρι το 2026


Δυο βασικά ενδεχόμενα υπάρχουν αναφορικά με τον τόπο που γεννήθηκα και σχεδόν συνολικά με πρόδωσαν διότι δεν υφίσταται ίχνος ανταποδοτικότητας στους αυτόχθονες.

Ο κ. Αθανασίου μιλώντας πρόσφατα στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης των μετόχων ανέφερε πως το project έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για όλη την πρώτη φάση του και επισήμανε πως στα ταμεία της εταιρείας έχουν εισρεύσει σημαντικά έσοδα από την προπώληση κατοικιών και διαμερισμάτων.

Η Lamda Development από Riviera Tower, mall, προπώληση κατοικιών ,κ.α. , θα έχει έσοδα της τάξεως των δισεκατομμυρίων ευρώ , άρα η αρχική φάση κάλυψης της ανταποδοτικότητας στους Δήμους της περιοχής είναι μηδαμινά ποσά.

Αν ο ''γαλάζιος'' Δήμαρχος της Γλυφάδας , ο οποίος αξιώνει τρίτη φορά κακοδιαχειρίσεως των χρημάτων του Δήμου, σύμφωνα με την παρανομία σε βάρος της εντολής χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων για δημοτικό μέσο, επεδίωκε ανταποδοτικότητα από που ξεκινά ; Είναι σαφές λόγω της συνοικίας του απαλλοτριωμένου Βοσπόρου Γλυφάδας ότι οφείλει να καλύψει τους αυτόχθονες. 

Τι ακριβός κάνει ο υποφαινόμενος από την δεκαετία του 1970 στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας δεχόμενος διώξεις - κατασχέσεις, παρανομίες σε όλες τις σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις στον Δ.Γλυφάδας, καθώς και με  κατειλημμένη εντολή χιλιάδων δημοτών επί εννέα χρόνια για δημιουργία ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΜΕ ;

Τα ενδεχόμενα

1ον) Οι οικονομικοί ολιγάρχες , τα αστικά πολιτικά κόμματα, και ο δήμαρχος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον επενδυτή επιχειρούν την εξόντωση του πρωτεργάτη των ερτζιανών FM , ώστε για άλλη μια φορά σε βάρος των αυτοχθόνων να δημιουργήσουν ένα ακόμα δικό τους ολιγαρχικό στο τόπο μας.

2ον) Απλά στην χώρα διευρυμένο φρενοκομείο κάθε ένας κάνει της κεφαλής του και σύμφωνα των προσωπικών του συμφερόντων αδιαφορώντας πλήρως για όσα οφείλει να ακολουθεί.

Επιλέγετε και κρίνετε. Άλλωστε δικαιοσύνη δεν υπάρχει στη χώρα μας και θα αναγκαστούμε και στην περίπτωση του επενδυτή στο Ελληνικό να καταφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με το σύνολο των στοιχείων ότι δήμαρχος και επενδυτής δεν κάλυψαν τους αυτόχθονες και τις ανάγκες του Δήμου καλύπτουν άλλα συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Νότια Προάστια Αττικής - Είμαστε η μοναδική ''Riviera'' του πλανήτη στην οποία δεν υφίσταται ούτε ένα (1) Ραδιοτηλεοπτικό μέσο. Όσα αναφέρουν για πρόοδο, ανάπτυξη, κ.α., πέφτουν συνολικά στο κενό ελλείψει των μέσων που όφειλαν, τόσο οι παρατάξεις, όσο και οι πολιτικοί καθώς και ο επενδυτής να λειτουργούν στο τόπο μας.

* Υπήρξε μια 'δικαιοσύνη' των συγγενών της ''γαλάζιας'' παρατάξεως η οποία έκρινε ως αποδοτικό το Ελληνικό ιδιωτικοποιημένο , όμως , δεν υπάρχει δικαιοσύνη αναφορικά με την ανταποδοτικότητα στους αυτόχθονες. Αναφέρουν τα κτήρια των ΑΜΕΑ καθώς και Δημοτικό Γηροκομείο, όμως, τα ΑΜΕΑ δεν έχουν γεννηθεί εντός του τέως αεροδρομίου, άρα δεν είναι οι αυτόχθονες. Επίσης, όσοι θα βρεθούν στο δημοτικό γηροκομείο, ενδεχομένως, μπορεί να είναι και οι ''λαθροοτιδήποτε''. Ποιος καθορίζει την ανταποδοτικότητα στους αυτόχθονες ;

* Αυτόχθονες είναι, και θα το αποδείξω στο Ε.Δ , όσοι/ες γεννήθηκαν εντός του τέως αεροδρομίου του Ελληνικού, όπως και ο υποφαινόμενος, ενώ δεν γνωρίζουμε επί σειρά ετών ίχνος ανταποδοτικότητας.

* Όσοι/ες υποκριτές ενοχληθούν με τον όρο ''λαθροοτιδήποτε'' ας μου αποδείξουν πόσο έχουν σεβαστεί τα δικαιώματα των αυτοχθόνων και πότε.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έσοδα της τάξεως των 3,3 δισ ευρώ αναμένει η Lamda Development μέχρι το 2026 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">