ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΣΥΡΙΖΑ των δυο μέτρων και σταθμών και των 800 ταχυτήτων !


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καταδικάζει οποιαδήποτε παραβίαση δικαιώματος, ταυτότητας, θέσης, φύλου ή οτιδήποτε άλλο, δεσπόζει ως δήλωση τις τελευταίες ώρες από το κόμμα της Κουμουνδούρου, όμως, πρόκειται περί αισχρού ψεύδους.

Αποτελεί υποχρέωση κάθε πολίτη να περνά δημόσια την αλήθεια, ακόμα και πληρώνοντας το τίμημα, σε μια τεταρτοτριτοκοσμική χώρα όπως παραμένει ακόμα και σήμερα η δική μας.

Προσωπικά ουδέποτε είδα με θετικό μάτι τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια , ο οποίος παριστάνει έναν φτωχό ο οποίος σταδιοδρόμησε σε μια επιστήμη, διότι , όπως και πολλοί από εσάς, γνωρίζω το ιστορικό του, καθώς επίσης, την δράση του στις δικαστικές αίθουσες. Εκεί που τάσσεται υπέρ αρπακτικών του δημοσίου χρήματος, τους οποίους υποστηρίζει με μανία, ενώ είναι δεδομένη η απέχθεια και ο ρατσισμός του απέναντι σε όσους υπερασπίζονται ανιδιοτελώς την αλήθεια. 

Για ευνόητους λόγους το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τον Κασσελάκη και καταδίκασε τα ομοφοβικά σχόλια Κούγια , όμως , παράλληλα υπάρχει μια σαφής πραγματικότητα.

Αναφέρουν: ''Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καταδικάζει οποιαδήποτε παραβίαση δικαιώματος, ταυτότητας, θέσης, φύλου ή οτιδήποτε άλλο''. Θεωρώ υποχρέωσή μου δημόσια να τους διαψεύσω. Είναι επαγγελματίες ψεύτες, άλλωστε πολιτικό κόμμα και πολιτικοί είναι.

Ειδικότερα: Στην τοπική ΟΜ ( οργάνωση μελών ) Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ το 2014 μια σειρά από άτομα συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ , αντί να έχουν στην ''φαρέτρα'' τους προτάσεις υπέρ της κοινωνίας και των προβλημάτων που την ταλανίζουν είχαν μοναδική τους πρόταση την εξαίρεση από τις εκλογές ορισμένων συμπολιτών μας. ( Ασφαλώς ομοϊδεάτες/ισσες του Κούγια. )

Οι εν λόγω 'αριστεροί' ζήτησαν προεκλογικά την εξαίρεση συγκεκριμένων ατόμων, συμπολιτών μας, από τις υποψηφιότητες των δημοτικών εκλογών, και αντί να προκύψει επίσημη καταδίκη, τόσο από την τοπική ΟΜ όσο και από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ, παραδόξως έγινε δεκτή η αξίωση ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ των εν λόγω ατόμων.

Η εν λόγω ενέργεια εξαιρέσεως ήταν αμιγώς ευθεία ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ , τόσο κατά  γυναικών όσο και αντρών , όμως , ουδέποτε καταδικάστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως την έκαναν δεκτή, άρα σας εξαπατούν συστηματικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ των δυο μέτρων και σταθμών και των 800 ταχυτήτων !

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Είναι σαφές ότι ορισμένοι από εμάς έχουμε τύχει επιθέσεων και παραβιάσεις των δικαιωμάτων μας από το ολιγαρχικό κεφάλαιο, το κράτος και το παρακράτος, από τον ποινικολόγο Κούγια στις δικαστικές αίθουσες, από τον ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ και φερόμενους 'αριστερούς' που υποτίθεται προασπίζονται δικαιώματα, από τους εκάστοτε κομματικούς δημάρχους Γλυφάδας δια μέσω των ''κουκουλοφόρων'' τους, κ.α, άρα είναι σαφές ότι η χώρα μας παραμένει τεταρτοτριτοκοσμική.

- Ακόμα και το '' τι πέτυχατε '' που αναφέρει ο Κούγιας σε σειρά Ελλήνων/Ελληνίδων είναι καθολικά ρατσιστικό. 

- Προσωπικά του αναφέρω: Πέτυχα τέσσερις δεκαετίες καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος του πρωτεργάτη ενός χώρου σε μια χώρα που ακόμα και σήμερα, το 2023, υπηρετεί μια χούφτα οικονομικούς παράγοντες και δεν υπάρχει αδειοδοτημένος Ραδιοφωνικός Σταθμός , ενώ απείχαν από την κάλπη το 48% του Ελληνικού λαού και υφίσταται μια μειοψηφική κυβέρνηση του 41%.

* Τι δικαστές ''μπουμπούκια'' έβγαζες Κούγια από το γραφείο σου ? Αν υπήρχε πραγματικά ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στη χώρα μας ο μισός πληθυσμός πολιτικών - αιρετών θα ευρίσκετο εδώ και χρόνια πίσω από τα κάγκελα. Δεν μπορεί από τη μια να μας αναφέρεις την Πετρούπολη και από την άλλη να παριστάνεις τον αδαή σε όσα ίσχυαν και ισχύουν στον Δ. Γλυφάδας, όταν υπερασπιζόσουν άτομα τα οποία έπειτα από κομματικό διορισμό ζημίωσαν το δημόσιο, διαμόρφωσαν πολιτικοοικονομική διαπλοκή, ακίνητο 350 τετραγωνικών που ενοικίαζαν στον Δήμο έπειτα διαπλοκής το έφτασαν 1500 τ.μ. κ.α.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΣΥΡΙΖΑ των δυο μέτρων και σταθμών και των 800 ταχυτήτων ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">