ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κοινωνία 800 ταχυτήτων σε προεκλογική φάση !


Σε μια χώρα που συστημικά και 'αριστερά΄media κάνουν αναφορά για κοινωνία δυο ταχυτήτων εμείς διαπιστώνουμε μια κοινωνία  τουλάχιστον 800 ταχυτήτων.

Από την μία έχουμε την συρρίκνωση των εισοδημάτων του 70% , στο μεγαλύτερο φάσμα της κοινωνίας μας , ενώ από την άλλη έχουμε ένα 30% με σημαντική αύξηση εισοδημάτων , όμως , ανάμεσα στο 70%, καθώς και στο 30% υπάρχουν  πολίτες τουλάχιστον 800 ταχυτήτων , διότι ένα 5% έχει πολλαπλάσια υπεραξία και κέρδος έναντι των υπολοίπων στο 30%, ενώ στο 70% υπάρχουν τεράστιες διακυμάνσεις.

Ειδικότερα: Ανακυκλώνεται το ίδιο καθεστώς που πλέον έχουμε σιχαθεί να παρακολουθούμε. Τις αγωνίες και τα άγχη των καθημερινών ανθρώπων οι οποίοι/ες τρέχουν για τον επιούσιο , ενώ στον αντίποδα τους προνομιούχους , οι οποίοι με μια υποψηφιότητα και μερικά χρόνια στην πολιτική μπορούν να ζουν στην συνέχεια για το υπόλοιπο της ζωής τους απόλυτα εξασφαλισμένοι οικονομικά !

Συγκεκριμένα στον Δήμο της Γλυφάδας όπως διαπιστώσαμε συνολικά η ταρίφα πριν από δεκαετίες ήταν μισό εκατομμύριο ευρώ για μια προεκλογική υποστήριξη και μια σειρά ψήφων.

Αναλογιστείτε τώρα πόσα αποκόμισαν οι τύποι που κατέλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών σε βάρος της ζωής μας.

Αν αποσαφηνιστεί προεκλογικά έστω και με μια λιτή ανακοίνωση γιατί δεν ίσχυσε η εντολή χιλιάδων δημοτών, και ειδικότερα της συνοικίας της Τερψιθέας , και δεσμευτούν δημόσια ότι θα τηρηθεί η εντολή αμέσως έπειτα των εκλογών , και ο υποφαινόμενος , ( ο οποίος από ιδιοκτήτης Ραδιοφωνικού Σταθμού οι τοπικοί πολιτευόμενοι τον έχουν καταντήσει ιθαγενή ) θα συμμετέχει στην όλη διαδικασία.

Απλά και καθημερινά πράγματα, και κυρίως νόμιμα και διαφανή. Αναμένω μια δημόσια τοποθέτηση, διότι ''χαλάμε'' διαχρονικά την ''πολιτική σούπα'' της νεοελληνικής πραγματικότητας η οποία τα θέλει όλα αδιαφανώς.

Δεδομένου ότι ο ''γαλάζιος'' Δήμαρχος ,έπειτα από εννέα χρόνια έχει λόγους να φοβάται το τέλος της διοικητικής του περιόδου ας πράξει ορθά. Ο υποφαινόμενος θα πει λίγες ημέρες προ της κάλπης την προσωπική του άποψη και τι θεωρεί ορθότερο, όμως , μόνο στην περίπτωση δέσμευσης τήρησης της εντολής μας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Για όσους/ες μπορεί τυχαία να διαβάσατε την εν λόγω ανάρτηση χωρίς να γνωρίζεται το ιστορικό τονίζω ότι στις δημοτικές εκλογές του 2014 υπήρξε εντολή 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων για δημοτικό μέσο όλων των δημοτών η οποία δεν τηρήθηκε μετεκλογικά. ( Θεωρώ γνωρίζεται όσα ισχύουν στους Ο.Τ.Α με πληθώρα ημετέρων στα γραφεία τύπου καθώς και τους συνεργαζόμενους του ''τοπικού τύπου'' σε ειδικό καθεστώς.) Εμείς για πρώτη φορά αξιώσαμε όσα δεν έχουν ισχύσει ποτέ στην Πόλη μας. Εννοώ την Διαφάνεια και την Πρόοδο που αρμόζει σε έναν εύπορο Δήμο των Νοτίων προαστίων Αττικής για πραγματική κάλυψη του δημοσίου συμφέροντος.

- Με τα πεζοδρόμια που κατασκευάζει η δημοτική αρχή, και κυρίως με τα χρήματα όλων των δημοτών στις οδούς των τοπικών επιχειρήσεων, δεν θεωρώ ότι κερδίζουν κάτι, τόσο οι επιχειρηματίες όσο και το κράτος. Στον αντίποδα , με ένα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ προώθησης και προβολής σε μια πόλη χιλιάδων επιχειρήσεων θα κερδίζει και ο Δήμος και οι επιχειρηματίες και η Πολιτεία. Εμείς κάναμε το πείραμα του ενός επιχειρηματία με ένα αθηναϊκό ραδιόφωνο ο οποίος αποκόμιζε, άρα το σύνολο θα χάνει από ένα δημοτικό κανάλι ; 

- Συνήθως ότι δεν έχει δοκιμαστεί μπορεί να φέρει κάτι καινούργιο. Δώσε την δυνατότητα σε πληθώρα συμπολιτών μας να έχουν ένα σκηνοθέτη και ένα τετρακάμερο να δούμε ''τι ψάρια πιάνουν''. Εδώ ένας αχυράνθρωπος και έγινε Viral στο πανελλήνιο.







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοινωνία 800 ταχυτήτων σε προεκλογική φάση ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">