ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ''ΠΕΝΘΕΙ'' ΜΕ ΚΑΛΕΜΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΙΑ !!


Γλυφάδα: Ενώ αναβλήθηκε χθές
 η προγραμματισμένη προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Γλυφάδας λόγω συμμετοχής στο τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο των πέντε στρατιωτικών στη Λιβύη σήμερα ''πενθεί'' με καλέμια και βελόνια. 

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος: «Η εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού μας αναβάλλεται”, Η χώρα πενθεί, η πατρίδα μας θρηνεί για την απώλεια πέντε ανθρώπων – τριών στρατιωτικών και δύο διερμηνέων – που πήγαν στη γείτονα Λιβύη για να σώσουν ζωές, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους μετά από μια τεράστια καταστροφή».

Εμείς γνωρίζουμε ότι όταν υφίσταται πένθος δεν διεξάγονται εργασίες και ειδικότερα με καλέμια και βελόνια, ενώ ο Δήμαρχος έστειλε στην πλατεία Καραϊσκάκη συνεργεία με μπουλντόζες καλέμια και βελόνια.

Συνολικά η συνοικία της Τερψιθέας σείεται και δονείται από τα καλέμια και τα βελόνια τα οποία σκάβουν περιμετρικά την πλατεία ενόψει δημοτικών εκλογών. Μια δημοτική αρχή η οποία πραγματικά πενθεί δεν θα ακολουθούσε όσα γίνονται στη πόλη μας θα περίμενε την λήξη του πένθους.

ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΕΣ και ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΕΣ: Τους δημότες της Τερψιθέας τους σκέπτονται ως ψήφους δέκα ημέρες προ των δημοτικών εκλογών με έργα βιτρίνας αντί για ουσιαστικό έργο σύμφωνα του Ν. 3852/10 - Άρθρο 73

Ευελπιστούμε τόσο ο κ. Δένδιας, όσο και ο πρωθυπουργός, να διαπιστώσουν εμπράκτως πως '' πενθεί '' ο δήμαρχος Γλυφάδας. Ένας δήμαρχος ο οποίος επί εννέα χρόνια δεν ακολούθησε την εντολή και τις προτάσεις μας και εν μέσω πένθους , δυο βδομάδες προ της κάλπης , κόπτεται να δείξει ότι παράγει έργο. 

Καλέμια βελόνια και νταβαντούρια σαματάς

Εμείς είμαστε πέραν του δέοντος τυπικοί στην τήρηση όσων πρέπει να ισχύουν, αν και ομολογουμένως ακριβός δίπλα μας βρίσκονται υποστηρικτές της ''γαλάζιας'' δημοτικής αρχής, οι οποίοι εν μέσω πένθους διασκεδάζουν με τέρμα εντάσεις και μουσικές !! ( Από την μια τα καλέμια και τα βελόνια του Δήμου και απο την άλλη τα μεγάφωνα των ''γαλάζιων'' υποστηρικτών.) Οι δεξιοί του παρόντος και ο ''σεβασμός'' τους στην ανθρώπινη ζωή και το πένθος. Διαχρονικά είναι επίκαιρος σε ένα συγκεκριμένο σκέλος ο Καραμανλής, στο απέραντο φρενοκομείο. Συμφωνώ και επαυξάνω.

Δείτε πως ''πενθεί'' ο Δήμαρχος της Γλυφάδας

Σημείωση: Παρεμπιπτόντως δεν είδαμε κάπου την άδεια εργασιών. 

Είναι γνωστό ότι το 60 και πλέον της εκατό όσων γίνονται στον Δήμο Γλυφάδας δεν έχουν άδεια και έγκριση και γίνονται αυθαίρετα, ενώ στον αντίποδα όσα όφειλαν να γίνουν, διότι είχαν εντολή χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων, δεν έγιναν λόγω υπηρέτησης μιας χούφτας ''γαλάζιων'' ολιγαρχών και της προβοκάτσιας δήθεν ''αριστερών'' οι οποίοι ψηφίζουν για Πρόεδρο του κόμματος τους Εφοπλιστές , Αμερικανοκίνητους και το Κεφάλαιο.

Επισήμανση: Αυταπόδεικτα δήμαρχος και διοικούντες είναι καθολικά υποκριτές , για το θεαθήναι δηλώσαν ότι η χώρα πενθεί , οι ίδιοι σύμφωνα με όσα διαπιστώσαμε δεν πενθούν. Η πινακίδα στο σημείο που  σείεται από τα καλέμια και τα βελόνια γράφει ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ , ενώ η εντολή για έργο βιτρίνας έχει δοθεί από τον δήμαρχο και τους αιρετούς του Ο.Τ.Α Γλυφάδας δεν έχει δοθεί από τον χειριστή της μπουλντόζας. Ποιοι πενθούν ; Γιατί δεν έκαναν την φιέστα παρουσίασης εχθές ? 

Η «ψόφια» δημοκρατία στην αυτοδιοίκηση της Γλυφάδας

Άλλωστε τι χρειάζεται η φιέστα παρουσίασης σε ένα Δήμο που συνολικά οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ποιοι έχουν καταστήσει τον Δήμο μονοπώλιο καταλύοντας με σκοπιμότητα και δόλο την εντολή χιλιάδων δημοτών, άρα την τοπική δημοκρατία, ενώ στον αντίποδα με εξυπηρετούμενους χιλιάδες ημετέρους, κουμπάρους, κολλητούς, συνεργάτες και ''δικούς'' τους  ;

Μήπως υπάρχουν ηλίθιοι στη πόλη μας , οι οποίοι/ες αδυνατούν να συμπεράνουν ότι όταν το δημοτικό χρήμα του συνόλου το διαθέτεις επιλεκτικά υπέρ των δικών σου σκοπών δεν υφίσταται δημοκρατία και διαμορφώνεται συμφεροντογία ;

''Αθηναϊκή Ριβιέρα''

Δεξιοί - κεντρώοι - αριστεροί καθώς και των άκρων πρέπει να νιώθετε υπερήφανοι για τον 'πολιτισμό' σας, διότι στην ''Αθηναϊκή Γραβιέρα'', εννοώ ''Ριβιέρα'' όπως την αποκαλούν, σύμφωνα με τις 'πολιτικές' κατάλυσης της τοπικής δημοκρατίας και της εξυπηρέτησης χιλιάδων στη βάση του πελατειακού συστήματος δεν υφίσταται ούτε ένα (1) δημόσιο, δημοτικό, ιδιωτικό ΜΜΕ στα ερτζιανά κύματα. Παγκόσμια ''καινοτομία'' έχετε πετύχει. Δεν υπάρχει ''ριβιέρα'' σε ολόκληρο τον πλανήτη η οποία να μην διαθέτει δεκάδες ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΜΕ

Καλείστε να ψηφίσετε για πολλοστή φορά, όμως , προφανώς δεν έχετε καλή σύνδεση με το σύνολο των εγκεφαλικών κυττάρων σας. Το ''κλειδί'' είστε εσείς, άρα όσο θα ψηφίζεται διαπιστώνοντας και διαμορφώνοντας  ανισότητα στα Νότια προάστια Αττικής δεν υπάρχει ενδεχόμενο πραγματικής ανάπτυξης. 

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας επί δεκαετίες χωρά όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα, αμοίβει εκατοντάδες στελέχη  υπαλλήλους και ημετέρους, ενώ διαχρονικά , όπως και σήμερα , έχει τεράστιο κώλυμα στην τήρηση της εντολής των δημοτών. Ποιοι και γιατί έχουν το κώλυμα αν υπηρετούν το δημόσιο όφελος και τον Δήμο ; 

Φτιάξτε 800 πλατείες, 800 παιδικούς σταθμούς, και 800 παιδικές χαρές, αγοράστε 800 απορριμματοφόρα, και δημιουργήστε επίσης 800 μαρίνες και 800 γήπεδα, βάλτε και από 800 εκατομμύρια κάθε ένας στα σεντούκια, όμως, ανάπτυξη στα Νότια Προάστια Αττικής δεν θα προκύψει ποτέ αν υπολείπονται σε ΜΜΕ.

Αναλογιστείτε πόσο αδαείς σας θέλουν. Δεν υφίσταται ούτε (1) ΜΜΕ στα ερτζιανά της περιοχής μας ώστε να σας κατευθύνουν συγκεκριμένα κέντρα, προχθές δεν υπήρχε ούτε ένας (1) υποψήφιος Πρόεδρος και κληθήκατε από τα ολιγαρχικά κανάλια να ψηφίσετε αμερικανοκίνητους, δεν υφίσταται τοπικά ούτε ένα (1)  αστικό πολιτικό κόμμα στα Νότια προάστια Αττικής, και μπορώ να συνεχίσω μέχρι το άπειρο. Γιατί το κάνετε αυτό γνωρίζεται ? 

Είστε συνολικά καπιταλιστές ; Γιατί αυτοί που διοικούν τον Δήμο τι είναι κομμουνιστές  ; Τι είδους καπιταλιστές είστε, όπως και όσοι ψηφίζεται, όταν η περιοχή μας δεν διαθέτει ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ ; Μήπως δεν είστε καπιταλιστές και είστε παραπλανημένοι η νεοέλληνες ?

ΥΓ: Ορισμένοι/ες από εσάς περιμένατε να γίνω Κασσελάκης και να υποσχεθώ ότι θα σας λύσω όλα τα προβλήματα και θα σας απαλλάξω από την ''γαλάζια'' δημοτική αρχή σε μια Πόλη που η αντιπολίτευση έκανε σε βάρος μου προβοκάτσια , συμπορεύεται με τον δεξιό δήμαρχο  και αδειοδότησε το μεγάλο κεφάλαιο ; Δυστυχώς δεν είμαι εφοπλιστής, ούτε είμαι πλέον νέος ώστε να είμαι αφελής. Είναι σαφές επί σειρά ετών ότι  δεν υφίσταται αντιπολίτευση στον Δήμο της Γλυφάδας. Αντιθέτως υφίστανται προσωπικά και συντεχνιακά συμφέροντα. Ξεχάσατε τα πεπραγμένα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ ; Τι κάνουν από το 2014 έως και σήμερα εκτός της δεδομένης προβοκάτσιας σε βάρος της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων ; Αυτοί όφειλαν την καθημερινή αντιπολίτευση σε βάρος του ''γαλάζιου'' δημάρχου. Που είναι υπάρχουν ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ''ΠΕΝΘΕΙ'' ΜΕ ΚΑΛΕΜΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΙΑ !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">