ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στην Γλυφάδα έχουν ανάγκες μόνον τα στελέχη κομμάτων και οι συνταξιούχοι !


Γλυφάδα:
To διαχρονικό ιστορικό στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας δείχνει ότι 
στην Γλυφάδα έχουν ανάγκες μόνον τα στελέχη κομμάτων και οι συνταξιούχοι. Το σύνολο των υπολοίπων μπορεί να ζει με την ουράνια επιφύτηση.

Ειδικότερα: Μια σειρά αργόμισθων του δημοσίου, επαγγελματικά στελέχη άρα άεργοι καθώς και πληθώρα συνταξιούχων διαχειρίζονται το δημοτικό χρήμα, όμως, με μια βασική ιδιαιτερότητα.

Τόσο οι διοικούσα παράταξη , όσο και τα στελέχη της αντιπολίτευσης , ενώ έκαναν τις παρουσιάσεις των συνδυασμών τους παρανόμα δεν έχουν αναρτημένα από το 2014 στην ιστοσελίδα του Δήμου τα Πόθεν Έσχες τους. 

Οι εκλεκτοί μας συμπολίτες/ισσες, οι οποίοι/ες καλούνται κάθε τέσσερα χρόνια να ασκήσουν το ''δημοκρατικό'' τους δικαίωμα, στηρίζουν ενεργά την κατάλυση της νομιμότητας και της διαφάνειας προς χάριν προσωπικών εξυπηρετήσεων.

Η κοινή λογική διαχρονικά προτάσσει ότι οι κοινωνικές ανάγκες είναι οι ίδιες στο σύνολο των ανθρώπων , όμως , οι αξιόλογοι συμπολίτες μας  καινοτομούν ως απόλυτα πρωτοποριακά άτομα και έχουν δημιουργήσει το δικό τους status.

Έχουν δημιουργήσει μια τοπική κατάσταση καθολικής κάλυψης κάθε ανομίας από την πλευρά όσων πολιτεύονται και  τους παρέχουν τις εξυπηρετήσεις, ενώ στον αντίποδα από την δεκαετία του 90 υποκρίνονται ότι δεν γνωρίζουν τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις που οργανώθηκαν σε βάρος μου και σε βάρος του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού Γλυφάδα FM.

Επιπροσθέτως στον απόλυτο ύψιστο τοπικό πολιτισμό που ζούμε υποκρίνονται από την δεκαετία του 2000 ότι αγνοούν τις σύννομες αιτήσεις μας στον Δήμο Γλυφάδας τις οποίες οι μαφίες των τοπικών παρατάξεων δεν πέρασαν στο Δ/Σ του Ο.Τ.Α.

Τέλος, είναι η ίδια τοπική κοινωνία και τα τελευταία εννέα (9) χρόνια η οποία παριστάνει τον ανήξερο αναφορικά με την εντολή περισσοτέρων από 4.500 χιλιάδων δημοτών για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ την οποία κατέλυσαν οι τοπικές παρατάξεις και παράλληλα έκαναν και πλαστογραφία προγράμματος αφαιρώντας όσα ψηφίσαμε έπειτα της εκλογής τους.

Οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες των τελευταίων δυο διοικητικών τετραετιών, συγκεκριμένα εννέα ετών , (2014 - 2023 ) ,  έχουν γίνει πλέον το απόλυτο καθεστώς το οποίο προφανώς θα συνεχίσει να υφίσταται και την δημοτική περίοδο  2023 - 2027 ενώ με έχουν στολίσει με πληθώρα κοσμητικά επίθετα φορώντας τις κουκούλες του 4ου ορόφου.

Το θέμα είναι ότι οι συμπολίτες μας, τόσο οι εξυπηρετούμενοι , όσο και οι άλλοι τους οποίους πρόδωσαν, καθώς και το ποσοστό που απέχει της κάλπης , από την πλευρά δημάρχου - αιρετών γνωρίζει την ανομία , την αδιαφάνεια , την παράνομη εξυπηρέτηση ημετέρων , τις επιλεκτικές συμβάσεις , τις απ' ευθείας αναθέσεις , και τον πακτωλό εκατομμυρίων που πιστώνονται ώστε να προκύπτουν οι εργολαβίες των ημετέρων τους και παράλληλα οι δικές τους δια της πλαγίας απολαβές, όμως , αγνοούν συνολικά αν αυτά τα άτομα αρμόζουν στον Δήμο.

Οι δεκάδες συμπολιτών μας που έβγαλαν τις συντάξεις στα 45 - 50 και στα 55 τους έτη δεν μπορούσαν να εργαστούν ενώ μπορούν να εργαστούν στον Ο.Τ.Α για το κοινωνικό σύνολο και την πρόοδο του Δήμου Γλυφάδας ;

Συγκάτοικοι είσαστε όλοι στην απάτη και συμμέτοχοι στο έγκλημα. Τι ακριβός κάνετε όταν ψηφίζεται αυτά τα άτομα ώστε να καταλύουν την νομιμότητα , την διαφάνεια, και την δημοκρατία ;

ΥΓ: Ακόμα και την προεκλογική περίοδο που διανύουμε δεν ακούσαμε μια δήλωση να καλύπτει δίκαια αιτήματα, σύννομες ενέργειες, και την εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων. Αυτό είναι το μέλλον που παραδίδεται και στις επόμενες γενιές ; Το πρότυπο θα είναι διαπλοκή, αδιαφάνεια, απάτη, κατάλυση, υποκρισία και έγκλημα ενώ είστε οι ηθικοί της ιστορίας ;

* Γνωρίζεται και παράλληλα γνωρίζουν και οι συμπολίτες μας ότι σε αντιδιαστολή πληθώρας ημετέρων σας εγώ δεν αξίωσα αδιαφανώς εξυπηρετήσεις και ρουσφετάκια συμβάσεις και αναθέσεις που κάνατε σε χιλιάδες άλλους. Τα αυτονόητα θα ισχύσουν στον Δήμο ; Θα βάλετε έστω και ετεροχρονισμένα ένα λιθαράκι ώστε να αναταχθεί η κοινωνία η την δρομολογείται για το προσωπικό σας συμφέρον στην καθολική σήψη

* Υπάρχουν και επόμενα επίπεδα υποβάθμισης σε τοπικό επίπεδο... μέχρι του σημείου ευθείας παραπομπής των τοπικών μας πολιτικών - αιρετών με τους υπονόμους και τους βόθρους. Τα οφέλη και τα κέρδη σας είναι δεδομένα επί σειρά ετών, καθώς και των ημετέρων σας, το λιθαράκι που θα διασφαλίζει τις ισορροπίες αντί της εκτροπής είναι δεδομένο ? 

* Τόσο εσείς, των παρατάξεων ,όσο και οι εκλεκτοί σας ψηφοφόροι, οφείλετε να σταθμίσετε το επίπεδο που θέλετε να ζήσετε, και αν πράγματι σταθμίσατε το επίπεδο, να σας ακούσουμε δημόσια να αξιώνεται μεταρρύθμιση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με όσα ακολουθείτε στον Δήμο της Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην Γλυφάδα έχουν ανάγκες μόνον τα στελέχη κομμάτων και οι συνταξιούχοι ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">