ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ζητείται εισαγγελέας για εγκληματικές και σκόπιμες παραλείψεις


Σύμφωνα με τον κώδικα συμπεριφοράς των αιρετών οργάνων της τοπικής αυτοδιοικήσεως οι εκλεγμένοι οφείλουν να προασπίζονται την προστασία και τη διαφύλαξη των περιουσιακών στοιχείων του δήμου , όμως , στην περίπτωση του Δήμου Γλυφάδας επί εννέα χρόνια έχουν καταλύσει την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων για Δημοτικό Μέσο και παράλληλα αναφορικά με την ανταποδοτικότητα της επένδυσης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ισχύει ακριβός το αντίθετο.

Όπου το Γ.Κ: σχολιασμός από τον Γιάννη Κουρδομένο ( Είναι σαφές ότι ο γράφων δεν ανήκει σε κανένα αστικό πολιτικό κόμμα. )

ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 

Θεμελιώδεις αξίες και αρχές 

Οι αιρετοί οφείλουν να μεριμνούν για την προστασία και τη διαφύλαξη των περιουσιακών στοιχείων του δήμου προβαίνοντας σε συνετή χρήση και διαχείριση των μέσων και παροχών που τίθενται στη διάθεσή τους, αποκλειστικά για την απρόσκοπτη άσκηση του έργου τους. 

1. Αποφυγή σύγκρουσης συμφερόντων 

Σύγκρουση συμφερόντων υφίσταται όταν ένας αιρετός της τοπικής αυτοδιοίκησης εξυπηρετεί εν γνώσει του κατά την άσκηση των καθηκόντων του οικονομικά ή άλλα ιδιωτικά συμφέροντα, είτε του ιδίου είτε άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος. 

Γ.Κ: Εμείς είχαμε προτείνει την Δημιουργία Δημοτικού Μέσου Ολων των Δημοτών , ενώ η δημοτική αρχή έστησε ιδιωτικά παραρτήματα υποστηρίξεώς της και παράλληλα έκανε τις επιλεκτικές συμβάσεις σε υποστηρικτές και ημετέρους της οι οποίοι από τον 4ο όροφο του Δημαρχείου ενημέρωναν τα ιδιωτικά τους site τα οποία στήθηκαν με τα χρήματα από τις συμβάσεις.

Οι επί σειρά ετών παράνομες και ανανεούμενες συμβάσεις σε υποστηρικτές της δημοτικής διοικούσας παρατάξεως, και παράλληλα κατά τον ίδιο χρόνο 2014 - 2023 κατάλυση της εντολής πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων εξυπηρετούσαν άλλα ιδιωτικά συμφέροντα σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος. 

4. Αποφυγή διακρίσεων 

Οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης διασφαλίζουν την τήρηση της αρχής της ίσης μεταχείρισης των πολιτών και των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, συμβάλλουν στην αποτροπή εκδηλώσεων μίσους και αποφεύγουν κάθε αδικαιολόγητη διάκριση ή δυσμενή μεταχείριση πολιτών ή υπαλλήλων βάσει εθνικότητας, φύλου, ηλικίας, φυλής, χρώματος δέρματος, εθνοτικής ή κοινωνικής καταγωγής, σεξουαλικού προσανατολισμού, γλώσσας, θρησκείας, πολιτικού φρονήματος και αναπηρίας. 

Γ.Κ: Η παράκαμψη της εντολής μας, 4.500 χιλ. δημοτών , κατέλυσε την ίση μεταχείριση και διαμόρφωσε καθολική αδικαιολόγητη διάκριση και δυσμενή μεταχείριση πολιτών.

3. Διαφύλαξη της ακεραιότητας των διαδικασιών προμηθειών και προσλήψεων 

Οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης μεριμνούν ώστε σε όλα τα στάδια των διαδικασιών προμηθειών και προσλήψεων που διενεργεί ο οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης, οι σχετικές αποφάσεις και ενέργειες να θωρακίζονται από δίκαιες, αξιοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες, με ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση της αρχής της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης. 

Γ.Κ: Είναι ηλίου φαεινότερον με καταλυμένη την εντολή χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων ότι δεν προέκυψε σύμβαση στον υποφαινόμενο και έτερους συμπολίτες μας, ενώ στον αντίποδα έγιναν παράνομες και ανανεούμενες οκτάμηνες συμβάσεις επί σειρά ετών σε υποστηρικτές της διοικούσας παρατάξεως - δημάρχου.

Θεμελιώδεις αξίες και αρχές 

Οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης οφείλουν: 

1. Να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον κατ' αποκλεισμό της εξυπηρέτησης σε βάρος του οποιουδήποτε οικονομικού ή άλλου προσωπικού συμφέροντος, υπέρ των ιδίων ή υπέρ τρίτων προσώπων. 

Να αναπτύσσουν τη δράση τους υπό συνθήκες πλήρους ανεξαρτησίας και αντικειμενικότητας, αποφεύγοντας κάθε μορφή προκατάληψης και ευνοιοκρατίας που δύναται να υπονομεύσει τον αμερόληπτο χαρακτήρα της κρίσης τους. 

3. Να τηρούν πιστά τις διατάξεις της ισχύουσας εθνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας. 

2. 3. Να ασκούν τα καθήκοντά τους με τρόπο που προάγει τη διαφάνεια των αποφάσεων των συλλογικών και μονοπρόσωπων οργάνων, διευκολύνοντας την ενημέρωση της κοινής γνώμης, με σεβασμό στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των πολιτών, όπως ειδικά προστατεύονται στον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, την Οδηγία (ΕΕ) 2016/680 και τον ν. 4624/2019.

Γ.Κ: Με βασικό δεδομένο ότι απουσιάζει από την ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας το Πόθεν Έσχες του συνόλου των υπόχρεων στην δημόσια ανάρτησή του , καθώς επίσης , την επί σειρά ετών ευνοιοκρατία σε υποστηρικτές της διοικούσας παρατάξεως του Δήμου Γλυφάδας και την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών καθίσταται σαφές ότι στον Δ.Γλυφάδας ο κώδικας είναι πλήρως ανενεργός και δεν ισχύει σε κανένα σκέλος του.

Ασφαλώς μπορούμε να αναρτήσουμε μια σειρά ακόμα σημείων του κώδικα τα οποία δεν ισχύουν στον Δ.Γλυφάδας, όμως , το κύριο είναι ότι ο επί δυο θητείες Δήμαρχος Γλυφάδας ακόμα και στα ανταποδοτικά μέτρα της επένδυσης στο Ελληνικό έχει παρακάμψει με δόλο τους αυτόχθονες.

Ειδικότερα στο πλαίσιο συζητήσεως με τον επενδυτή, αντί να θέσει τις ανάγκες του Δήμου και της περιοχής μας, αυταπόδεικτα όσα δεν υπάρχουν στο τόπο μας, ( Ενδεικτικά Δημόσια - Δημοτικά - Ιδιωτικά Ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ ), εστίασε σε δομές οι οποίες υπάρχουν στον Δήμο, και είναι τόσο δημόσιες όσο και ιδιωτικές. (Γηροκομείο.)

Με βασικό δεδομένο ότι ο δήμαρχος γλυφάδας ''έχει νυμφευτεί την δικαιοσύνη'',  και διατηρεί στενό οικογενειακό δεσμό μαζί της, μπορεί να υπάρχει απρόσκοπτα δίκαιο στη χώρα μας ;

Εννέα χρόνια παράλληλα της εντολής μας έχουν καταλύσει και την ζωή μας ενώ οι ίδιοι και οι ημέτεροί τους ζουν πλουσιοπάροχα. 

ΥΓ: Ο Γιάννης Κουρδομένος γεννήθηκε την δεκαετία του 60 στον Βόσπορο Γλυφάδας εντός του τέως αεροδρομίου Ελληνικού. Στον ίδιο χώρο που σήμερα γίνετε η επένδυση. Ποιοι είναι οι αυτόχθονες για τον Δήμαρχο Γλυφάδας ; Το Ιστορικό του Ελληνικού - τέως αεροδρομίου - εμπεριέχει Μέσα στα Ερτζιανά κύματα τα οποία σήμερα δεν υπάρχουν, όπως ενδεικτικά ήταν ο Ραδιοφωνικός σταθμός εντός του αεροδρομίου, ο Γλυφάδα FM έναντι του αεροδρομίου, το πρώτο Διαδημοτικό Ενημερωτικό Ραδιόφωνο Τικ Tακ,( ουδεμία σχέση με το Κινεζικό Τικ Τοκ ), κ.α. 

* Είναι φύσιν αδύνατον να καλύψω τα εκατοντάδες δελτία τύπου, ανακοινώσεις, θέματα, ειδήσεις, κ.α., τα οποία αποστέλλονται καθημερινά στο mail της σελίδας μας, διότι ο ''γαλάζιος'' Δήμαρχος, παράλληλα σειράς ''αντιπολιτευόμενων'', επί σειρά ετών διαμόρφωσαν τους όρους μιας προβοκάτσιας κατά της εντολής μας, χιλιάδων δημοτών για Δημοτικό Μέσο Όλων των Δημοτών, με στόχο την καθολική αδιαφάνεια, την επιλεκτική ευνοιοκρατία, και παράλληλα την σταδιακή φυσική μας εξόντωση. 

* Τι πετυχαίνουν μεσοπρόθεσμα, είτε μακροπρόθεσμα, όσοι εξυπηρετούν σειρά ημετέρων τους με ανανεούμενες συμβάσεις ετών και παρανομούν - καταλύουν την εντολή χιλιάδων άλλων δημοτών ; Υπάρχει δίκαιο και φυσικοί λειτουργοί ανεξάρτητης δικαιοσύνης στη χώρα μας ? Όπως γνωρίζεται αυτεπάγγελτα έγιναν σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων με συμμετοχή εισαγγελέων κατά ημών και των επενδύσεων μιας ζωής, εννοώ τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, διαπιστώνεται έστω έναν εισαγγελέα να πράττει αναλόγως σήμερα σε βάρος όσων έχουν καταλύσει, τόσο τον κώδικα που οφείλουν να ακολουθούν όσο και την εντολή μας ; Από το 2015 υπάρχουν τα στοιχεία στην Εισαγγελία Αθηνών.

* Όταν ένας δημότης επιλέγει να ασκήσει ένα δημόσιο λειτούργημα σε έναν Δήμο και οι θέσεις του είναι ξεκάθαρες , όπως και οι ενέργειές του , δημόσια με διαφάνεια και επώνυμα, αποτελεί περιουσία του Δήμου η οποία πρέπει να προστατεύεται από τους εκάστοτε διοικούντες αιρετούς ΝΑΙ η ΌΧΙ ; Πότε κάλυψαν την εντολή μας στην κάλπη για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και πότε έγινε και σε εμάς η σύμβαση που έκαναν σε σειρά ημετέρων τους ; 

* Μήπως διαπιστώνεται ότι όλα τα ακολουθούν αντίθετα ενώ κάθε τέσσερα χρόνια εμφανίζονται τιμητές αλλαγών για ''τα καλύτερα που είναι μπροστά'' και ''την γλυφάδα που τους ενώνει'' ενώ το μοναδικό που τους ενώνει και είναι μπροστά είναι η κατάλυση της διαφάνειας, της αναλογικότητας, της εντολής των δημοτών και της τοπικής δημοκρατίας για εύκολο προσωπικό τους κέρδος σε έναν ΔΗΜΟ στον οποίο έχουν επιφέρει τον μεσαίωνα ; Τι είναι ένας εύπορος Ο.Τ.Α χωρίς Ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ ; Είναι σύγχρονος, η κερδοφόρα επιχείρηση για τους κρατούντες και σειρά συγγενών και ημετέρων τους ?

* Το δημόσιο συμφέρον είναι ο εύπορος Δήμος Γλυφάδας να διαθέτει Δημοτικό ΜΜΕ όλων των δημοτών και να προάγει την προβολή των 6.000 χιλιάδων επιχειρήσεων στα όρια του Ο.Τ.Α. ( Από την δεκαετία του 1990 το θέτω δημόσια ενώ συγκεκριμένα πολιτικοοικονομικά κέντρα εντός και εκτός δήμου μεθόδευσαν σειρά από διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μου.) Οι έξι χιλιάδες επιχειρήσεις μελλοντικά θα είναι τουλάχιστον 56.000 χιλ. και ενώ ορισμένοι πέρασαν ως ενδεχόμενο την επικράτηση μεγάλων πολυεθνικών έναντι μικρών επιχειρήσεων κάθε ένας θα εστιάσει σε συγκεκριμένους τομείς διότι ανοίγουν ''νέοι δρόμοι'' στην ψηφιακή εποχή. Στον Δήμο Γλυφάδας κλείνουν το μέλλον αντί να το ανοίγουν. Ακόμα και τα mall εντός του τέως αεροδρομίου τι θα έχουν εκτός επιχειρήσεων ; Ακόμα και ο Δήμαρχος, πλήν των δημοτικών επιχειρήσεων, απέκτησε επιχείρηση ως δήμαρχος ενώ αποστερεί από τους δημότες την ΔΗΜΟΤΙΚΗ !



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ζητείται εισαγγελέας για εγκληματικές και σκόπιμες παραλείψεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">