ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έπειτα από εννέα χρόνια ''μπίπ'' σας χρειαζόταν


Τ
ο αιχμηρό σκίτσο του  Αρκά.

Άλλες φορές συμφωνούμε  , άλλοτε δεν συμφωνούμε με τον Αρκά διότι παρακάμπτει τον Κούλη και αρκετά ευτράπελα , όμως , κυριολεκτικά  χρειαζόταν σε ορισμένους το συγκεκριμένο σκίτσο , με όσα σημαίνει , έπειτα από εννέα χρόνια ''μπίπ''.

Εννοώ τόσο αναφορικά με το κόμμα σας , και ασφαλώς και με τον Δήμο της Γλυφάδας στον οποίο αντί για ''ανατροπή'' ισχύει ότι βλέπουμε στο σκίτσο.


Όσοι και όσες επί σειρά ετών χρησιμοποιούσατε ''αριστερόμετρα'', ενώ είχατε καταλύσει τις βασικές αρχές της αριστεράς, παράλληλα της εντολής της τοπικής μας κοινωνίας, είναι σαφές ότι διαμορφώνατε μια μετεξέλιξη τύπου ''αλεξιπτωτιστής'' Κασσελάκης. 

Αναφορικά με τον Δήμο της Γλυφάδας αποδεικνύεται εμπράκτως ότι όσα θέσατε δημόσια στους συμπολίτες μας ήταν όλα μια πλάνη. Ειδικότερα όταν επί εννέα χρόνια συμμετέχεται σε επιτροπές οι οποίες δίνουν έμφαση στην ύλη αντί για τον άνθρωπο. 

Βλέπε ΕΔΩ  λίγες ημέρες προ των δημοτικών εκλογών έργο βιτρίνας στην γειτονιά του  Συριζαίου της επιντροπής ''ποιότητας ζωής'' αντί να τηρείτε η νομοθεσία Νόμος 3852/10 - Άρθρο 73 

- Δέκα δημοτικά οχήματα και πληθώρα εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας έκαναν προχθές το συνεργείο καθαρισμού ενορίας στην Τερψιθέα !! Το αντίστοιχο ίσχυσε σε όλες τις τοπικές ενορίες... λες και ο Μητροπολίτης καθώς και οι παπάδες των ενοριών δεν διαθέτουν χρήματα. Εκλογές έχουμε. 

Κάνατε πέντε χρόνια τον διαχωρισμό ; Ασφαλώς όχι , άλλα είχαν στο μυαλό τους οι συμπαραταξιακοί σας, όπως τις πέντε ολιγαρχικές εθνικές άδειες, ενώ στον Δήμο Γλυφάδας γινόντουσαν οι παράνομες συμβάσεις μπροστά στα μάτια σας αντί να ισχύσει η εντολή χιλιάδων δημοτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έπειτα από εννέα χρόνια ''μπίπ'' σας χρειαζόταν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">