ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιός είναι ο ποντικός που πάει για τυρί ?

 


Ποιός είναι ο ποντικός που πάει για τυρί ? Κάθε φορά ο εν λόγω ''γελοιογράφος'' κάνει το λάθος και δεν αποσαφηνίζει το σκίτσο, άρα κάθε ''ψεκασμένος'' ερμηνεύει κατά  το δοκούν ότι έχει στο μυαλό του.

Συγκεκριμένα για εμάς οι ''ποντικοί'' έχουν τρυπώσει πριν από σειρά δεκαετιών στην διακυβέρνηση της χώρας μας, καθώς και στον δήμο της Γλυφάδας, και τρώνε κατά βούληση το τυρί, πετώντας και τριμματάκια σε τσούρμο ημετέρων και υποστηρικτών, ενώ οι αξιόλογοι συν-νεοέλληνες τους εμπιστεύονται σε τέτοιο βαθμό που δεν βάζουν κάν φάκες. 

Οι ''άλλοι'' που δεν τους εμπιστεύονται , από το 48% στις εθνικές του 2023 βλέπω μέχρι το 2027 να έχουν γίνει τουλάχιστον το 60%.

Αρκά ο δικός σου ο ''ποντικός'' εμάς δεν μας ενδιαφέρει, διότι στον αντίποδα, σε σχέση με δαύτον, τον οποίο είδαμε και εμείς, οι άλλοι επί δεκαετίες, τόσο εθνικά, όσο και τοπικά, από το πολύ τυρί έχουν γίνει αρουραίοι. Άσε δε που είτε κατεβαίνουν, είτε ακόμα δεν κατεβαίνουν στις εκλογές, ο αρουραίος κατακτητής τους έχει εξασφαλισμένο το τυρί ενώ κατέλυσε την τοπική δημοκρατία και την εντολή χιλιάδων δημοτών και έχει θεσπίσει 'σουλτανάτο'.


* Το γελοιογράφος στη χώρα μας είναι λίγο συγκεχυμένο, διότι πολλές φορές κανείς δεν γελά. Αν εστιάσει κάποιος στις κοινωνικές ανάγκες , και ειδικότερα έπειτα από καταστροφές, όλοι ''το τυρί'' προσδοκούν, όμως , έτεροι το διαχειρίζονται και το έχουν εξασφαλισμένο για τον εαυτούλη τους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιός είναι ο ποντικός που πάει για τυρί ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">