ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: « Πόσο πάει το μαλλί ; »


Γλυφαδιώτες & Γλυφαδιώτισσες κάποιοι παρουσιάστηκαν ως αριστερά στη πόλη μας, όμως, ούτε άριστοι είναι ούτε αριστεροί. Απλά είναι ότι και οι κυρίες της φωτογραφίας μόνο που αυτοί είναι διαφορετικού γένους.

Να είχατε κάποια οικονομική ανάγκη ενδεχομένως θα σας δικαιολογούσαν οι συμπολίτες μας, όμως , διαπιστώνουν την ένδοιά σας και την ξετσιπωσιά σας, διότι ακόμα και οι εκδιδόμενες λειτούργημα στην κοινωνία κάνουν, ενώ εσείς είστε απλά σκέτες αρσενικές πόρνες χωρίς μπέσα, χωρίς συνείδηση, και κυρίως χωρίς αρχές και ήθος.

Η ανατροπή της ανατροπής και η προβοκάτσια

Συγκεκριμένο άτομο παρουσιάστηκε ως κομματάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη πόλη μας ενώ  κατεβαίνει υποψήφιος με τα πασόκια του Κόκκορη. Σήμερα όσοι/ες είχατε αποχωρήσει από την τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 γνωρίζεται ποιος ήταν ο βασικός προδότης που κατέλυσε την εντολή μας και έκανε την πλαστογραφία του προγράμματος, όπως γνωρίζεται ότι αυτός και δικό του πρόσωπο, το οποίο επί εννέα χρόνια λιβανίζει την διοίκηση Παπανικολάου από τοπικό site, ήταν και οι διαχειριστές της παραταξιακής σελίδας.

Αν δεν χρειαζόταν ομπρέλα, διότι θα τον έφτυναν καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας, θα ήταν υποψήφιος με την παράταξη της  ΝΔ του ''γαλάζιου'' δημάρχου. Μιλάμε τόσο 'αριστερός' ο ''κομματάρχης'' του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προφανώς ψιλοχοντροδιαλύθηκε λόγω διευρυμένης προβοκάτσιας.

Το μοναδικό που σας ενώνει είναι το χρήμα και τίποτα έτερο. Γνωρίζεται πολύ καλά ποιοι πληρώνουν το μάρμαρο στον Δήμο Γλυφάδας και πολύ περισσότερο γνωρίζεται που αποσκοπείται, διότι έχετε την συνολική εικόνα των εκατομμυρίων που διαχειρίζεται η εκάστοτε δημοτική αρχή.

Μπορείτε να πείτε στους συμπολίτες μας ως γνώστες ''διαχείρισης του Ο.Τ.Α'' Δήμος Γλυφάδας « Πόσο πάει το μαλλί » μιας τετραετίας στην διοίκηση για κάθε έναν από εσάς αν εκλεγείτε δήμαρχος και διοικούντες σε βάρος της ζωής χιλιάδων δημοτών ;  Δώστε στους συμπολίτες μας ένα ποσό. 

Ασφαλώς δεν πρόκειται να εκλεγείται εσείς διοίκηση, όμως , επιδιώκεται ένα καλό ποσοστό ώστε να το εξαργυρώσεται στην συνέχεια, όπως κάνατε το 2014 με την δική μας πρόταση και εντολή που έγινε προσωπικό σας όφελος, αντί για δημοτικό μέσο όλων των δημοτών, διότι και ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος δεν είναι καλύτερος από εσάς. (Ας φροντίσει το συντομότερο να γίνει. Σε καμία περίπτωση για τον εαυτό του. Ευελπιστώ να κατανοεί.)

ΥΓ: Εννέα χρόνια η δική μας ζωή προσβάλλεται και υποβαθμίζεται σε καμία περίπτωση η δική σας, όμως , εσείς επί εννέα χρόνια ''μασάτε'' από τον Δήμο της Γλυφάδας και λόγω πλεονεξίας θέλετε περισσότερα. Δεν είστε κάτι ορθότερο για τον Δήμο σε σχέση με όσους επί εννέα χρόνια συντηρούν το πελατειακό σύστημα και κυρίως υπέρ των δικών τους. Ζήσαμε και τις δικές σας διοικητικές ημέρες και γνωρίζουμε τα πεπραγμένα σας.

Ο προγραμματισμός από την αρχή ήταν άλλος και παρεμβαίνετε διαρκώς ακυρώνοντας τον αρχικό σχεδιασμό και το αποτέλεσμα

# Εκπλήξεις για τον υποφαινόμενο δεν υπάρχουν. Πάντα γνωρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών, όπως γνώριζε ότι θα του κάνετε προβοκάτσια και έτσι διαμορφώσατε το τέλος της προοπτικής που θα ίσχυε τοπικά. Αν πράγματι είσαστε σωστοί με όλους, και ειλικρινείς το 2014, και δεν είχαν ισχύσει σειρά από προβοκάτσιες, το 2019 θα άλλαζε η δημοτική αρχή στον Δήμο της Γλυφάδας. Τώρα να ''αναμένετε στο ακουστικό σας'' διότι δεν θα εκλεγείτε διοίκηση. Άλλωστε εσείς διαμορφώσατε την συγκεκριμένη μετεξέλιξη διότι ο προγραμματισμός ήταν εντελώς διαφορετικός και αν δεν τον είχατε ακυρώσει άλλα θα ζούσατε και οι ίδιοι.

# Εσείς δεν μπορείτε ακόμα να ταξιδέψετε στον χωροχρόνο, δεν μπορείτε να κάνετε μια πολιτική πρόγνωση και επιδιώκεται να διαχειριστείτε τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ! Γνωρίζεται το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δ.Γλυφάδας η μήπως ορισμένοι από εσάς εθελοτυφλούν ;

# Τόσο μεγαλόψυχο με έκανε (...) και ενώ θα μπορούσα να σας εκθέσω ανεπανόρθωτα σας παρέχω ότι σας αρμόζει. Ούτε κάν αρνητική διαφήμιση να ρυπάνω τη σελίδα μας. Άτομα τα οποία συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο σε κατάλυση εντολής χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων δεν έχουν καμία απολύτως θέση στον Ο.Τ.Α. Όσοι/ες ψηφίσετε 'σαρδανάπαλους' είστε υποδεέστεροι/ες από δαύτους. Να το ξαναδείτε έπειτα από τις δημοτικές εκλογές ώστε να δείτε την επαλήθευση. 

Η εντολή για δημοτικό μέσο στην κάλπη των εκλογών και η πλαστογραφία προγράμματος έπειτα των εκλογών από τους 'σαρδανάπαλους' ! Η πλειονότητα θέτει υποψηφιότητα για το χρήμα. Τους απέδειξα επί δεκαετίες, όπως και τα τελευταία έννέα χρόνια ότι δεν είμαστε όμοιοί τους.

# Σε αυτές τις εκλογές μένω απόλυτα ουδέτερος γνωρίζοντας το αποτέλεσμα και αναμένοντας, είτε το ορθό, έστω και ετεροχρονισμένα, είτε θα λάβω τα χρήματα που μου οφείλει ο Δήμος Γλυφάδας. Νομικά ανήκουν στον υποφαινόμενο και θα τα λάβει. Κάποιοι λόγω 'λάθος χειρισμών' τα παρείχαν 'Αλλού' , ας πληρώσουν για διπλή φορά. Έχει μεσολαβήσει αρκετός χρόνος. 

Γνωρίζω και γνωρίζετε πολύ καλά ότι με πρόταση και εντολή δική μας, 4.500 χιλ. δημοτών, η οποία αφορούσε άμεσα τον υποφαινόμενο έτεροι αποκόμιζαν αντί να δημιουργηθεί το Δημοτικό Μέσο, και αυτό βρίσκετε σε αναμονή στην Εισαγγελία από το 2015. Ασφαλώς γίνετε και μια θεσμική δοκιμή της Δικαιοσύνης, αν έπειτα από μια δεκαετία χωρίς απόκλιση υπάρχει ενδεχόμενο κάποιοι να εξαφανίσουν τα στοιχεία. Αυτό θα είναι πολύτιμο στοιχείο στο Ε.Δ. Μια δεκαετία αδράνειας με δεδομένο το πελατειακό σύστημα , την ωφέλεια ημετέρων και την κατάλυση της εντολής μας. 

Αναφορικά με την πλαστογραφία που έκαναν οι φερόμενοι 'αριστεροί' και διαχειριστές της παραταξιακής ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ , αφαιρώντας όσα ψηφίσαμε για δημοτικό μέσο , και τους έχουν υποψηφίους σε συγκεκριμένη τοπική πασοκική παράταξη το λιγότερο ντροπή τους. Σας ενώνει η απάτη κατά των δημοτών; Ο υποφαινόμενος που τον αφορούσε άμεσα η πρόταση από το 2014 έως και σήμερα έχει υποστεί σημαντική ζημία ενώ το κανάλι είναι ανύπαρκτο και ουδέποτε υλοποιήθηκε. Ο  δικηγόρος στέλεχος της ΝΔ γνωρίζει πολύ καλά τι όφειλε ο Δήμος και τι ίσχυσε με πληθώρα εξυπηρετούμενων αντί της εντολής μας. Είχαν κάποια εντολή οι προνομιούχοι εξυπηρετούμενοι ; 

Επίσης, γνωρίζετε πως ''μερίμνησαν'' οι ''συριζαίοι&λαε'' αντί να προωθήσουν την εντολή στο Δ/Σ σε προβοκάτσια διαρκείας. Αναφορικά με τα μπετά στην πλατεία Καραϊσκάκη δέκα ημέρες προ των εκλογών, ενώ δεν έχει ισχύσει η εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών περιμετρικά της πλατείας,  δηλώνει την 'ποιότητα' , το 'ήθος'  και τις 'αξίες' των δεξιών διοικούντων που έβαλαν έπειτα από 9 χρόνια ως προτεραιότητά τους τα τσιμέντα και την εργολαβία.

ΥΓ: Οφείλω μια συγνώμη από τις κυρίες της φωτογραφίας που χρησιμοποίησα σκόπιμα διότι δεν επιθυμώ πλέον σε δική μας σελίδα να υπάρξει ούτε μια φωτογραφία με τα εν λόγω άτομα σε προεκλογική περίοδο. Ακόμα και μια (1) λάθος ψήφος σε συγκεκριμένα άτομα είναι πλέον έγκλημα κατά της τοπικής μας κοινωνίας. Ειδικότερα με βασικό δεδομένο ότι Πόθεν Έσχες από δαύτους δεν έχει δει κανείς συμπολίτης μας επί σειρά ετών. Είναι απατεώνες. Ομοϊδεάτες με τους μαφιόζους που επιδιώκουν για το άτομό τους το απυρόβλητο. Στοιχεία δηλώνουν στις εκλογές για τις ψήφους και τις καρέκλες διαχειρίσεως, τα περιουσιακά τους στοιχεία τα δηλώνουν τα γνωρίζεται ;

- Είναι δυνατόν να ψηφίζουν χιλιάδες δημότες με καταλυμένη  την νομοθεσία που είναι υποχρεωμένοι οι αιρετοί να ακολουθήσουν αν δεν είναι ομοϊδεάτες τους ; Ποιοι και γιατί εμπιστεύονται εν λευκώ τον Δήμο σε παρανομούντες και οπαδούς της αδιαφάνειας αν δεν είναι οι εξυπηρετούμενοί τους, άρα άτομα τα οποία προς χάριν της προσωπικής τους εξυπηρετήσεως και απολαβής συναινούν σε οτιδήποτε, ακόμα και σε εγκλήματα ; Γίνετε αντιληπτό γιατί ο Τσίπρας , ΣΥΡΙΖΑ, και ο Μητσοτάκης , ΝΔ, σας δουλεύουν ψιλό γαζί, παράλληλα του συνόλου των κομμάτων - πολιτικών και γιατί δεν υφίσταται στη χώρα μας δικαιοσύνη για αυτούς ενώ υπήρχε επανειλημμένα για εμάς ; 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: « Πόσο πάει το μαλλί ; » Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">