ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αναβάλλονται οι ''γαλάζιες'' φιέστες λόγω βροχής

 


Γλυφάδα: Αναβάλλονται οι ''γαλάζιες'' φιέστες λόγω βροχής. ( Αν υπήρχε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ που αποτελούσε την ΕΝΤΟΛΗ μας μπορούσαν να γίνουν σε ένα κλειστό της Γλυφάδας και να μεταδοθούν για όλους τους συμπολίτες μας. Η εμμονή με την τρίτη μαρίνα χωρίς την αναγκαία δομή - Μουσική Σκηνή - Θέατρο κάτι καταμαρτυρά.)

Ζούμε σε ένα Δήμο στον οποίο επί δεκαετίες , αντί να καλύπτεται η εντολή των δημοτών και να εκπροσωπούνται οι δημότες , κάνουν πάρτι κονόμας τα χρεωμένα αστικά πολιτικά κόμματα και οι ''επαγγελματίες'' ψεύτες.

''Γαλάζιε'' δήμαρχε της κατάλυσης της εντολής μας για Δημοτικό Μέσο όλων των δημοτών, καθώς και της Μουσικής Σκηνής - θεάτρου το οποίο πρότεινα πριν από δεκαετίες να υλοποιηθεί στο Νταμάρι της Τερψιθέας, συνεχίζεις την πεπατημένη των προκατόχων σου και δεν διαφέρεις στον ελάχιστο βαθμό.

Εγώ γνωρίζω πολύ καλά ότι σε όλες τις προηγμένες κοινωνίες οι πολιτικοί εκπροσωπούν τον Δήμο και τις προτάσεις των δημοτών, ενώ εσείς στον Δήμο της Γλυφάδας έχετε καθιερώσει ορισμένα από τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας.

Επίσης, γνωρίζω καλύτερα από το σύνολο των αδαών ψηφοφόρων σας, οι οποίοι/ες σας ψηφίζουν λόγω του πελατειακού συστήματος και σε καμία περίπτωση λόγω εκτίμησης η παραδοχής της αξίας σας ότι οι πολιτικοί, καθώς και οι αιρετοί, με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου δημιουργούν σημαντικά έργα αντί για αρπαχτές.

Οι προτάσεις

Οι προτάσεις για όσα αποτελούσαν αναγκαιότητα στη πόλη μας έγιναν ΔΗΜΟΣΙΑ πριν από τρεις (3) δεκαετίες, και ειδικότερα σε μια χρονική περίοδο που δεν υπήρχαν, ούτε διαδεδομένο το διαδίκτυο, ούτε αναρίθμητα σόσιαλ, καθώς επίσης, δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, άρα γνωρίζω ότι έγινε ''κτήμα'' χιλιάδων συμπολιτών μας από το ραδιόφωνο. Εσείς που ''βόσκατε'' την εποχή των δημόσιων προτάσεων ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Το ακατάλληλο διοικητικό μοντέλο του τόπου μας το οποίο δεν συνάδει με υγιή εκπροσώπηση του Δήμου , ( των ΔΗΜΟΤΩΝ ) , μπορείτε να το ΔΕΙΤΕ σε πλήρη έκταση στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Ρίχνουμε τα χρήματα του συνόλου σε μια μεριά, ( αυτή πρέπει να είναι η δεξιά για τους ''γαλάζιους'' ), και την αριστερή την αφήνουμε ως έχει, καθώς επίσης, αφήνουμε και την περίμετρο στο κακό της το χάλι.

* Δεδομένου ότι αντί να ισχύουν τα αυτονόητα ισχύουν όσα επιθυμούν οι εκάστοτε κρατούντες έπειτα από το 2014 δεν συμμετέχω σε καμία ''γαλάζια'' τοπική φιέστα. Άλλωστε είναι σαφές ότι εξυπηρετούν αποκλειστικά το όφελος των διοικούντων.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αναβάλλονται οι ''γαλάζιες'' φιέστες λόγω βροχής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">