ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι κρεμασμένες γλώσσες


Καλά να είσαι το συμπαθές τετράποδο με την κρεμασμένη γλώσσα , όμως , όταν δηλώνεται άνθρωποι και οι δικές σας γλώσσες κρέμονται καθημερινά μέχρι το πάτωμα, με δεδομένη την πραγματικότητα στο τόπο μας, κάτι δεν πάει καθόλου καλά με εσάς.

Αρχικά πρέπει να τονίσω ότι δεν ισχύει καθημερινά σε βάρος σας κάτι αντίστοιχο με τις προσπάθεις παραβίασης που γίνονται σε βάρος μας. Δείτε παρακάτω:


Οι φερόμενοι ''δημοκράτες'' από το 2015 έχουν κλειδώσει την σελίδα του GLYFADA WEB στο Facebook , ενώ παράλληλα ως δια μαγείας πρόσφατα παραβιάστηκε και ο διπλά ασφαλισμένος κωδικός μας και έκλεισαν το κανάλι του GLYFADA WEB στο Youtube.

Κατά περίεργο τρόπο ανά τακτά διαστήματα , όπως και σήμερα , κλειδώνεται ο προσωπικός μου λογαριασμός ενώ δεν έχω κάνει το ελάχιστο ο ίδιος. 

Τα κοπρόσκυλα που παρουσιάζονται στην περιοχή μας ως ''δημοσιογράφοι'' και τοπικός τύπος , αυτοί/ες οι συστημικοί γλύφτες με τις κρεμασμένες γλώσσες που γλύφουν νυχθημερόν δημάρχους και πολιτικούς και υποτίθεται ότι ενημερώνουν , τι σκ@τά κουβαλούν στο κεφάλι τους ;

Προσωπικά να δεχθώ ότι είστε δεξιοί/ες , νεοδημοκράτες/ισσες, επίσης να δεχθώ ότι είναι αρκετά όσα αποκομίζεται για την καθημερινή συστημική προπαγάνδα, όμως , αν αυτό που δηλώνεται δημόσια έχει υπόσταση οφείλατε να αναδείξετε την φαιδρότητα και την φαυλότητα που διέπει τους κρατούντες.

Δεν είστε δημοσιογράφοι, δεν είστε λειτουργοί της αλήθειας, απλά είστε συστημικά λιβανιστήρια με κρεμασμένες τις γλώσσες στους κρατούντες. 

Οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων δεν αποδέχονται εσάς, την συστημική προπαγάνδα που κάνετε κάνουν δεκτή , αποκλειστικά για το προσωπικό τους συμφέρον, δηλαδή ότι κάνετε και εσείς. Την διατήρηση προνομίων με καταλυμένη, τόσο την τοπική δημοκρατία όσο και τον τοπικό πολιτισμό.

Δεδομένου ότι πρέπει - χρειάζεται - με όποιο κόστος να λέγεται δημόσια η αλήθεια, αυτό που δεν κάνετε εσείς , είναι σαφές ότι η πουστι@ έχει οδηγηθεί στο αποκορύφωμα.

Συντόνισαν τρεις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις κατά του ραδιοφωνικού σταθμού, αμέσως μετά ''πάγωσαν'' την σελίδα του glyfadaweb, έκλεισαν το κανάλι, παραβίασαν το twitter η Χ όπως το μετονόμασαν, και καθημερινά τώρα κλειδώνουν την προσωπική μου σελίδα στο facebook. Δεν έχουν κάτι άλλο να παίξουν ;

Είναι σαφές που υπάρχει η αλήθεια και τι κάνουν οι περισσότεροι στο τόπο μας.

Αν χρειάζεται καθημερινά να αναλώνεις το χρόνο σου σε ξεκλειδώματα και παραβιάσεις δεν υπάρχει ίχνος δημοκρατικότητας και στο διαδίκτυο. Με τι άλλο να ασχοληθώ στη συνέχεια ;

- Καλή συνέχεια σε όλους σας στο καπιταληστρικό παγκοσμιοποιημένο τσίρκο στο οποίο υποτίθεται ότι υπάρχει και δεσπόζει και η αριστερά παράλληλα της αλήθειας ! Μπορεί να ζητήσω και συγνώμη για την υπέρβαση στην διαχρονική υποκρισία που διέπει την νεοελληνική κοινωνία, όμως, δεν είμαστε ηλίθιοι όταν ψηφίσαμε και παρείχαμε εντολή για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΜΕ όλων των δημοτών στον Δήμο Γλυφάδας ενώ την κατέλυσαν και δεν έτυχε εφαρμογής. 

- Όταν μας προσβάλουν συνολικά, τόσο τα δικαιώματα όσο και την νοημοσύνη μας η αξιοπρέπειά μας δεν μας επιτρέπει να συμμετέχουμε σε φιάσκο. Η αριστερά όπως την γνωρίζαμε τελείωσε προ πολλού, το ζητούμενο τώρα είναι η ανατροπή της ντροπής. Μια κοινωνία σε σήψη παρτακισμού , ο κάθε ένας στοχεύει αποκλειστικά στο προσωπικό του όφελος και ανακυκλώνει το όφελος των ωφελούμενων. Ποιά αριστερά ; Αρκετά χρόνια αντί να εστιάζω στο προσωπικό μου συμφέρον αφιέρωνα καθημερινά τον περισσότερο χρόνο για τους άλλους, δεν μου  δείχνετε τι αποκόμισα από τους άλλους εκτός από παρανομίες, υπονομεύσεις, διώξεις, και την κατάλυση της εντολής μας ; Συνολικά φτιάξαμε μια σειρά από επαγγελματικά στελέχη τα οποία δια βίου θα έχουν εξασφαλισμένες πλουσιοπάροχες αποδοχές από τον Ελληνικό λαό, καθώς και συντάξεις, ενώ εμείς τι έχουμε ; Tην φερόμενη 'αριστερά' που επικαλούνται και έχουν κάνει κτήμα τους οι ωφελούμενοι ; Την αριστερά δεν την επιθυμεί ο Ελληνικός λαός , είναι σαφές επί δεκαετίες , τα καπιταλιστικά προνόμια και τις καρέκλες επιδιώκουν, άλλοτε με το ΠΑΣΟΚ και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεδομένου ότι υπάρχει δεξιό αστικό πολιτικό κόμμα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί κάτι να δηλώνει αντίθετο όπως είναι η 'αριστερά'. Είναι αρκετά χρόνια που κάνω αναφορά σε παράγκα. Τυχαία γίνεται ; Επί της ουσίας διαμορφώνονται δυο ίδιοι πόλοι κάλυψης μιας σειράς επαγγελματικών στελεχών τα οποία θα καταλάβουν σε ενδεχόμενο εξουσίας τις καρέκλες, ενώ στον αντίποδα υφίσταται το 48% της κοινωνικής ΑΠΟΧΗΣ. Αν στην εποχή Μητσοτάκη - Κασσελάκη , ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ το 48% γίνει 50% η 55% είναι ξεκάθαρο τι ισχύει στην χώρα μας. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε τις επόμενες εθνικές εκλογές. Για το ''αλλάξέ τα όλα'' το κατεβατό. Ποιος θα αλλάξει και τι ακριβός ? Ουσιαστικά ο γνώμονας πρέπει να είναι κανένα στέλεχος με προνόμια. Επαναξιολόγηση και ''η μπάλα στην Ελληνική κοινωνία'' με αξιοκρατικά και δίκαια κριτήρια. Δεν μπορεί να έχεις το 48% του λαού στην αποχή , εκτός , και να γυρίσει σελίδα. Τα πέντε εκατομμύρια πολιτών οφείλουν μια σαφή ενέργεια χωρίς ιδιοτέλεια. Χωρίς να ανακυκλώσουν όσα κάνουν οι υπόλοιποι και τους οδήγησαν στην αποχή. Μόνο αυτοί μπορούν πραγματικά να τα αλλάξουν ΟΛΑ και κανείς Κασσελάκης - Μητσοτάκης. 

48% - Να το κάνετε το νέο κοινωνικό - πατριωτικό κόμμα

Η αριστερά του παρόντος , οι προοδευτικοί άνθρωποι, οι πατριώτες, κ.α. υπάρχουν στο 48% της αποχής. Αν εύρισκαν την φόρμουλα συσπείρωσης είναι η εν δυνάμει επόμενη κυβέρνηση. Βλέπετε στα σόσιαλ να αναφέρουν κάποιοι/ες πάμε επιτέλους για το 48%

Tο 48% αποχής δεν σηματοδοτεί ένα ουσιαστικό κοινό σημείο ανάμεσα σε εκατομμύρια πολιτών του Eλληνικού λαού ; Γιατί δεν το αξιοποιείται ; Αν περιμένετε κάποιους άλλους δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Όπως τα σκυλάκια δεν πρόκειται ποτέ να προδώσουν τους ιδιοκτήτες τους και τα χρησιμοποιούν οι πολιτικοί και οι επικοινωνιολόγοι τους ώστε να επηρεάζουν την κοινωνία, χρειάζεται μια νέα βάση αμοιβαίας κοινωνικής εμπιστοσύνης χωρίς τις γνωστές παθογένειες των επαγγελματιών και των γνωστών μας νεοελλήνων.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι κρεμασμένες γλώσσες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">