ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Όσοι παίζουν με την ζωή των δημοτών και τη νομιμότητα είναι ανήθικοι κ. Θεοδωρικάκο


Όσοι/ες έχουν θέσει για πολλοστή φορά υποψηφιότητα στον Δήμο Γλυφάδας για την διεκδίκηση των χρημάτων 86.000 χιλιάδων δημοτών, διότι περί αυτού πρόκειται σύμφωνα όσων ισχύουν στη πόλη μας, είναι συνολικά ανήθικοι.

Έχει προηγηθεί αναλυτικά και διεξοδικά, και εμμένουμε ακόμα και σήμερα, να τονίζουμε την κατάλυση της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων επί εννέα συναπτά έτη.

Ποιοι άξιοι και αξιόλογοι καταλύουν την εντολή στην κάλπη χιλιάδων ψηφοφόρων δημοτών και έχουν όραμα και θέληση για το αύριο της πόλης ;

Ποιό είναι το έργο που έγινε για την  ζωή και την ασφάλεια των δημοτών ;Λογίζεται έργο αδιαφανώς να γίνονται πληθώρα παράνομων συμβάσεων σε ''γαλάζιους'' ενώ στον αντίποδα να μην τηρείτε η εντολή χιλιάδων δημοτών ;

Αν θεωρείτε την συστηματική εξόντωση των δημοτών από την διοικούσα παράταξη - δήμαρχο, διότι αρνείτε την τήρηση της νομιμότητας καθώς και την πρόοδο του Δήμου επί έννεα χρόνια, ''θερμά συγχαρητήρια'', όμως ανήκετε σε άλλο club και δόγμα. 

Εμείς, όπως και άλλοι συμπολίτες μας , διαθέτουμε τα πειστήρια της συστηματικής φυσικής εξόντωσης δημοτών Γλυφάδας , διότι μένει το αποτύπωμα στα σόσιαλ τι προτάσεις και θέσεις είχε κάθε δημότης, καθώς και τι ακολούθησαν σε βάρος τους Δήμαρχος και δημοτική παράταξη.

Όταν αναφέρεστε δημόσια και αναπαράγουν τα fake news σειρά από sosial , καθώς και ''γαλάζιοι'' εξυπηρετούμενοι , για '' έργο για  την  ζωή και την ασφάλεια των δημοτών '' σας παραπέμπω στην πραγματικότητα και σας αποκαλώ δημόσια ψεύτη.

Πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων ψήφισαν δική μας πρόταση για Δημιουργία Δημοτικού ΜΜΕ και ενώ από το 2014 έχουν εξυπηρετηθεί με παράνομες συμβάσεις ''γαλάζιοι'' υποστηρικτές δεν έχει ισχύσει η εντολή μας.

Την πρόοδο που αρμόζει σε πολιτισμένες κοινωνίες ψηφίσαμε και επέλεξαν αναχρονιστικές ατραπούς

Ασφαλώς οι εκλεκτοί συμπολίτες μας ψηφοφόροι ως ''προοδευτικοί'' άνθρωποι αναγνωρίζουν το ''σημαντικό έργο'' που έγινε στον Δήμο Γλυφάδας σε βάρος τόσο της πραγματικής προόδου, της διαφάνειας, του πλουραλισμού - πολυφωνίας, της ζωής μας, όσο και υπέρ της μαζοποίησης της τοπικής μας κοινωνίας. 

Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι στη Γλυφάδα. Συνολικά η Οργάνωση της ΝΔ και υπόλοιπα. Όσοι/ες επί εννέα συναπτά έτη αντί να τηρήσουν την βασική τους θεσμική υποχρέωση έστησαν έναν μηχανισμό σπίλωσης, συκοφαντίας, ύβρεων και εξόντωσης του δημότη. Αν δεν έχει ισχύσει η νομιμότητα και η εντολή των δημοτών τι ισχύει ; Εκτοπισμός και εξορία των δημοτών και παράλληλα αδιαφάνεια για όσους διαχειρίζονται.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Αναγνωρίζω ότι επί πέντε δεκαετίες στον Δήμο της Γλυφάδας η δεξιά συντηρητική παράταξη έχει πετύχει να διοικήσει τον Δήμο επανειλημμένα χτίζοντας μεγάλο πελατειακό σύστημα, συμμετέχοντας σε σύμφωνα συνδιοικήσεως και εξαγορές ψήφων, όμως, παράλληλα υπάρχει και η δική μας πραγματικότητα, διότι Δήμος = το σύνολο και μια κοινωνία έχει μέλλον αν ισχύει το ορθό για το σύνολο. Ισχύει ; 

* Όσοι θεωρούν ότι είναι ηθικά τα πεπραγμένα τους επί εννέα χρόνια μπορούν να κάνουν μηνύσεις σε βάρος μου. Άλλωστε οι μισοί συμμετέχοντες έχουν και ιδιαίτερη πείρα, διότι άλλοι είναι συνταξιούχοι αστυνομικοί, και έτεροι είναι επαγγελματίες κατηγορούμενοι δια βίου. Έχουν βρεθεί κατηγορούμενοι στις δικαστικές αίθουσες εκατοντάδες φορές μέχρι σήμερα. Αντιλαμβάνεστε !

* Ορισμένοι/ες από εσάς, ενδεχομένως, μπορεί να έχετε προβλήματα μνήμης και να έχετε ξεχάσει ότι, αντί να πρόκυψει άμεσα την πρώτη βδομάδα διοικήσεως τήρηση της νομιμότητας, σύμφωνα της εντολής χιλιάδων δημοτών, εξυπηρετήθηκαν πάσης φύσεως κουμπάροι, κολλητοί, αυλικοί, υποστηρικτές, κ.α., ενώ στην συνέχεια , το 2015 , έκαναν έναν γάμο συμφέροντος και αμέσως μετά στήθηκε και μια επιχείρηση με δόλο ώστε να έχουν και αιτιολόγηση σε βάρος μας. Ετεροχρονισμένα εξόντωσαν τον δεξιό 'δικομανή', (''ενεργό δημότη'') με τον οποίο είχαν διένεξη οι εκάστοτε δήμαρχοι - διοικήσεις και στην συνέχεια εστίασαν  στην εξόντωση ημών. Σήμερα υπάρχουν ενεργοί δημότες στην πόλη της ΜΑΖΟΠΟΙΗΣΗΣ ; Μήπως αυταπόδεικτα έπειτα και από την εξόντωση του υποφαινόμενου θα μείνουν στη πόλη μας μόνο όσοι/ες προωθούν τα FAKE NEWS & συστημική προπαγάνδα, οι ''γαλάζιοι'' εξυπηρετούμενοι, τα ''υπόλοιπα'' και τίποτα άλλο ;

* Δυστυχώς ορισμένοι εξυπηρετούμενοι , καθώς και αιρετοί επιχειρώντας να δείξουν ότι παρέχουν καλές υπηρεσίες χαρακτήρισαν τόσο τον δεξιό νεοδημοκράτη ''ενεργό'' δημότη , όσο και έτερους ψυχασθενείς, και ασφαλώς οι απαίδευτοι  το δέχτηκαν. Εμείς σας θέτουμε δημόσια την ερώτηση: Η ψυχή κάθε ανθρώπου είναι απαραβίαστη, άρα , το απαραβίαστο , το άβατο μπορεί να νοσεί ; Αρρωσταίνει η ψυχή ; Τα συγκεκριμένα κέντρα - άτομα είναι πραγματικά ανήθικοι. 

* Η ανθρωπότητα υφίσταται χιλιάδες χρόνια ενώ το εφεύρημα ''νόσου της ψυχής'' αποτελεί την πατέντα μιας εκατονταετίας ορισμένων οι οποίοι διαμορφώνουν κοινωνικοπολιτική και οικονομική ανισότητα και δεδομένης αυτής πρέπει να υπάρχουν τα θύματα ώστε να δικαιολογούν τις ανήθικες πράξεις τους , να κινείται το σύστημα , καθώς επίσης , να παρασκευάζονται και να συνταγογραφούνται διευρυμένα χημικές εξαρτησιογόνες ουσίες, οι οποίες επιδρούν στον εγκέφαλο και στον οργανισμό κάποιου/ας και σε καμία περίπτωση στην ψυχή.

* Να διευρύνεται τους εκτοπισμούς εξορίας με νέα σημεία , στην Γυάρο την Λέρο την Μακρόνησο και νέο στην Γλυφάδα !! Ο υποφαινόμενος πρόλαβε τις ημέρες διακυβέρνησης ΝΔ που ακόμα και τους ομοφυλόφιλους/ες τους είχαν έγκλειστους σε ψυχιατρικά ιδρύματα διότι η τάση τους αποτελούσε ασθένεια !! Αυτοί είστε.

* Ειδικότερα για το μέλλον. Μεγάλο φάσμα των νέων ανθρώπων δεδομένης της άνισης διαχειρίσεως σε βάρος της κοινωνίας μας θα ταξινομούνται ως ''προβληματικά άτομα'' και θα χρήζουν εγκλεισμού. Ενδεχομένως και κάποιο τσιπάρισμα στον φλοιό του εγκεφάλου τους ώστε να δείχνουν προσαρμοστικότητα  - προσαρμογή σε όσα προττάσει το σύστημα των ωφελούμενων. Αυτό διαμορφώνουν σήμερα συγκεκριμένα κέντρα  για το αύριο το δικό σας. Το επιχείρημα τους θα είναι ότι γεννήθηκαν ''προβληματικά άτομα'', ουδέποτε θα ακούσετε ότι διαμόρφωσαν οι ίδιοι οι εκάστοτε διαχειριστές την κοινωνική μετεξέλιξη με δόλο σε αυτή τη βάση. Προβληματικά άτομα δεν υπάρχουν, αντιθέτως, υπάρχουν προβληματικές πολιτικές οι οποίες δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία και οι πολιτικοί αντί να λύνουν τα προβλήματα της κοινωνίας τα διευρύνουν. 



 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Όσοι παίζουν με την ζωή των δημοτών και τη νομιμότητα είναι ανήθικοι κ. Θεοδωρικάκο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">