ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Οδηγήθηκαμε σε breaking point


Οδηγήθηκαμε σε οριακό σημείο εξόντωσης από τους ''άξιους'' 
γαλάζιους & τα ''υπόλοιπα''

Το 1999 δεχτήκαμε μια καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση, το 2005 το αντίστοιχο, από το 2005 έως και το 2014 οι εκάστοτε δήμαρχοι παρανομούσαν σε κάθε αίτηση και σύννομη ενέργειά μας στον Δήμο Γλυφάδας, το 2014 κατέλυσαν την εντολή μας ενώ  εξυπηρετούσαν στη βάση του πελατειακού συστήματος αναρίθμητους δεξιούς ημετέρους και υποστηρικτές, έγινε προσφυγή στην εισαγγελία... για ''άγνωστους λόγους'' κουκουλώθηκε, η ''προοδευτική'' αριστερά είχε τμήμα 'ανθρωπίνων δικαιωμάτων', όμως , άλλοι θεωρούσαν ότι είχαν τα μεγαλύτερα προβλήματα και δεν χρειαζόταν να γίνει κάποια ενέργεια δεδομένου ότι οι ίδιοι βρήκαν φόρμουλα της δικής τους κάλυψης, οι ''γαλάζιοι'' επανεκλέγησαν το 2019, συνέχισαν την ίδια τακτική και φτάσαμε αισίως στο 2023 διεκδικώντας την συνέχιση του ιδίου συστήματος.

Για ορισμένα άτομα ''η Γλυφάδα μας'' υπάρχει για την δική τους οφέλεια και σε καμία περίπτωση του συνόλου.

Γίνετε αντιληπτό τι ισχύει έπειτα από την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων ;

Καλή συμμετοχή και καλά κέρδη, τόσο σε όσους/ες εκλεγούν, όσο και στους αναρίθμητους επιλεκτικά εξυπηρετούμενους σας με συμβάσεις, απ' ευθείας αναθέσεις, κ.α.

Εμείς δυστυχώς αδυνατούμε να εξυπηρετήσουμε  όσους/ες επικοινωνείται μαζί μας από αστικά πολιτικά κόμματα, παρατάξεις, περιφέρειες, δήμους, οργανώσεις, σωματεία, συλλόγους, φορείς, κ.α., διότι στον Δήμο της Γλυφάδας υφίσταται μια παγκόσμια ''πρωτοτυπία''. Βρήκαν την φόρμουλα εξόντωσης της δημοκρατίας και των δημοτών ενώ παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι για τα κοινά του Δήμου.

Για όσους θεωρούν ότι υπήρχε πάντα στον Δήμο Γλυφάδας το YouTube και τα σόσιαλ 

2014 - 2015: Έπειτα από την εντολή χιλιάδων δημοτών στις δημοτικές εκλογές, και ενώ είχαν γίνει οι συμβάσεις σε ''γαλάζιους'' υποστηρικτές και ημετέρους ο υποφαινόμενος δήλωνε παρόν στα Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας με τον Δήμαρχο και την αντιπολίτευση να παριστάνουν τον αδαή. Τι λέτε να δήλωνε η παρουσία μου εκεί ;Δήλωνε ότι πρέπει να καλύψουν την εντολή μας. Την κάλυψαν ;

Η δοκιμασία σε ένα τόπο που ορισμένοι ανέφεραν το 2010 - 2014 ότι ισχύουν απίστευτες καταστάσεις, τους συμβάλαμε ώστε να αποκατασταθούν και αναλογιστείτε τι ισχύει για εμάς ακόμα και το 2023. Δήμος Παράγκα !! ( Αυτοί έπρεπε να αποκατασταθούν οι εμείς ;)

Κάποια στιγμή έγινε σαφές ότι δεν είχαν πρόθεση να ισχύσει η νομιμότητα και η εντολή μας, δεδομένου ότι δεν τέθηκε από τους εκλεγμένους ούτε σε μία συνεδρίαση που ήμουν παρόντας, ενώ δεν ήταν παρόντας σχεδόν κανείς έτερος από τοπική σελίδα. Οι ''άλλοι'' συνήθως έστελναν συνεργάτες, η παρακολουθούσαν το υλικό του ''επίσημου υπερήλικου φωτορεπόρτερ'', λίγο πριν αποβιώσει , και ενώ αυτόν οι διοικούντες τον είχαν εξυπηρετήσει με σύμβαση , όπως και σειρά έτερων, την ίδια χρονική περίοδο κατάλυσης της δημοκρατίας και της εντολής μας. Τα στοιχεία υπάρχουν. Τα έχουμε τόσο εμείς όσο και εσείς από την ''Διαύγεια''. 

Παράλληλα έχουμε και το υλικό στο οποίο εμφανίζονται οι διοικούντες και οι αντιπολιτευόμενοι, οι οποίοι όφειλαν να προωθήσουν στο Δ/Σ την εντολή μας, να κάθονται δίπλα στους εξυπηρετούμενους με τις παράνομες συμβάσεις. Σαν μια 'ωραία ατμόσφαιρα' τύπου Ηλιόπουλος. 

Όταν κάτι δεν προχωράει , η ''κουκουλώνεται'' στη δική μας χώρα, οφείλουμε να το πάμε απ' έξω. Άλλωστε και εμάς ''απ' έξω'' μας έχουν από το 2014 έως και σήμερα, η ακόμα καλύτερα υπάρχουν και οι σύννομες ενέργειες και αιτήσεις μας από το 2004 !! 2004 - 2024 = 20 ΧΡΟΝΙΑ ?

Εννοώ ότι θα προσθέσουμε τις αποδοχές και τα τυχερά που έλαβαν από το 2014 της εντολής μας μέχρι και το 2023 συνολικά οι εξυπηρετούμενοι δημάρχου - αιρετών, σύμφωνα με τα ποσά που αναγράφονται στις παράνομες ανανεούμενες και ειδικές συμβάσεις στην 'Διαύγεια'  (καθ' όλο το χρονικό διάστημα των ετών που τα ελάμβαναν) και αυτό το ποσό θα αξιώσουμε ως αποζημίωση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μπορούν και οι ίδιοι να κάνουν έναν πρόχειρο υπολογισμό ώστε να έχουν μια ενδεικτική εικόνα του ποσού, η να καλύψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την εντολή μας. Θεωρώ ότι θα κοστίσει λιγότερο και θα μείνει κάτι στον Ο.Τ.Α, αντί για όσα έλαβαν ορισμένοι εξυπηρετούμενοι χωρίς να έχει μείνει οτιδήποτε ΔΗΜΟΤΙΚΟ στον Δήμο Γλυφάδας, εκτός από αναμνηστικές φώτο και βίντεο που μπορούσαν να τα βγάζουν και μόνοι τους. Δεν χρειάζονται συμβάσεις για μια κάμερα σταθερή σε ένα σημείο του Ο.Τ.Α, ούτε για γραφεία τύπου που είχαν γίνει χώροι αναρτήσεων σε ιδιωτικές - προσωπικές ιστοσελίδες για το άμεσο όφελος συγκεκριμένου κομματικού στελέχους και παρατάξεως αντί του συνόλου.

Δεν γίνετε να ληστεύεις την δημοκρατία και τους δημότες και παράλληλα να εκπροσωπείς άξια τον Δήμο

Θεωρώ ότι γίνετε με δόλο και σκόπιμα στέλνοντας ένα κεντρικό μήνυμα και σε εσάς του μοντέλου το οποίο ακολουθούν, διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, και κυρίως όταν δημοσιοποίησα την πραγματικότητα επανειλημμένα και δέχτηκα σειρά από τόνους λάσπης , ύβρεων και συκοφαντιών από τους ''κουκούλες'' του 4ου ορόφου αντί να τηρήσουν την θεσμική τους υποχρέωση. 

Όταν επιλέγουν μια σειρά άτομα να συνταχθούν κάτω από μια ενιαία παραταξιακή ''ομπρέλα'' , στη συνέχεια της εκλογής τους πρώτη τους προτεραιότητα είναι η τήρηση της εντολής των χιλιάδων ψηφορόρων, ενώ στον Δήμο της Γλυφάδας συντάσσονται κάτω απο μια ενιαία παράταξη και στην συνέχεια των εκλογών και της εκλογής τους παραμερίζουν την δημοκρατία και την εντολή χιλιάδων δημοτών και εξυπηρετούν επιλεκτικά μεμονωμένους ημετέρους και υποστηρικτές.

Πόσα χρόνια - δεκαετίες - μπορούν να ζούν οι ίδιοι από το δημοτικό χρήμα καθώς και σειρά υποστηρικτών τους και να περνούν στους συμπολίτες μας τις ίδιες ανοησίες ως δικαιολογίες ενώ εξοντώνουν τους δημότες ;

ΥΓ: Κάθε ένας από τους διοικούντες οι οποίοι θέτουν ξανά υποψηφιότητα θεωρεί ότι δεν γνωρίζουμε τους εξυπηρετούμενούς του ;

Επισημάνσεις στη χώρα του ότι αρπάξει . . . . . . . . . . . .

* Η Εντολή μας, χιλιάδων δημοτών, αφορούσε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ αντί των καταλοίπων της Τουρκοκρατίας και των εξυπηρετούμενων ΑΔΙΑΦΑΝΩΣ κατά το δοκούν από τους εκάστοτε διοικούντες. Τα τοπικά ''στημένα'' δεν είναι όλων των δημοτών, δεν είναι δημοτικό ΜΜΕ , δεν είναι επιχείρηση - εταιρία, είναι απλά προσωπικά παραρτήματα ατόμων τα οποία ο Αρκάς τα αποκαλεί ''ποντικούς που πάνε για το τυρί''. ( Όσοι/ες έχετε σχέση με τα νομικά τι πράξη ισχύει ? )

* Αν είμαστε και εμείς από τους ''γαλάζιους'' δεν θα χρειαζόταν πολιτική πράξη - ενέργεια, ούτε εντολή χιλιάδων δημοτών στην κάλπη των εκλογών. Θα ακολουθούσαμε όσα ακολούθησαν οι εξυπηρετούμενοι δημάρχου - αιρετών, οι οποίοι έπειτα από πακτωλό δημοτικού χρήματος δεν διαθέτουν ούτε μια εταιρία ενώ αποκαλούνται τοπικές εφημερίδες. ( Αν υπάρχει κάποια ασάφεια, ως προς τα προαναφερόμενα, ας κάνουν το κόπο οι ίδιοι να μας ενημερώσουν τι έχει εξελιχθεί εν αγνοία μας, ενώ εμείς τους θυμίζουμε ότι ''το κακό τριτώνει''.)

* Τον χρόνο που αφιέρωσα για την αχαρακτήριστη πραγματικότητα του Δήμου μας κάλλιστα θα μπορούσα να έχω αναρτήσει τουλάχιστον δέκα δελτία τύπου όπως κάνουν οι εξυπηρετούμενοι/ες της εκάστοτε διοικήσεως. Προφανώς πληθώρα από συνεργάτες γραφείων τύπου, πολιτικοί, σωματεία, οργανώσεις, φορείς,κ.α. από ολόκληρο το φάσμα της πολιτικής και της κοινωνίας μας  αγνοούν τα ισχύοντα στον δήμο της Γλυφάδας, διότι αν γνώριζαν θα επικοινωνούσαν με τους συνεργαζόμενους/ες δημάρχου - αιρετών, άρα οι διοικούντες καταλύουν την δημοκρατία δεν στράφηκαν απλά κατά της ισοπολιτείας - ισονομίας του δικαίου και της εντολής χιλιάδων δημοτών. 

* Εξ αιτίας ορισμένων (...) , έπειτα από τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις του 1999 - 2005 , ( αμιγώς ληστείες ) , πριν από ένα χρονικό διάστημα με παραβίαση ασφαλισμένων κωδικών μας έκλεισαν και το κανάλι glyfadaweb στο YouTube , ενώ αυτοί αξιώνουν να βρεθούν στον Δήμο ! Ποιοι λέτε να έχουν την δυνατότητα παραβιάσεως διπλά ασφαλισμένων κωδικών ;Παράλληλα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ από ποιά χρονολογία βρίσκεται ''παγωμένη'' η σελίδα μας στο F/B. Τόση Δημοκρατία ! Ποιοι λέτε να έχουν την δυνατότητα να ''παγώσουν'' τα σόσιαλ έτερων ; Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί ''πάγωσε'' έπειτα από ορισμένα θέματα  οικονομικών εκκρεμοτήτων του ολιγαρχικού κεφαλαίου, (καναλαρχών), καθώς και της κατάλυσης της εντολής μας στον Δ.Γλυφάδας την οποία δρομολογήσαμε στην εισαγγελία χωρίς να προκύψει η ενδεδειγμένη συνέχεια έρευνας από την πλευρά της δικαιοσύνης. Κράτος - παρακράτος και μηχανισμοί αλληλένδετα για πάντα στη χώρα μας , ενώ , αντί η κοινωνία να δρομολογεί με κοινωνικοπολιτικό πολιτισμό όσα αρμόζουν πλιάτσικο για άλλη μια φορά στον Δήμο μας ;Η απόλυτη αλήθεια μπροστά στα μάτια σας.

* Καμία ''αυτοκρατορία'' δεν διήρκησε για πάντα, άρα και στον Δ.Γλυφάδας η ''γαλάζια'' παράταξη έχει συγκεκριμένο κύκλο ζωής, όμως, αντί να διαμορφώνει το πλαίσιο η συνέχεια να είναι καλύτερη για το κοινωνικό σύνολο, (τον Δήμο), δημιουργεί αυταπόδεικτα τις συνθήκες για το αντίθετο. Το σύνολο των αποδείξεων το είδατε. Εμείς δεν είμαστε ''αλεξιπτωτιστές'' τύπου Κασσελάκης , δεν συμμετέχουμε στις εκλογές , άρα όσα ακολουθείται ως διοίκηση και αιρετοί είναι ανήθικα. Ο κανόνας για τους Έλληνες ήταν σαφής χωρίς παρερμηνείες , ενώ για τους Τούρκους '' ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας, άρα επεκτατισμός , κατοχή, παραβιάσεις, κ.α. ''. Αναλογιστείτε πόσος ντόρος έγινε πρόσφατα για τους κανόνες στην ΑΙ , ( τεχνητή νοημοσύνη ) , διότι χωρίς κανόνες επέρχεται και ολοκληρωτική καταστροφή του συνόλου όταν η κατάσταση θα ξεφύγει του ελέγχου. 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Οδηγήθηκαμε σε breaking point Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">