ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σπύρος Λάτσης και « Dr John Latsis » μας εμπαίζουν παράλληλα του ''γαλάζιου'' δημάρχου


Ενώ 
το στέλεχος της ΝΔ για τρίτη τετραετία διεκδικεί την διοίκηση του Ο.Τ.Α Γλυφάδας έχει υποπέσει σε ολίσθημα αναφορικά με τις εξαγγελίες του. Ειδικότερα αναφέρει όσα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναφέρει: Φέτος δεν σχεδιάσαμε μόνο ένα προεκλογικό πρόγραμμα, σχεδιάσαμε το μέλλον της Γλυφάδας μας, για όλους – χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Αυταποδείκτα εμπαίζει το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας δεδομένης της κατειλημμένης εντολής χιλιάδων δημοτών στην κάλπη των εκλογών για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΜΕ. Κατειλημμένη εντολή χιλιάδων δημοτών επί εννέα χρόνια.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Δείτε πως έγιναν πραγματικά όλα:

Την δεκαετία του 1960 γεννήθηκα στην συνοικία του Βοσπόρου Γλυφάδας εντός του τέως αεροδρομίου του Ελληνικού. Λίγα χρόνια έπειτα της γεννήσεώς μου μεθόδευσαν την απαλλοτρίωση της συνοικίας μας και μας δίωξαν κακήν κακώς από τις οικίες μας χωρίς αποζημιώσεις.

Σε ορισμένα fake news αναφέρουν ότι αποζημιώθηκαν οι κάτοικοι - ιδιοκτήτες, όμως , η απαλλοτρίωση έγινε επί Χούντας σε μια συνοικία στην οποία κυρίως διέμεναν αριστεροί και φτωχοί οικογενειάρχες. Οι κάτοικοι του Βοσπόρου ως αυτόχθονες ήταν εργαζόμενοι στα έργα του αεροδρομίου.

Έδωσε η χουντική κυβέρνηση αποζημιώσεις σε αριστερούς ;  Ενδεχομένως θα ''έδωσε'' όσα έχει ''δώσει'' και ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος γλυφάδας επί εννέα χρόνια στον υποφαινόμενο. Δεν διαφέρουν επί της ουσίας.

Η κομματοκρατία βλάπτει σοβαρά την Δημοκρατία

Εξυπηρετούν χιλιάδες ημετέρους και ''γαλάζιους'' υποστηρικτές, ενώ στον αντίποδα για εμάς ισχύει η αντιστοιχία της Μακρονήσου. Με μια διαφορά. Το 2014 - 2023 και με κατειλημμένη την εντολή χιλιάδων δημοτών. Βέβαια οι ''σκούφηδες'' έτυχαν άλλης μεταχειρίσεως, όμως, εμείς δεν ακολουθούμε την παπατημένη των τουρκικών καταλοίπων - ρουσφέτι - μπαξίσι - τσιράκι. Όσοι απολαμβάνουν τα χρήματα του συνόλου όφειλαν το μέσο να είναι δημοτικό και του συνόλου.

Ολιγαρχικά και πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενα οι μηνυτές

Το 1970 ο υποφαινόμενος άνοιξε έναν Ραδιοφωνικό Σταθμό στην Πόλη της Γλυφάδας και από εκείνη την περίοδο άρχισαν οι οχλήσεις οι οποίες συνεχίστηκαν και την δεκαετία του 1980 με διώξεις - κατασχέσεις, όπως και την δεκαετία του 90 & 2000 με καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις έπειτα από πλήρη φάκελλο αδειοδότησεως στο αρμόδιο υπουργείο.

Δείτε σε ποια χώρα ζείτε

Έπειτα από την καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση του 1999 επικοινώνησα τρείς φορές με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο ο οποίος μου απέστειλε τρείς απαντητικές επιστολές στις οποίες καλούσε τον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή Θ. Ρουσόπουλο να μας παρέχει αδειοδότηση.

Αντί αδειοδοτήσεως έπειτα από επικοινωνία με το γραφείο του υπουργού δέχτηκα μια νέα καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση το 2005. Με αφορμή τη νέα καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση, παρουσία επιτροπής κατοίκων, επισκέφτηκα τον Δήμαρχο Γλυφάδας στον οποίο παρέδωσα τα κατασχετήρια παράλληλα φακέλλου μελέτης - και αιτήσεως. Ουδέποτε πέρασε η αίτηση σε Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας ενώ ο 'τάπας' , τέως Πρόεδρος του Δ/Σ , στην τρίτη ηλικία αξιώνει μέχρι και σήμερα να 'δαγκώσει' το δημοτικό χρήμα και είναι υποψήφιος. Βέβαια δεν είναι ο μόνος. (Οφείλω να είμαι απόλυτα κατανοητός.)

Με πασοκικές και νεοδημοκρατικές κομματικές δημοτικές παρατάξεις και δημάρχους οδηγηθήκαμε στο 2010 που λαμβάνει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ ο Κ.Κόκκορης, και αμέσως μετά τις εκλογές ξεχνά ποιοι ήταν οι συνυποψήφιοί του ενώ εξυπηρετούσε αδιαφανώς τη σάρα και την μάρα. Και αυτός παρανομούσε στις σύννομες αιτήσεις που είχαν γίνει επί ημερών διοίκησεώς του. Όλοι οι (....) είχαν αλλεργία στην νομιμότητα.

Το 2014 και ενώ είχαν μαζευτεί όσα προαναφέρθηκαν, σε μια χώρα στην οποία η ''δικαιοσύνη'' δεν αποτελεί πυλώνα προσφυγής του πολίτη για δίκαιο, συντάσσουμε προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο τίθεται στην κρίση των συμπολιτών μας και λαμβάνει πέραν των 4.500 χιλιάδων ψήφων εντολή για δημιουργία ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΜΕ - ΚΑΝΑΛΙΟΥ.

Τι έγινε το δικό μας το μέλλον ; Έπειτα από εννέα χρόνια και εκατοντάδες αναρτήσεις δεν έχει τηρηθεί η εντολή των δημοτών Γλυφάδας ενώ η διοικούσα παράταξη εμπαίζει, υβρίζει, συκοφαντεί και παρανομεί.

Δήμαρχε της Γλυφάδας ανακοινώνεις όσα δεν αποτελούν την εντολή μας ενώ όφειλες τόσο ο ίδιος όσο και ο επενδυτής προτίστως να καλύψετε τους αυτόχθονες.

Καθημερινά μας εμπαίζουν από τον Δήμο Γλυφάδας οι ωφελούμενοι διοικούντες, καθώς και οι ημετέροι εξυπηρετούμενοί τους, για την 'βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας', ενώ επί της ουσίας μας εξοντώνουν συστηματικά μπροστά στους οφθαλμούς των συγγενών τους Ελλήνων Δικαστών !

Η ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας ήταν για Δημοτική συγκοινωνία που ''βολέψαν' πληθώρα ημετέρων τους, ήταν για δεκάδες δημοτικές παιδικές χαρές και δεκάδες παιδικούς σταθμούς στους οποίους δεσπόζουν διορισμένοι δεκάδες υποστηρικτές και ψηφοφόροι τους, η μήπως ήταν για Δημοτικό ΜΜΕ Γλυφάδας ΟΛΩΝ των ΔΗΜΟΤΩΝ;

Στο Δημοτικό Γηροκομείο το οποίο αξιώσατε από τον επενδυτή να πάτε ΣΥΝΟΛΙΚΑ όλοι οι διοικούντες ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ, οι οποίοι δεν αρμόζεται στο παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Κάκιστα σας εκλέγουν, δεδομένου ότι δεν τηρείτε την νομιμότητα, ενώ εσείς είστε η γερουσία και από εσάς αναμέναμε το ορθό.

Και αυτό θα αποτελεί άλλη μια δομή ώστε να διευρύνεται το πελατειακό σας σύστημα και την κάλυψη δεκάδων υποστηρικτών και ψηφοφόρων του γαλάζιου κόμματός σας το οποίο παραμένει αναχρονιστικό.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να εξοντώνεται δημότες και να αλλοιώνεται την εντολή των δημοτών. Ο επενδυτής οφείλει να δει κατάματα την πραγματικότητα. 

Είναι δυνατόν το 2023 τα Νότια προάστια Αττικής και η φερόμενη ''Αθηναϊκή Ριβιέρα'' να μην διαθέτουν ούτε ένα (1) ραδιοτηλεοπτικό μέσο και όσοι πολιτεύονται τοπικά να εκπροσωπούν επάξια τον τόπο μας ; 

Απλά ζητώ την κοινή λογική σας , διότι παράλληλα του δημάρχου Γλυφάδας, και εσείς , σύμφωνα με όσα ανακοινώνει τα οποία απορρέουν και απο δικές σας ενέργειες εμπαίζεται την τοπική μας κοινωνία και εμάς. 

'Ενας τόπος και μια κοινωνία δεν πάνε μπροστά στο μέλλον όταν υπολείπονται σε ειδικούς και καίριους τομείς. Το φωνάζω τέσσερις δεκαετίες με διώξεις - κατασχέσεις, παρανομίες από κυβερνήσεις - διοικήσεις, υπονομεύσεις, κ.α. Γιατί ; 

Ασφαλώς πάνε πολύ καλά οι κωδικοί ορισμένων στην Ελβετία, τα κρυπτονομίσματα, κ.α. , όπως και σειρά από ακίνητα - καταστήματα - αποθήκες τα οποία δομούν επί ημερών συμμετοχής τους στις διοικήσεις Γλυφάδας χωρίς νομιμότητα και τήρηση της εντολής χιλιάδων δημοτών. Βλέπε Πόθεν Έσχες αιρετών , το οποίο πρέπει να είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας ενώ απουσιάζει.

ΥΓ: Αδυνατώ να γνωρίζω τι εικόνα και εντύπωση σχηματίζουν για εμάς οι υπόλοιποι, όμως οι αρχές οι δικές μας δεν μας επέτρεψαν να ''πετάξουμε'' τους δικούς μας ανθρώπους σε γηροκομεία. Σταθήκαμε δίπλα τους μέχρι το τέλος τους και θεωρώ ότι αυτό αρμόζει στις οικογένειες. Ασφαλώς υπάρχουν και ειδικές περιπτώσεις και αυτές επιχειρεί να καλύψει ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος, όμως , προτίστως όφειλε την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας.

* Πως βλέπετε το ''φαινόμενο'' των ''γαλάζιων'' δημάρχων της περιοχής μας οι οποίοι αντί να συμπορεύονται για το κοινό καλό του τόπου τρώγονται σαν τα κοκόρια ; Σε αυτή τη βάση προκύπτει ορθό μέλλον ; Σε άλλον δήμο ο ένας σε έτερο ο άλλος, δεν πρόκειται για ανταγωνιστές, όμως , δεν συμπορεύονται.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σπύρος Λάτσης και « Dr John Latsis » μας εμπαίζουν παράλληλα του ''γαλάζιου'' δημάρχου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">