ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H εγκατάλειψη των Ελλήνων από την Αθήνα


Τα άκρα των άκρων ενυπάρχουν παντού στις μέρες μας και διαφωτίζουν όσους επιδιώκουν να γνωρίζουν την αλήθεια.
 

Συνολικά γνωρίζεται τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας - Ουκρανίας, ο οποίος ασφαλώς δεν είναι ένας πόλεμος μεταξύ δυο γειτονικών χωρών, πρόκειται για πόλεμο ανάμεσα σε δυο διαφορετικούς πόλους - συστήματα, και παράλληλα γνωρίζεται ότι όσα ακολουθούνται από την ηγεσία της Ουκρανίας αποτελούν και τις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όμως, όσοι επιλέγουν να τελούν ως τσιράκια των Αμερικανών παρακάμπτουν όσα επιθυμούν οι Έλληνες.

Η αναγέννηση της Μαριούπολης και η εγκατάλειψη των Ελλήνων από την Αθήνα 

 

Πώς ζούσαν οι άνθρωποι στην Ουκρανία πριν από τον πόλεμο σε μια χώρα στην οποία μαφία είναι η κυβέρνηση, οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, και οι αστυνομικοί

 

''Ύψιστος'' πολιτισμός , οι ίδιοι οι Ουκρανοί γονείς να απορρίπτουν τους Ουκρανούς κάνοντας εν μέρει τις ''τσατσάδες'' ώστε τα παιδιά τους να παντρευτούν τους καπιτάλες αμερικανούς από τα οργανωμένα γραφεία συνοικεσίων.

Αντιλαμβάνετε κάθε ένας ότι στην Ουκρανία προέχει πλέον η αποκατάσταση στη βάση της καπιταλιστικής ευμάρειας και οτιδήποτε έτερο δεν καθορίζει το ελάχιστο.

Όσα ισχύουν στην Ουκρανία σήμερα αποτελούν την αντιστοιχία με τα ''εξωτικά πουλιά'' που αναζητούν οι αμερικανίδες και οι ευρωπαίες στην  Δομινικανή Δημοκρατία, μόνο που εκεί ισχύει ακριβός το αντίστοφο. Οι άντρες είναι φτωχοί, αμόρφωτοι , άτεχνοι και ζιγκολό, ενώ εκτός της Δομινικανής Δημοκρατίας μαραζώνουν όπως τα εξωτικά πουλιά στο κλουβί.

Καλώς ήρθατε στη Δομινικανή Δημοκρατία. Αυτή η παραλία εκτιμάται ιδιαίτερα από γυναίκες από την Ευρώπη, την Αμερική και τον Καναδά που αναζητούν τον έρωτα από αυτόχθονες ζιγκολό.
ΥΓ: Μεταξύ μας, όχι ότι υπάρχει και τεράστια διαφορά στη δική μας πραγματικότητα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H εγκατάλειψη των Ελλήνων από την Αθήνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">