ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Τσίπρας παρέδωσε το μαφιόζικο Range Rover

 


Eδώ και μέρες το Range Rover Sport, που χρησιμοποιούσε ο τ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι παρκαρισμένο στην Κουμουνδούρου περιμένοντας το νέο του «αφεντικό», όμως, ακόμα και αυτό παρεξηγήθηκε από τα ΜΜΕ.

Το συγκεκριμένο Range Rover Sport είναι ένα από τα δεκάδες κατασχεμένα αυτοκίνητα από την ΕΛΑΣ από διάφορες εγκληματικές υποθέσεις. Το συγκεκριμένο είναι από αυτά που κατάσχονται από καταδικασμένους εμπόρους ναρκωτικών.

Το συγκεκριμένο Range Rover Sport το οποίο παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας έχει  εξακύλινδρο (V6) κινητήρα πετρελαίου 3.000 κυβικών, και είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και πολυτελές. 

Από το δίπορτο στο θηρίο , από τα κάτω στα πάνω , από το 3% στο 36,34% , από το Ελληνικό δεν πωλείται στα Μνημόνια , και για εμάς από την ''ελπίδα'' μονοπώλιο ''γαλάζιας'' εποχής. Ποιοι την διαμόρφωσαν ?

Το θέμα είναι ότι αρκετοί από τους ''παλιακούς''  , με τις ''σαβούρα'' αντιλήψεις , αυτούς που έχουν μείνει στην εποχή του ''σεμνά και ταπεινά'' , όσους  θυμούνται το ''κωλόσπιτο'' του έτερου ''σοσιαλιστή'' χωρίς απόδειξη, και όσους έχουν εμμονές αριστερού τύπου αντί άριστου και παρεξηγούν τα πάντα όλα ...ακόμα και αυτό έπαιξε τον ρόλο του τέλους εποχής για τον Τσίπρα.

Το ''φαινόμενο'' Κασσελάκης αποδεικνύει εμπράκτως ότι δεν ήταν ο Τσίπρας μόνο που καθόρισε τις εκλογές του 2014 , ήταν τα σόσιαλ και αμέσως μετά τα εθνικά 'πλυντήρια' !!

Άλλη κλάση 

Να σκεφτείς ότι πριν από ορισμένα χρόνια πέτυχα σε έναν πλειστηριασμό κάτι αντίστοιχο με το θηρίο που κυκλοφορούσε ο Τσίπρας, σε τιμή ευκαιρίας, και ούτε σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το αγοράσω. Στην συνοικία μου υπάρχουν ακόμα και σήμερα μια σειρά αριστεροί οι οποίοι ουδέποτε αγόρασαν αυτοκίνητο, ενώ στον αντίποδα δεν γνωρίζω αν υπάρχει Συριζαίος/α χωρίς δυο - τρία οχήματα.

Ο εκάστοτε Πρόεδρος της Κουμουνδούρου χρειάζεται να κυκλοφορεί με το θηρίο Range Rover ;Δεν μπορεί να χρησιμοποιεί κάτι πιο συνηθισμένο ;

Σύμφωνα με τα συστήματα που ακολουθούν αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικοί της χώρας μας είναι σαφές ότι ακόμα και τα μηχανήματα που λήστευαν αστυνομικοί , δικαστικοί , και διαπαραταξιακά κομματικά ρουσφέτια σε υπουργεία Επικοινωνιών και Ε.Ε.Τ.Τ. από εμάς και τα δρομολογούσαν στην κομματοκρατούμενη Ε.Ρ.Τ ενδεχομένως καταλήγουν σε κόμματα ;Μπορεί να καταλήξουν και σε ένα ακροδεξιό κόμμα και να κάνει Ρ/Σ ;

Αναφορικά με τον Κασσελάκης αρμόζει σε κόμμα αριστεράς ; Αυτός μέχρι προχθές στήριζε και ψήφιζε Μητσοτάκη γράφουν και αναφέρουν σε αρκετά media. Υπάρχει προοπτική να ισχύσει αμέσως μετά τον Κασσελάκη, με μια καλή προσφορά, ο Άδωνις να κατέβει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ; Στον καπιταλισμό όλα γίνονται, όπως στον αθλητισμό με τις μεταγραφές, στις επιχειρήσεις κ.α. ( Κάνουμε λίγο χιούμορ όμως σήμερα όλα πιθανά τα βλέπουμε. )

Η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος

Τέλος, ότι ζούμε εμείς στα Νότια προάστια Αττικής ζει αντιστρόφως και ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος Γλυφάδας ο οποίος ξεκίνησε από τον κομματικό σωλήνα της ΝΔ και αντί σήμερα να είναι τουλάχιστον Πρόεδρος αυτού του κόμματος τον έχουν επαγγελματία και μόνιμο δήμαρχο μιας πόλης !! 

Ασφαλώς ο ίδιος έχοντας βαρύ πρόγραμμα εξυπηρέτησης ημετέρων και υποστηρικτών δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο να σκέφτεται τα αίτια. Η λύση υπήρχε για όλους πριν από δεκαετίες και υπήρξε στρέβλωση. Για το αύριο μια από τα ίδια ? «Του μεν ουν μηδ’ όλως το βράδιον αφικέσθαι άμεινον». Πρέπει να καταλήξει ο ίδιος ποιά είναι η αποστολή.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Τσίπρας παρέδωσε το μαφιόζικο Range Rover Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">