ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι 11 τοπικές αλήθειες


Σήμερα, με βασικό δεδομένο όσα ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας, θα εκθέσω μια σειρά από αλήθειες που ειπ
ώθηκαν στον παρελθόντα χρόνο από τον υποφαινόμενο και παράλληλα είχα διαπιστώσει ότι αποτελούσαν και δημόσιες δηλώσεις του Βασίλη Ραφαηλίδη. 

1. Ποτέ στην ιστορία οι μάζες δεν ακολούθησαν εκείνους που είχαν καλές ιδέες, εκτός κι αν αυτές κατέληγαν με τρόπο πρακτικό σε μια καλύτερη ζωή «εδώ και τώρα».

2. Είμαστε ο τόπος των αξιοποιημένων αναξιοτήτων και των αναξιοποίητων αξιών.

3. Ο ρατσισμός είναι φασισμός. Και ο φασισμός είναι πρωτογονισμός, ακριβώς γιατί είναι ρατσισμός. Για ράτσες μιλούν σήμερα μόνο οι ζωολόγοι, οι κτηνίατροι και οι κρετίνοι. Κάθε «εθνικόφρων» λοιπόν, κρύβει μέσα του έναν φασίστα.

4. Κάθε διαφορά λοιπόν, ανάμεσα σε φυλές, είναι διαφορά ανάμεσα σε συμφέροντα και όχι σε αίματα.

5.  Θα αναγνώριζα σαν φίλο μου τον οποιοδήποτε ρατσιστή, αρκεί να δηλώσει καθαρά και ξάστερα πως είναι ζώον. Θα τον αγαπούσα με την ίδια έννοια που αγαπώ τα ζώα.

6. Χρειάστηκε καιρός για να καταλάβω, πως σε τούτο τον τόπο, όσο πιο βλαξ είσαι τόσο καλύτερος εθνικόφρων γίνεσαι.

7. Η εθνική σου ταυτότητα δεν είναι η προσωπική σου ταυτότητα αλλά ένα δάνειο από τους προγόνους σου. Δεν κόπιασες να την φτιάξεις, την πήρες έτοιμη από τις σελίδες της ιστορίας. Συνήθως μια τέτοια ταυτότητα τη χρησιμοποιούν είτε άνθρωποι με ελλειμματική προσωπικότητα είτε οι δημαγωγοί για να κάνουν τη δουλειά τους εξαπατώντας τους ανθρώπους με ελλειμματική προσωπικότητα.

8. Δοσίλογοι, ως γνωστόν, λέγονται αυτοί που έχουν να δώσουν λόγο για τις πράξεις τους. Στην Ελλάδα πάντως, δοσίλογοι είναι αυτοί που δεν δίνουν ποτέ λόγο σε κανέναν. Τούτο συμβαίνει διότι η Ελλάδα είναι φορτωμένη κάργα με ''πατριώτες'', που ποτέ δεν παίρνουν τα βουνά από στρίμωγμα ή έστω τρέλα. Συμβιβάζονται με τους πάντες και τα πάντα, ακόμα και με τους κατακτητές.

9. Όλα πήγαν στραβά εξαρχής στο κράτος που ονομάστηκε Ελλάδα, το 1830 που εμφανίστηκε η νέα Ελλάδα, στον ίδιο τόπο που στην αρχαιότητα υπήρχε η αρχαία Ελλάδα, πράγμα που δημιούργησε μύριες παρανοήσεις όσον αφορά την καταγωγή των Νεοελλήνων, που βέβαια δεν είναι ανάγκη να έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα για να είναι Έλληνες. Ούτε είναι κανείς σώνει και καλά Έλληνας, γιατί έτυχε να γεννηθεί στην Ελλάδα. Η ζορισμένη γεωγραφία πολύ μικρό ρόλο παίζει στην εθνικότητα, κι αυτό το γνώριζαν καλά οι Αρχαίοι Έλληνες, οι διάσπαρτοι σε όλον τον τότε γνωστό κόσμο.

10. Μια χώρα απατεώνων αποκλείεται να μην την κυβερνούν - διοικούν απατεώνες. Η δημόσια απάτη στην Ελλάδα έχει ιδιωτική βάση. Τη θέλει ο λαός και την στηρίζει ο λαός. Αρκεί να διαρρεύσει πως είσαι έντιμος για να μην εκλεγείς ποτέ βουλευτής, δήμαρχος, σύμβουλος. Οι νεοέλληνες ψηφίζουν φελλούς, γιατί χρειάζονται φελλούς.

11. Κανείς ποτέ δεν έγινε πλούσιος ζώντας και δουλεύοντας ολομόναχος στη ζούγκλα του Αμαζονίου, ας πούμε (ή της Αθήνας). Αντίθετα, για να γίνεις πλούσιος, σου χρειάζεται η ζούγκλα των ανθρώπων. Που όσο πιο ζουγκλοειδής είναι, τόσο βοηθιούνται οι ηλίθιοι και οι ανίκανοι να γίνουν πλούσιοι.

Γιάννης Κουρδομένος: Εν συντομία, δεδομένου ότι έχουμε πολλούς ''πατριώτες'' στον Δήμο Γλυφάδας , άλλωστε από εκεί προκύπτει η τρίτη φορά επανεκλογής της νεοδημοκρατικής προσωποκρατίας, που ένας εμφανίζεται δημόσια και από πίσω ένας λόχος ''σαβούρες'' πλουτίζουν σε βάρος της ισοπολιτείας και της αξιοκρατίας.

Ορισμένοι από δαύτους/ες , τους φερόμενους δεξιούς ''πατριώτες'' , προσωπικά τους αποκαλώ δοσίλογους - μαυραγορίτες και προδότες , ήταν αυτοί που επικοινωνούσαν σχεδόν καθημερινά στα τοπικά Α/Τ κάνοντας ανώνυμες καταγγελίες την περίοδο που λειτουργούσε ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Διπλά επαληθευμένο από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις (ληστείες).

Παράλληλα με δαύτους και ορισμένοι/ες πασόκοι/ες, διπρόσωπα φίδια, τα οποία από το μίσος , την κακία και τον φθόνο τους, χωρίς να τους έχει δοθεί ποτέ αφορμή και αιτία, είτε έκαναν ανώνυμες καταγγελίες , είτε έσπερναν διάφορες φήμες πάντα κακολογώντας.

Ακόμα και πρόσφατα προεκλογικά στην συνοικία μας ορισμένοι/ες τοπικοί επιχειρηματίες , ασφαλώς ''γαλάζιοι'' , προέτρεπαν έτερους να ψηφίζουν συγκεκριμένα άτομα ...λες και έχουν προσφέρει έστω και ένα κόκκο άμμου στην τοπική μας κοινωνία. Φαιδρότητα, κανιβαλισμός, κακία, απανθρωπιά. Βοηθούν τον εύκολο πλουτισμό επιτήδειων από την κακία τους και τον ρατσισμό τους διότι ποτέ δεν απέβαλαν τα κομπλεξικά τους συμπλέγματα.

Είναι τα ίδια άτομα τα οποία επί δεκαετίες παριστάνουν τους αδαείς , και ειδικότερα τα τελευταία εννέα χρόνια μιας φαιδρής και ανήθικης δημοτικής αρχής. Ο Δήμαρχος σας , ο οποίος προέρχεται από τον κομματικό σωλήνα της ΝΔ , και ασφαλώς γνωρίζεται ότι από το 2014 συνέστησε τον ''γαλάζιο'' Δήμο με σειρά νεοδημοκρατών και ΟΝΝΕΔιτών εξυπηρετούμενων και αργόμισθων , αδυνατεί να έχει εικόνα όσων ισχύουν στη χώρα μας από το κόμμα του και στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας από τον ίδιο ; Είναι δυνατόν ;

Σωστός στα κοινά δεν είναι όποιος κάνει τα περισσότερα ρουσφέτια - εξυπηρετήσεις, ούτε όποιος έχει τους περισσότερους αργόμισθους. Πολλοί άχρηστοι που ουδέποτε διαπιστώσαμε από δαύτους το ελάχιστο. Θεωρώ ότι πιο πάνω έχει περιγραφεί απόλυτα τι ισχύει στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας. 

Πλουτίζουν σταδιακά ορισμένοι/ες ξενόφερτοι στη πόλη μας , παράλληλα με όσους ως μειοψηφία πλέον προωθούν για τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας από τον κομπλεξισμό τους, όμως , εμείς μπορούμε να αποδείξουμε ότι παρείχαμε επί σειρά ετών τοπικό πολιτισμό χωρίς ούτε μια δεκάρα από τον Δήμο, ενώ ο Δήμος αποτελείται αυταπόδεικτα από απατεώνες και ανήθικους ανθρώπους.

ΥΓ: Λήστεψαν όλες τις δημόσιες προτάσεις μου, λήστεψαν και τον ραδιοφωνικό σταθμό, σαφώς πλούτισαν και πλουτίζουν , όμως , υφίσταται μια σαφής πραγματικότητα. Κατέστρεψαν το τόπο μας και την Ελληνική οικονομία οι νεοφιλελεύθεροι 'κεντροδεξιοαριστεροί' καπιταλίστες , με σειρά μνημονίων , ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και υποθήκευση της χώρας μας, ενώ υπηρετούν μια χούφτα διαπλεκόμενους και με εσάς μειοψηφία που ψηφίζει κατά του τόπου μας και της κοινωνικής ευημερίας. Το θέμα είναι ότι έρχεται και νέα συμφορά για μεγάλο φάσμα της κοινωνίας.

- Το μοναδικό τοπικό στοιχείο πραγματικού ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ήταν ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και επί δεκαετίες δεν έτυχε ίχνος αρωγής όσων ψηφίζεται για τον Δήμο. Προωθήσατε και ψηφίσατε συγκεκριμένα άτομα και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στην Γλυφάδα. Γνωρίζεται τι είναι για τον Δήμο ; Τι γνωρίζεται ότι έκαναν όσα χρόνια εμείς λειτουργούσαμε τον τοπικό σταθμό ; 

- Αγνοείται ότι ακόμα και σήμερα, αντί να καλύψουν την εντολή  χιλιάδων δημοτών στήνουν δολοπλοκίες και κάνουν μηνύσεις σε βάρος μου δια της πλαγίας ; Όσα έγραφαν από τον 4ο όροφο του δημαρχείου οι εκλεγμένοι σας στις ''καραχαλιάδες'' , επί σειρά μηνών, έπειτα την ''γαλάζια'' δολοπλοκία τους με τον υποστηρικτή τους ''δικομανή'', δεν είναι φασισμός ; Τι είναι για εσάς  ? Έδωσα την δυνατότητα σε όλους να αναρτήσουν ότι επιθυμούσαν και ακόμα και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν ανήθικα άτομα αποκλειστικά για την τσέπη τους. Λέτε ο ''δικομανής'' να ψήφιζε ΑΡΙΣΤΕΡΑ , η ήταν και αυτός μέρος του μονοπωλιακού σχεδίου τους ; 

- ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΝΔ και προσωποκρατίας καταντήσατε τον ΔΗΜΟ. Κάθε τέσσερα χρόνια βάζουν στην ''βιτρίνα την μούρη ενός του κομματικού σωλήνα'' και από πίσω δεσπόζει ένας στόλος επιτήδειων. Λέτε να διαφέρετε από τους σιωνιστές εβραίους ; Τα άτομα που προωθήσατε όταν ήταν μικροί σας αποκαλούσαν ''εβραίους'' , ενώ στην συνέχεια ''άλλαξαν'' και φόρεσαν και δαύτοι την ίδια ενιαία υποκριτική μάσκα.

- Έχει τεράστια διαφορά να ''χτίζεις'' πελατεία για το χρήμα, και έπειτα της γνωριμίας να την εκμεταλλεύεσαι ακόμα και τι θα ψηφίσει για το δικό σου όφελος, όπως κάνατε σειρά τοπικών '' γαλάζιων παραρτημάτων '' , από τις δεκαετίες λειτουργίας χωρίς να δούμε ποτέ τους συμπολίτες μας ως χρήμα και προσωπικό όφελος. Δοκιμάστηκαν οι εκλεγμένοι σας, δοκιμαστήκατε και εσείς. Η πλειονότητα γνωρίζει και απεδείχθη ότι δεν τους ψηφίζει.

- Δεδομένου ότι ορισμένοι/ες χρειάζονται επεξήγηση επί παντός επιστητού. Πόσο υπαίθριος και πρόχειρος είναι ο φερόμενος ''πολιτισμός'' όσων εκλέγονται και διοχετεύουν ''ζεστό χρήμα'' στο ΚΑΠΠΑ και σε εκδηλώσεις δίπλα στα γιότ του μεγάλου κεφαλαίου ενώ κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών ; Τα  αυθαίρετα και οι παρανομίες των στελεχών της ΝΔ τυγχάνουν αποδοχής , έτσι δεν είναι ;  Τι είστε ; ( Μήπως έχετε ξεχάσει ότι οι ίδιοι ξήλωσαν σειρά επιχειρήσεων διότι ήταν ''πάνω στο κύμα'' ; ) Των δυο μέτρων και σταθμών επί παντός επιστητού και παριστάνεται τους επιχειρηματίες ; Οι εκλεγμένοι σας δεν εκμεταλλεύονται για ιδίων όφελος και επ' αμοιβή την επιχείρηση Ο.Τ.Α Γλυφάδας ; Η επιχείρηση λειτουργεί για την ωφέλεια των δημοτών, η επ΄ωφελεία των τοπικών παραρτημάτων - ημετέρων ;



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι 11 τοπικές αλήθειες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">