ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποτελέσματα εκλογών 2023 Δήμου Γλυφάδας


Αποτελέσματα αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 Δήμου Γλυφάδας

Ο ''νικητής'' των δημοτικών εκλογών του 2023 στον Δήμο Γλυφάδας γνωρίζουμε από το 2014 ποιός θα είναι , καθώς επίσης , γνωρίζουμε απόλυτα ποιοι καταλύουν την ΕΝΤΟΛΗ 4.500 χιλιάδων δημοτών για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όμως , υπάρχει μια σαφής ιδιαιτερότητα σε αυτές τις εκλογές:

H γαλάζια παράταξη & συνεργαζόμενοι δεν θα μπορεί για άλλη μια φορά να εξαπατήσει τους συμπολίτες μας με τα γνωστά νικήσαμε με 80% - 85% διότι άπαντες θα βλέπουν το ποσοστό της ΑΠΟΧΗΣ.

Γνωρίζουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ οι Γλυφαδιώτες ότι στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας επί δεκαετίες γίνετε κλεφτουριά , το 2027 θα είναι η καταλυτική σας ημερομηνία. Το οριστικό τέλος σας. 

Οι ''γαλαζοπράσινοι'' των δυο τοπικών παρατάξεων που καταλύσατε επί δεκαετίες νομιμότητα , εντολή , αναλογικότητα , και δίκαιη εκπροσώπηση του Δήμου , θα έχετε καταντήσει για την πλειονότητα των συμπολιτών μας κάτι αντίστοιχο με τις μούμιες του φαραώ. Θα σας στοιχειώνει μια κατάρα και θα προκύψει το οριστικό τέλος εποχής σας.

Ούτε καν η Δημοτική σελίδα με τα γραφεία τύπου και τις συμβάσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ δεν καλύπτει τις εκλογές ! Η ''αξιοκρατία'' στον απόλυτο βαθμό. 

Για άλλη μια εκλογική φορά δεν διαπιστώνω κάλυψη από την πληθώρα συνεργαζόμενων της γνωστής ''καραχαλιάδας'' , ''υδραυλικών'' , ''χειρομαλακτών'' κ.α. Είναι σαφές ότι η ''αξιοκρατία'' κρατά τα σκήπτρα και ''μασάει'' το δημοτικό χρήμα μαζί με όσους επί εννέα χρόνια απέκτησαν ακίνητες & κινητές περιουσίες.

Μια δεύτερη ιδιαιτερότητα:Έπειτα από τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM από την κλεφτουριά το 1999 και το 2005 , το 2014  κατέλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών, το 2016 πάγωσαν την σελίδα του GLYFADAWEB στο Facebook, το 2022 έκλεισαν το κανάλι του GLYFADAWEB στο Youtube και σήμερα κατέβασαν και την προσωπική μου σελίδα στο Facebook. Τόση ''δημοκρατία'' ουδέποτε άλλοτε είχαμε. Όλα αυτά γιατί κάποιοι δεν άρμοζαν στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ...ανήκουν άλλου.

Στην Ανατολική και την Δυτική Αττική με ενσωμάτωση στο 70 - 80% η συμμετοχή στους περισσότερους Ο.Τ.Α  αγγίζει το 60 - 65% , στην Γλυφάδα δεν ξεπερνά το 50% , ενώ στον Νότιο τομέα κυμαίνεται από 50 - 53%. Έπειτα από δυο θητείες έχουν αρχίσει να κουράζουν. Ασφαλώς υπάρχουν και συμπολίτες μας οι οποίοι δεν ψηφίζουν έπειτα απο τις εκλογές του 1981 ! Έτεροι έπειτα από τις εκλογές του 2014.

Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ουσιαστικά στον Δ.Γλυφάδας απ' όσα ίσχυαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, άρα αν ισχύει η αντιστοιχία η φθορά θα είναι πολύ μεγάλη σχεδόν για όλους.

Ρίξτε μια αναλυτική ματιά στην συμμετοχή και την ΑΠΟΧΗ, και κυρίως στην αποστροφή της τοπικής μας κοινωνίας από την κάλπη, ( τόσο ''επιθυμητοί'' είστε στην πλειονότητα ), και η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στις ΕΚΛΟΓΕΣ του 2027 ενώ θα έχει τελεσφορήσει η απόφαση του Ε.Δ.


Ούτε το 50% δεν έπιασαν όλες οι παρατάξεις μαζί

Γνωρίζουμε πολύ περισσότερα από τα κακώς κείμενα απ΄όσα έχουν δημοσιοποιηθεί τοπικά και τα απέσυραν λόγω εξαγοράς. Ασφαλώς δεν κοσμούν την τοπική μας κοινωνία. Δεν αποτελεί  δική μας πρόθεση και δεν στοχεύουμε να αναρτήσουμε λεπτομερώς όσα τυγχάνει να ισχύουν στον Ο.Τ.Α της Γλυφάδας διότι κάλιστα θα δώσουν την δυνατότητα στα ίδια υποχθόνεια κέντρα να δημιουργήσουν νέα σενάρια με συκοφαντίες λάσπη και ύβρεις, όμως , να αναμένετε τις σύννομες ενέργειές μας για όσα παραλείψατε και μεθοδεύσατε με δόλο.

Εμείς δεχτήκαμε το αποτέλεσμα των εκλογών του 2014 και οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες κατέλυσαν την εντολή μας. Οδηγηθήκαμε στις εκλογές του 2019 με υφιστάμενη μια πιο φαιδρή ενέργεια που αφορούσε τον ''συμπαραστάτη'' του δημότη , θέση που δόθηκε σε άτομο που συμμετείχε στην κατάλυση της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών, άρα το αποδεικτικό στοιχείο της προβοκάτσιας και της εξαγοράς  , και οδηγηθήκαμε στις εκλογές του 2023 με εννέα χρόνια ανανέωση συμβάσεων σε αργόμισθους ΟΝΝΕΔίτες και μηδενικό παραγόμενο κάλυψης της εντολής μας.

ΥΓ: Αναφορικά με την τοπική αριστερά δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια να περιγράψουν τι διαμορφώσατε. Τα προσεχή χρόνια η αποστροφή της κοινωνίας προς τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας και τους επαγγελματίες της πολιτικής θα μεγαλώνει, η μεγάλη φθορά θα είναι κυρίως σε βάρος του κυβερνώντος κόμματος και θα έχει μεγάλο αντίκτυπο και τοπικά, διότι η ανισότητα διευρύνεται επί ''γαλάζιας'' δημοτικής αρχής, ( ξέρετε εσείς ). Ένα νέο ξεκίνημα πρέπει να έχει καθαρά κοινωνικό πρόσημο. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποτελέσματα εκλογών 2023 Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">