ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Είναι σαφές γιατί δόθηκαν τα 250.000 χιλιάδες ευρώ αργομισθίας

 


Εμείς, όπως και οι συμπολίτες μας, γνωρίζουμε ότι η πόλη μας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, έχει 89.605 εγγεγραμένους δημότες στα δημοτολόγια Γλυφάδας.

Οι 33.000 χιλιάδες ψήφοι που έλαβε η ''γαλάζια'' δημοτική παράταξη αποτελούν το ένα τρίτο (1/3) του τοπικού πληθυσμού της πόλης μας, άρα με βασικό δεδόμενο ότι το σύνολο των συμμετεχόντων παρατάξεων - κομμάτων στις δημοτικές εκλογές δεν έπιασε ούτε το 50% των ψηφοφόρων αποτελούν μειοψηφία έναντι του συνολικού πληθυσμού δημοτών.

Αναφορικά με τα μανίκια που θα σηκώσει ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος δίνοντας λύσεις κ.α. τέτοια κοινότυπα και υποκριτικά ας αναφέρει πρώτα στο σύνολο των συμπολιτών μας , και κυρίως της πλειοψηφίας που απείχε της κάλπης , όπως και ο υποφαινόμενος , γιατί παραμένει κατειλημμένη η εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών ;

Είναι σαφές γιατί δόθηκαν τα 250.000 χιλιάδες ευρώ αργομισθίας Παπαχλιμίτζου 

Επί εννέα χρόνια διαπιστώνω , όπως και οι συμπολίτες  μας , τον πλουτισμό αιρετών και κολλητών τους ημετέρων χωρίς να καλύπτεται η εντολή μας, άρα ποιές λύσεις δίνονται από τον δήμαρχο και τους αιρετούς και με ποιες αγωνίες υπάρχει ταύτιση όπως δήλωσαν στην ΕΡΤ ;

Επιτροπή ''ποιότητας'' ζωής χωρίς παραγόμενο και Cayenne - τζίπ και λιμουζίνες για τους συμμετέχοντες του Δήμου Γλυφάδας

Από που προκύπτουν τα ''καλύτερα'' που υπόσχεται ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος και για ποιούς σύμφωνα με τα προαναφερόμενα ; 

1ον) Από κοινού κατέλυσαν εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών για Δημοτικό Κανάλι.

2ον) Τα τελευταία τέσσερα χρόνια , 2019 - 2023 , ως '' Επιτροπή Ποιότητας Ζωής '' απέκτησαν προσωπικά περιουσιακά στοιχεία , ενώ σε οδούς με άτομα με αναπηρία 85% δεν υπάρχουν πεζοδρόμια και πλάκες.

3ον) Οι εν λόγω αιρετοί - στελέχη της ΝΔ κ.α αστικών κομμάτων - διαμένουν έναντι σε οικίες ατόμων με αναπηρίες.

Τα προαναφερόμενα είναι καταγεγραμμένα ως πειστήρια για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Κομματικό παραμάγαζο η δημόσια ραδιοτηλεόραση 

Για εμάς , την πλειονότητα δημοτών του Δήμου Γλυφάδας που είχαμε ουσιαστικούς λόγους να απέχουμε της κάλπης , η δημόσια τηλεόραση δεν ασκεί την λειτουργία της σύμφωνα του Ελληνικού Συντάγματος. Παράλληλα του Δημάρχου η Ε.Ρ.Τ όφειλε  να καλύψει και τις δηλώσεις δημοτών της πλειονότητας,  του 51% των δημοτών που απείχαν της κάλπης.

Πελατειακό σύστημα και ''γαλάζια'' παραρτήματα

Αντί να καλύπτονται ιεραρχικά οι αιτήσεις και η εντολή των δημοτών ορισμένοι/ες αποκτούν προτεραιότητα στα καφενεία , τις τοπικές καφετέριες, κ.α. , που συχνάζουν οι ''γαλάζιοι'' αιρετοί - διοικούντες. Πληθώρα τοπικών επιχειρήσεων αποτελούν ''κομματικά παραρτήματα της ΝΔ''  λόγω των εξυπηρετήσεων.

Ενδεικτικά δείτε πως λαμβάνουν ψήφους

Να σου ρε (............) κάνε μια αίτηση στον Δήμο να σου την προωθήσουμε εμείς που είμαστε στην επιτροπή και να σου βάλουμε πεζοδρόμια και πλάκες στην πολυκατοικία που μένεις, στο κατάστημα που έχεις, κ.α., ενώ στον αντίποδα οι άλλες αιτήσεις και η εντολή των δημοτών χρονίζουν χωρίς παραγόμενο.

Δεκαετίες πελατειακού συστήματος στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας

Καλύπτουν χιλιάδες ''δικούς'' τους στη βάση του πελατειακού συστήματος και ''ξεχνούν'' τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες του συνόλου. Άλλωστε η πελατεία τους  μέχρι σήμερα αρκεί να εκλέγονται και επανεκλέγονται, όμως, σταδιακά μειώνεται το έρεισμα τους στην πλειονότητα και έρχεται το τέλος εποχής τους. ( Αναφέρομαι στο σύνολο των παρατάξεων και κυρίως στην διοικούσα.)

Το 51% του Δήμου δεν εκπροσωπείται

Αν όντως κάτι αποτελεί την αλήθεια , σύμφωνα με όσα έχουν γραφεί έπειτα των εκλογών του 2023 , είναι το Σταλινικό αποτέλεσμα και το σταλινικό διοικητικό μοντέλο από την μειοψηφία πλέον των δημοτών Γλυφάδας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όλα για το θεαθήναι - υποκριτικά και ψεύτικα ως δηλώσεις ενώ υφίσταται κομματικός δήμος της Νέας Δημοκρατίας με μίσος κατά όσων δεν ανήκουν και δεν στηρίζουν την παράταξή τους. Αυτή δεν είναι ορθή και εύρωστη λειτουργία Ο.Τ.Α. χώρας μέλους της Ε.Ε. 

- Από την δεκαετία του 1970 πλημμυρίζουν συγκεκριμένες οδοί, όπως και η δική μας, με τα νερά να οδηγούνται εντός των οικιών μας με ζημία των οικοσυσκευών μας, ενώ έπειτα από σειρά αιτήσεων η εκάστοτε δημοτική αρχή δεν υλοποιούσε σύμφωνα της νομοθεσίας πεζοδρόμηση και πλακόστρωση ακόμα και σε σημεία στα οποία διαμένουν άτομα με αναπηρία, λόγω κομματοκρατίας, μπάχαλου και αναλγησίας. 

- Αναλογιστείτε ότι επί διοικήσεως έτερου υποστηριζόμενου από τη ΝΔ , Σ.Λανδράκη , κληθήκαμε να πληρώσουμε ένα σημαντικό πόσο, δεκάδες τ.μ. επιπροσθέτως στον Δήμο, διότι επικαλέστηκαν ότι οι υπηρεσίες είχαν κάνει λάθος και είχαμε πληρώσει λιγότερα, ενώ ουδέποτε κάλυψαν τις αιτήσεις μας. 

- Στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB γράφεται η απόλυτη αλήθεια. Παρέχουμε και τα αποδεικτικά σε κάθε ενδιαφερόμενο, όμως, συνολικά θα δρομολογηθούν στο Ε.Δ. Η πλειονότητα των δημοτών δεν ανήκει σε κόμματα, η ΝΔ όντως έχει ένα σημαντικό ποσοστό υποστηρικτών στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας. Δεν αποτελεί είδηση. Κομματικό είναι κυρίως το κριτήριο αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα του 2014. ( Μη μου πείτε ότι γνώριζαν τον Παπανικολάου οι 86.000 συμπολιτών μας το 2014 και επένδυσε πάνω του ένα σημαντικό τμήμα Γλυφαδιωτών. Αποτελούσε εν μέρει την αντιστοιχία του κομματικού φαινομένου Κασσελάκης. )

- Από ένα σημείο και έπειτα γίνετε κωμικοτραγική η κατάσταση όταν έχουν γίνει αιτήσεις επί διοικήσεως μακαρίτων Σπονδυλίδη, Θεοδωρόπουλου, Σφακιανάκη , και ζώντων Κόκκορη , Παπανικολάου με μηδενικό παραγόμενο , ενώ στον αντίποδα υφίσταται η ωφέλεια αιρετών και ημετέρων τους, καθώς επίσης, οι διαχρονικά προνομιούχοι εξυπηρετούμενοι με κάθε διοίκηση !!

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Είναι σαφές γιατί δόθηκαν τα 250.000 χιλιάδες ευρώ αργομισθίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">