ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δεν διαπίστωσα και σε αυτές τις εκλογές ούτε έναν με 4.500 χιλιάδες ψήφους


Το θέατρο σκιών έχει μακρά ιστορία στον Δήμο της Γλυφάδας, όμως , και σε αυτές τις εκλογές δεν υπήρξε ούτε ένας από τους 30 που υπονόμευαν επί εννέα χρόνια την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών να αγγίξει τις 4.000 χιλιάδες ψήφους. Ο περισσότερο ψηφισμένος έλαβε 3.500 χιλ. ψήφους.

Επίσης, δεν διαπίστωσα να εκλέγεται στην Περιφέρεια Αττικής ο ένας από τους συμμετέχοντες στην τοπική προβοκάτσια από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναφορικά με τον έτερο δεύτερο τοπικά , ακόμα και να έχει εκλεγεί , ο ΣΥΡΙΖΑ , τόσο τοπικά όσο και εθνικά καταγκρεμίστηκε. 

Κάνω αναφορά στον 156 ψήφοι στις εκλογές του 2019 ο οποίος δέσποζε στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ως ''αντιπολίτευση'' , ενώ η πραγματική ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ δεν συμμετείχε στις εκλογές.

Ελπίζω σε αυτές τις εκλογές να έγινε πλήρως κατανοητό ότι οι 4.500 χιλιάδες ψήφοι του 2014 δεν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε η απόδειξη τόσο το 2019 όσο και το 2023. Επίσης, όσοι έκαναν την πλαστογραφία προγράμματος αφαιρώντας την πρότασή μου έπειτα των εκλογών είναι ταυτόσημοι με έτερους ''γαλάζιους'' και δεν ανήκουν στον Ο.Τ.Α. Ληστρικά βρίσκονται. 

Γνωρίζω και ζω ότι όσοι πολιτεύεστε έχετε χάσει τις αρχές σας, τις αξίες σας, το ήθος σας, την ελληνικότητά σας, το φιλότιμό σας, την ειλικρίνειά σας, ενώ σας γλύφουν μια σειρά τσογλαναραίοι οι οποίοι/ες εκπαιδεύτηκαν να είναι συστημικά λιβανιστήρια.

Για άλλη μια τετραετία , με βασικό δεδομένο ότι η πλειοψηφία , το 51% της Γλυφάδας σας γύρισε οριστικά την πλάτη, θα συνεχίσετε την ίδια πεπατημένη και πρακτικές ; Αν πράγματι συνεχίσετε ακριβός τα ίδια είστε συνολικά ανήθικοι και ξεφτίλες.

Ποιο είναι πάνω από τα λόγια ; Η πράξη.

Νίκος Καζατζάκης

Πότε κάλυψαν την εντολή μας 4.500 χιλιάδων δημοτών ;

Σημείωση: Ενώ λήστεψαν επανειλημμένα , εκτός από τον Ραδιοφωνικό σταθμό της Γλυφάδας την ίδια μας την ζωή παρανομώντας σε σύννομες αιτήσεις και στην εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών, οι ληστές επί τετραετίες έφτιαξαν περιουσίες από τα ληστεμένα του συνόλου των δημοτών και χτίζουν πάνω στην κοινωνική εξαπάτηση ''των καλύτερων που είναι μπροστά'' , όμως , πρέπει να θυμάστε ότι όσοι απέκτησαν περιουσίες από τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας δεν είχαν επενδύσει ούτε δεκάρα. 

Μόνο  για την ΔΕΗ την περίοδο 1991 έως και το 1999  πληρώσαμε minimum 30.000 χιλιάδες ευρώ λειτουργικά έξοδα. Ο σταθμός όμως λειτούργησε και την δεκαετία 70, 80, 2000 κ.α. Δεν βάζουμε εξοπλισμούς και τουλάχιστον 300.000 χιλιάδες σε δίσκους και CD. 

Τα αντίστοιχα ποσά που εμείς δαπανήσαμε προς χάριν του ανύπαρκτου επί δεκαετίες ''τοπικού πολιτισμού'' είναι το κατώτατο που έριξαν στις τσέπες δεκάδες αιρετοί του Ο.Τ.Α Γλυφάδας παράλληλα αργόμισθων και κολλητών ! ( Από 300 χιλ. και πάνω. ) Μόνον οι 'κολλητοί' αργόμισθοι έχουν λάβει από 250 - 300 χιλ. ευρώ. Επένδυσαν κάτι ; Έκαναν κάτι επί δεκαετίες στη πόλη μας ;

Η πλειονότητα συμπολιτών μας γνωρίζει ότι ''γαλάζιος'' δήμαρχος και αιρετοί έχουν δαπανήσει μεγάλα ποσά για ''συλλόγους'' και εισαγόμενα έθιμα ενώ κατέλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων. Τα κόμματα στον Ο.Τ.Α είναι κάτι σαν τον καρκίνο. Κακοήθης και εξαρτάται αν θα ζήσεις. Τόσο αξιοκρατικό είναι να ψηφίζεις κόμμα και ειδικότερα στέλεχος κόμματος.

Ο υποφαινόμενος στην εποχή παντοκρατορίας των κομμάτων ήταν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και τον υπονόμευαν τα κόμματα. Σήμερα όλοι οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζονται στους δήμους, και κυρίως στη Γλυφάδα ως ''ανεξάρτητοι'' και χωρίς να λαμβάνουν χρίσμα από το κόμμα τους. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το διακύβευμα πλέον είναι, όσοι/ες είναι (.........) υπάρχει ενδεχόμενο μεταμέλειας ;

ΥΓ: Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν οι εποχές αλλάζουν και οι τεχνολογίες εξελίσσονται. Οι άνθρωποι έχουν σημασία, και στη πόλη μας η παθογένεια είναι οι αιρετοί. Αυτό απέδειξαν οι εκλογές του 2023 με αποχή  από 50 - 70 % σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Αττικής και της Γλυφάδας που η αποχή ξεπέρασε το 50%.

- Για τον υποφαινόμενο όσοι έδωσαν έμφαση στην προβολή τους με αφίσες , φυλλάδια, φωτογραφίες και βίντεο με το πρόσωπό τους δεν είναι αριστεροί. Αυτό που όφειλαν να υποστηρίξουν, ειδικά στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας, δεν το υποστήριξαν άρα ήταν καταδικασμένοι εκ προοιμίου να αφανιστούν. 

- Περάσαμε αρκετά χρόνια καθημερινά σε τούτη τη πόλη χιλιάδων δημοτών, χωρίς να παρεισφρύουν πολιτικά κόμματα ,πολιτικοί , και πολιτικά - οικονομικά συμφέροντα και ψήφοι, άρα για εμάς αυτός ήταν ο ΤΟΠΙΚΟΣ μας ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Δεν υπάρχει πλέον. Ουδέν πέραν αυτού.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δεν διαπίστωσα και σε αυτές τις εκλογές ούτε έναν με 4.500 χιλιάδες ψήφους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">