ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: «Αργόμισθος επί 9 χρόνια ο δημοσιογράφος Κ.Παπαχλιμίντζος – Έχει εισπράξει 200.000 ευρώ»


Στο ''χωριό'' μου την Γλυφάδα λένε κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως ,  έχετε μετρηθεί - ζυγιστεί και κριθήκατε συνολικά ελλιποβαρείς.

Είναι μόνον εννέα χρόνια που σχεδόν καθημερινά γράφω ότι ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος ''ξέχασε'' να καλύψει την ΕΝΤΟΛΗ 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων ενώ στον αντίποδα έχει παρέχει πακτωλό χρήματος στους ''σκούφηδες''.

Αργόμισθος στο Δήμο Γλυφάδας επί 9 χρόνια ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος. Έχει εισπράξει 200.000 ευρώ. Είναι μόνον αυτός ;

O κ. Παπαχλιμίντζος εργάζεται σε διάφορες εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην κρατική τηλεόραση ΕΡΤ. Ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος υποτίθεται ότι απασχολείται στον δήμο Γλυφάδας από το 2014 ενώ έχει λάβει 200.000 χιλιάδες αργομισθία.

Ο  κ. Παπανικολάου πληρώνει επί 9 χρόνια με χρήματα των Γλυφαδιωτών τον «παλιόφιλο» από την εποχή που ήταν φοιτητές στη νομική και «ίδρωναν μαζί τις φανέλες» της ΟΝΝΕΔ, δημοσιογράφο κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, ως εργαζόμενο μετακλητό υπάλληλο στο Δήμο. 

Οι ''φανατικοί γαλάζιοι'' ψηφοφόροι πρέπει να ντρέπεστε για λογαριασμό του δημάρχου σας διότι σας υποβιβάζει συνολικά. Οι εκτός δήμου με σειρά θέσεις εργασίας αργόμισθοι του Ο.Τ.Α Γλυφάδας επί εννέα χρόνια και εσείς τα κορόϊδα.



Ενδεχομένως η Γλυφάδα δεν διαθέτει πληθώρα από δικηγόρους για τις θέσεις των Ειδικών Συμβούλων, όπως δεν διαθέτει και ''συμπαραστάτη'' του Δημότη που ο κ. Γιάχος και οι έτεροι της 'αντιπολίτευσης' το αποσιώπησαν. Και αυτή θέση αργομισθίας είναι. Παράλληλα στην ''ριβιέρα'' της Αττικής υπήρχε τοπικά Ραδιοφωνικός Σταθμός που δίωξαν και κατέσχεσαν ;  Aντί να υπάρχουν στον Δήμο εκπρόσωποι επί δεκαετίες υπήρχαν οι όμοιοι του Παπανικολάου.

Όταν σε καλούν να ψηφίσεις σκέψου τι έχουμε περάσει όλοι εμείς, επί σειρά ετών, και πως ζούν, τόσο οι διοικούντες όσο και οι αργόμισθοί τους 

Εμείς στον ίδιο μας τον τόπο ζούμε μια προβοκάτσια διαρκείας ενώ δήμαρχος διοικούντες και οι αργόμισθοί τους γεμίζουν τους κωδικούς. ''Τα καλύτερα είναι μπροστά'' να τα περιμένετε. Μην τα χάσετε ! Ώστε να ''ζήσετε τα καλύτερα'' τα οποία υπόσχονται και οι έτεροι παπατζήδες - παρτάκηδες που ''δίνουν λύσεις'' στα προβλήματα της κοινωνίας κάνοντας προβοκάτσια και γεμίζοντας τον προσωπικό τους κωδικό !

Οι πολιτικοί στο τόπο μας είναι αχαρακτήριστοι

Εγώ γνωρίζω ότι όσοι επιδιώκουν την Ανατροπή εμμένουν μέχρι τέλους , όμως , η τοπική ''ανατροπή'' ήταν μεγάλη ντροπή.  Από υποψήφιοι Δήμαρχοι Ανατροπής στην Γλυφάδα υποψήφιοι σύμβουλοι στην Περιφέρεια και στην Πασοκική - ''Κοκκορική'' παράταξη, όμως  , με γεμάτα τα σεντούκια και μια σειρά από προβοκάτσιες.

Από που θα έχουμε φωνή Συριζαίε Σαρδανάπαλε ; ( Σε πρώτο πρόσωπο στους Συριζαίους )

Θεωρείς ότι οι συμπολίτες μας ξέχασαν ότι ήσουν ο διαχειριστής της παραταξιακής σελίδας και έκανες πλαστογραφία προγράμματος ώστε να μην ισχύσει η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων ; Μήπως ξέχασες ότι επί σειρά μηνών έπειτα του 2014 υπονόμευες τις προτάσεις μου ώστε να μην περάσουν στην συνέλευση ; Τι κάνεις σήμερα με τους Πασόκους  τους τέως νεοδημοκράτες καθώς και με τους ακροδεξιούς ; Καταγγέλλεται τους ''Παπαχλιμίτζους'' και τους ''Παπανικολάου'' ενώ είστε υποδεέστεροι. Πόσα χρόνια λαμβάνεις ο ίδιος αργομισθία του δημοσίου ; Τι ορθό μπορεί να ισχύσει με δοκιμασμένο υλικό του παρελθόντος το οποίο δοκιμάστηκε και απέτυχε στην ''αποστολή'' του ;

Ούλοι δούλοι αφεντικό και μ’ αφήναν νηστικό ( Πόσους δημότες/ισσες αφήσατε έπειτα από περιπέτειες χωρίς καμία αρωγή του Δήμου ; Το απαύγασμα της ανηθικότητας. ) 

Ποιοι ήταν υποχρεωμένοι από το 2014 έως και σήμερα να ασκήσουν αντιπολίτευση ; Είναι σαφές ότι γνώριζαν απόλυτα όλες τις συμβάσεις και αναθέσεις που είχαν γίνει, τις συζητούσαν μεταξύ τους από τον πρώτο χρόνο ''γαλάζιου'' δημάρχου, όμως , από τα έδρανα του Δήμου ''άλλα λόγια να αγαπιόμαστε'' ενώ ''την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια'' υποψήφιοι για την Περιφέρεια Αττικής με δεδομένη την πλαστογραφία στον Δήμο Γλυφάδας κατά της εντολής μας ! Ρωτήστε τους ποιό ήταν το τίμημα της προβοκάτσιας. Ειδικότερα τον βασικό υπαίτιο τον έχετε στην παράταξή σας.

Η αποχή στις Εθνικές εκλογές ήταν 48% άρα πέντε εκ. λαού. Ο συνολικός πληθυσμός της Αττικής η της μισής επικράτειας

Καλό μήνα χωρίς βόλι σε όσους κατέλυσαν την εντολή μας, διότι όσοι ψηφίζουν εγκρίνουν τα κακώς κείμενα σε βάρος τους ! Όσα απολαμβάνουν οι αργόμισθοι της πολιτικής και των πολιτικών καθώς και τα golden boys τα πληρώνει η κοινωνία με αυξήσεις, ακρίβεια, φόρους, πάγωμα αυξήσεων μισθών - συντάξεων, κ.α., και κυρίως ανισότητα. Γνωρίζεται πόσες χιλιάδες είναι οι αργόμισθοι των κομμάτων ; Γνωρίζεται πόσοι/ες αργόμισθοι του δημοσίου, με καλύτερες αποδοχές από τους εργαζόμενους είναι υποψήφιοι στους Ο.Τ.Α ; Το αναγκαίο κακό για τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας, όποιο και να είναι, δεν συνεπάγεται ότι θα έχει και την δική μας έγκριση. Θεωρώ είμαι σαφής.

Το φερόμενο ''έργο'' που έγινε στην συνοικία μας επί 9 χρόνια δεν είναι σε χρήματα ούτε το ένα τέταρτο της αργομισθίας Παπαχλιμίντζου κ.α.

Τώρα κατάλαβες δημότη/ισσα Γλυφάδας τι σημαίνει κακούργοι που γράφω επί σειρά ετών ; Συνολικά διοικούντες, ''αντιπολιτευόμενοι''. Τα υπόλοιπα θεωρώ τα είδατε στον αθηναϊκό 'τύπο' ώστε να καταστεί σαφές τι αξιόλογα άτομα βάζετε στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας. Καταλύουν την δημοκρατία και την εντολή 4.500 χιλ. ψηφοφόρων και εξυπηρετούν κολλητούς, κουμπάρους, υποστηρικτές και ημετέρους. Ο δήμος Γλυφάδας έχει επάρκεια χρημάτων για τους εκτός και τους εντός αρκεί να είναι οι ''δικοί'' τους και οι ''ειδικοί'' τους. 

Δεν είναι μόνον η αργομισθία στον Δ.Γλυφάδας είναι και τα extra bonus που παρείχε το κόμμα της ΝΔ στους φιλοπαραταξιακούς της. Κάντε μια αναδρομή στα πεπραγμένα των τελειωμένων της φερόμενης ''αριστεράς''. Ήταν κυβέρνηση ενώ ρυθμιστής αργομισθίας και εξυπηρετήσεων τοπικά ήταν η δεξιά παράταξη και τους έκαναν πλάτες προδίδοντας εμάς. Καθολική αποσιώπηση - προδοσία στον Δ.Γλυφάδας. Αναλογίζεστε ποιούς θα έκαναν ειδικούς συμβούλους και οι ίδιοι ? Μια σειρά φαντομάδες με παχυλές συντάξεις του Δημοσίου, κουμπάρους,κ.α.

Η παρουσία της Ε.Ρ.Τ επί σειρά ετών στο site του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB τι σηματοδοτεί κ. τέως Πρόεδρε του Δ/Σ Γλυφάδας που έγινες και ''εκδότης'' με ''εφημερίδα''; Μη ξεχνάς ότι το έγκλημα , τόσο οι ολιγάρχες όσο και 'εσείς' , οι αιρετοί, το έχετε κάνει σε εμάς. Δεδομένων σειράς καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων που στήσανε ιδιοκτήτες σε συνεργασία με δημάρχους - αιρετούς κ.α. ο υποφαινόμενος είναι ''αόρατος''. Σειρά από θέματα ''τα έχουν πνίξει''. 

Προσωπικά δεν παραγράφω το ελάχιστο. «Ο καιρός γαρ εγγύς». Έχω όλα τα δεδομένα ότι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Το 2027 τελειώσατε. Βλέπω ότι η ίδια κοινωνία που διαμορφώσατε λάθος ''θα σας τελειώσει'' σε λίγα χρόνια.  Το 2027 θα διαπιστώσετε εμπράκτως τι παρακάμψατε το 2014. Αυτοί θα σας τελειώσουν συνολικά διότι είστε το χθές, ο αναχρονισμός,  οι παθογένειες, το ανήθικο και ηλικιωμένοι. Η τοπική κοινωνία πρέπει να ελευθερωθεί από τα δεσμά των κομματικών κατακτητών , των νεότουρκων - τουρκόσπορων, των αργόμισθων κολλητών και των ημετέρων τους. 

Κάθε τέσσερα χρόνια μειώνονται οι υποψήφιες παρατάξεις και αυξάνεται η κοινωνική σήψη

Προτιμότερο ήταν τα 200.000 χιλ. ευρώ να τα έδιναν δωρεά στα παιδάκια της Αφρικής. Σημειώνω ότι τα 200 χιλ. Παπαχλιμίντζου και τα 300 χιλ. αντίστοιχου έτερου, άρα 500 χιλιάδες, επαρκούσαν για τηλεοπτικό κανάλι όπως έκανε ο Δήμος Ασπροπύργου και κόστισε λιγότερα χρήματα στον εν λόγω Ο.Τ.Α. ( Attica TV ) Αν συμπεριλάβουμε και τα χρήματα που κατέληξαν στον φαντομά ''συμπαραστάτη'' του δημότη και της επιχείρησης, κ.α. , επαρκούσαν για τους μισθούς όλων των εργαζομένων για μια δεκαπενταετία και ο Δ.Γλυφάδας θα διέθετε τηλεοπτικό κανάλι.

Ρεκλάμα με καρτούλες σε πάγκους καταστημάτων αντί για κανάλι

Σε συγκεκριμένα τοπικά καταστήματα δεσπόζουν περισσότερες κάρτες υποψηφίων από τα προϊόντα που πωλούν και γεννώνται υπόνοιες. Τους κάνουν  αβάντα - ρεκλάμα με τις καρτούλες δεκάδων υποψηφίων στα γκισέ των τοπικών επιχειρήσεων χωρίς τις 200.000 χιλιάδες ευρώ προεκλογική περίοδο σε Ο.Τ.Α διαχείρισης εκατοντάδων εκ. ευρώ  ; Παραταξιακά παραρτήματα είναι οι τοπικές επιχειρήσεις ; Όπως είδατε τεράστια ποσά τα χαρίζουν σε γνωστούς δεν έχουν χρήματα για γραφεία και ρεκλάμα ; Η μήπως . . . 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: «Αργόμισθος επί 9 χρόνια ο δημοσιογράφος Κ.Παπαχλιμίντζος – Έχει εισπράξει 200.000 ευρώ» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">