ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Aπό το 3 στο 33% και αμέσως μετά στο 17%


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, παράλληλα της τεράστιας αποχής η οποία θεωρώ ότι είναι πρόκριμα για τις επόμενες εκλογές, ανέδειξαν μια συγκεκριμένη πραγματικότητα. Το μέλλον είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. 

Συνολικά 22 δήμαρχοι εξελέγησαν χωρίς κομματική στήριξη στις εκλογές του 2023, οκτώ περισσότεροι από το 2019. Με την «ταμπέλα» του ανεξάρτητου το 2019 είχαν εκλεγεί 14.

Οι υποψήφιοι της ΝΔ κέρδισαν τη δημαρχία σε 202 δήμους, ενώ το 2019 είχε κερδίσει 194 δήμους. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ του 17% , ( από το 3 στο 33% που τον είχαμε φτάσει μέχρι να ανεξαρτητοποιηθούμε για ευνόητους λόγους προβοκάτσιας ), εξέλεξε  15 δημάρχους

Πτώση εμφάνισε το ΠΑΣΟΚ, που συνολικά εξέλεξε 78 δημάρχους, μειωμένους κατά 14 από το 2019, οπότε είχαν κερδίσει 92 υποψήφιοί του, διατηρώντας πάντως τις δυνάμεις του στην αυτοδιοίκηση. 

Με την κοινή στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εξελέγησαν 9 δήμαρχοι, έναντι 10 το 2019. 

Το ΚΚΕ εξέλεξε σε όλη τη χώρα 6 δημάρχους, τέσσερις περισσότερους από το 2019. 


Δεν υπάρχει πιο υποχθόνεια και υπονομευτική κοινωνία από της δικής μας χώρας. Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει ως κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης από το 2014 , ο ΣΥΡΙΖΑ με μια σειρά Πασόκους κυβέρνησε την περίοδο 2014 - 2019 και αντί να διαμορφώνονται οι όροι αναλογικότητας στην αυτοδιοίκηση υπέστη συντριπτική ήττα τόσο στις αυτοδιοικητικές του 2019 όσο και του 2023.

Κύριε Ραγκούση ο Κασσελάκης φέρει την ευθύνη ; ( Όσοι πρεσβεύουν μια νεοελληνική παράγκα εξυπηρέτησης ξένων και εγχώριων συμφερόντων κατά της πλειονότητας του Ελληνικού λαού δεν πήραν όπως όλα δείχνουν το μήνυμα της κοινωνίας... και δεδομένης της πρωτοφανούς ΑΠΟΧΗΣ.)

Πράγματι θα πηγαίνετε από το κακό στο χειρότερο ως κόμμα όσο υπάρχουν στις τοπικές «ΟΜ» της χώρας μας άτομα τα οποία είναι ανάρμοστα , τόσο για την αριστερά όσο και για την κεντροαριστερά , άτομα τα οποία διαμόρφωσαν προβοκάτσιες κατά της κοινωνίας και του ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι ίδιοι απολάμβαναν θεσμικές κ.α θέσεις καθώς και προνόμια.

Ακόμα και δυο εκατομμύρια να γραφτούν νέα μέλη δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί το ελάχιστο , τόσο στους Δήμους , ( κυρίως της Γλυφάδας ), όσο και στην βουλή της χώρας μας. Θα το διαπιστώσετε προσεχώς. Τα άτομα τα οποία γράφονται δεν είναι αριστεροί - κεντροαριστεροί. Σήμερα γράφονται αύριο διαγράφονται και ψηφίζουν οτιδήποτε άλλο. Νεοέλληνες.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Έχουν κλείσει αρκετά χρόνια από την περίοδο που απέστειλα στην Κουμουνδούρου, καθώς και στον πρόεδρο εκείνης της περιόδου τα ισχύοντα στην περιοχή μας και ουδεμία μεταβολή υπήρξε, άρα. . . . .

- Δεν κάνετε το κόπο να ρωτήσετε τα στελέχη της Γλυφάδας , γιατί έκαναν προβοκάτσια κατά της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών , και παράλληλα πλαστογραφία του προγράμματος ; Ποιούς εξυπηρετούσαν πλήν της ΝΔ, της ''γαλάζιας'' πελατείας, καθώς και της τσέπης τους όταν επέλεξαν παράλληλα του ''γαλάζιου'' δημάρχου να καταλύσουν την ΕΝΤΟΛΗ για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ; Εξυπηρετούσαν την αριστερά, την κεντροαριστερά, το σύνολο, η αποκλειστικά την ''γαλάζια'' πελατεία , τη ΝΔ και το άτομό τους ;

- Το θέμα είναι ότι η ''γαλάζια'' πελατεία σύμφωνα του αποτελέσματος στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας , τόσο το 2019 όσο και το 2023 δεν εκτίμησε καθόλου όσα ακολούθησαν από την τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ, άρα θα μπορούσαν να το εκτιμήσουν αριστεροί - κεντροαριστεροί ? Μόνον ασυνείδητοι.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Aπό το 3 στο 33% και αμέσως μετά στο 17% Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">