ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Al Jazeera: Ο ισραηλινός στρατός σκοτώνει άοπλους Παλαιστίνιους


Ο Μητσοτάκης και οι ομοϊδεάτες του βλέπουν τρομοκράτες από την μια πλευρά , όμως , είναι σαφές τι ισχύει. Άλλο να διασφαλίζεται η ανθρώπινη ζωή αμάχων, και άλλο χωρίς αναλογικότητα να δολοφονούνται ως εκδίκηση άμαχοι και άοπλοι. Τρομοκρατία και έγκλημα ένθεν και ένθεν.

Βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο ο ισραηλινός στρατός ισχυρίστηκε ότι δείχνει τη δολοφονία τεσσάρων Παλαιστινίων μαχητών, ύστερα από ψηφιακή έρευνα του Al Jazeera αποκαλύφθηκε ότι απεικονίζει τέσσερις άοπλους Παλαιστίνιους άνδρες που παραδίδονται σε Ισραηλινούς στρατιώτες πριν τους πυροβολήσουν από κοντινή  απόσταση.

 

Ισραηλινός πύραυλος σκοτώνει δημοσιογράφο σε live μετάδοση


Ο ισραηλινός στρατός χτύπησε και σκότωσε δημοσιογράφο ενώ το επίσημο site του IDF ανακοινώνει ότι χτύπησαν τρομοκράτες της Χεζπολάχ. 

Ο Jonathan Daghar, επικεφαλής του γραφείου Μέσης Ανατολής στους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, δήλωσε στο Al Jazeera ότι οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι οι δημοσιογράφοι χτυπήθηκαν στον Λίβανο από εσκεμμένη ενέργεια αφού ήταν αναγνωρίσιμοι και δεν ήταν περικυκλωμένοι από μαχητές.  

Ανακοίνωση του Reuters αναφέρει: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι ο εικονολήπτης μας, Issam Abdallah, σκοτώθηκε.

 

Δημοσίευμα του BBC αναφέρει ότι ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο φέρεται να έχει αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο και είναι πιθανό να σταθμεύσει στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου.

Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία δήλωσε ότι δύο από τα οπλισμένα πολεμικά της μη επανδρωμένα αεροσκάφη Heron χρησιμοποιούνται από τις ισραηλινές δυνάμεις. Οι κινήσεις αυτές έγιναν μετά την ενημέρωση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, από τον Γιοάβ Γκαλάντ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Al Jazeera: Ο ισραηλινός στρατός σκοτώνει άοπλους Παλαιστίνιους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">