ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον Δήμο Γλυφάδας τα τσιμέντα αξίζουν περισσότερο από τις ανθρώπινες ζωές !


Στην πλατεία Καραϊσκάκη γίνετε ανακατασκευή πεζοδρομίων, περιμετρικά της πλατείας, χωρίς να υφίσταται , πρώτον , πινακίδα προϋπολογισμού ανάθεσης έργου και απόφασης, καθώς και το ποσό που κοστίζουν οι εργασίες.

Όπως διαπιστώσαμε επί σειρά ετών η εν λόγω πλατεία λόγω κακοτεχνιών είχε παρουσιάσει ζημίες με σπασμένα τσιμέντα στον πεζόδρομο ο οποίος μόνο ως πεζόδρομος δεν χρησιμοποιείτο από τους κατοίκους της περιοχής.

Ειδικότερα, αποτελούσε αντί πεζοδρομίου χώρο στάθμευσης οχημάτων , από επιβατικά ΙΧ μέχρι και τζίπ και φορτηγά πολλών τόνων.

Στον Δήμο Γλυφάδας τα τσιμέντα αξίζουν περισσότερο από τις ανθρώπινες ζωές

Είναι σαφές ότι έχουν κλείσει δεκαετίες από τις αιτήσεις μας στις υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας κατασκευής πεζοδρομίου στην οδό Καρχηδόνος διότι ουδέποτε τοποθετήθηκε όταν κατασκεύαζαν την ασφαλτόστρωση. Οι αιτήσεις έγιναν έπειτα από βροχοπτώσεις και πλημμύρα στην εν λόγω οδό με απόρροια την καταστροφή επανειλημμένα των οικοσκευών μας. 

Την τετραετία 2019 - 2023 τα μέλη της επιτροπής ''ποιότητας'' ζωής έχουμε τα πειστήρια ότι απέκτησαν προσωπικά περιουσιακά στοιχεία , ενώ ακόμη και έναντι των οικιών τους δεν επέδειξαν ενδιαφέρον ώστε να υπάρξει έργο.

Καθολική αδράνεια από την πλευρά Δήμου έως και σήμερα, έπειτα από αιτήσεις και τηλέφωνα στον Ο.Τ.Α,  ενώ οι διοικήσεις - δήμαρχοι έρχονται και παρέρχονται και φτάνοντας μέχρι του σημείου να καταλύσουν την εντολή 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων έπειτα διαπλοκής και διαφθοράς.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπηρετείται ο Δήμος από τους επαγγελματίες ψεύτες και κάπηλους με την πληθώρα συμβασιούχους 'κολλητούς' και αργόμισθους, όπως είναι σαφές ότι για άλλη μια φορά γίνεται επιλεκτικά ''έργο'' στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ενώ σε εύλογο χρονικό διάστημα θα απαιτηθεί νέα πίστωση για την ίδια εργασία.

Δείτε το βίντεο


Οι κακοτεχνίες ήταν δεδομένες στην πλατεία Καραϊσκάκη του Δήμου Γλυφάδας διότι μέσα σε λίγα χρόνια από την κατασκευή τους καταστράφηκαν απόλυτα τα πεζοδρόμια περιμετρικά της πλατείας, ενώ και αύριο θα απαιτηθεί δαπάνη χρημάτων των δημοτών για το γνωστό ''ράβε - ξήλωνε''.

Περιμετρικά των πλατειών κατασκευάζουν πεζοδρόμια, ενώ στον Δήμο Γλυφάδας τα πεζοδρόμια δεν υπάρχουν διότι γίνονται χώροι στάθμευσης και οι δημότες καλούνται να περπατούν στο μέσον των οδών. 

Αυτή τη φορά υπάρχει το αποδεικτικό υλικό ότι αντί για έργο ακολουθείται η ίδια τακτική από τους διοικούντες. Με στάθμευση οχημάτων πολλών τόνων στα συγκεκριμένα ''πεζοδρόμια'' περιμετρικά της πλατείας θα σπάσουν ξανά. Ειδικότερα όταν καβαλούν το κράσπεδο ώστε να ανέβουν πάνω στα πεζοδρόμια από φορτηγά έως τζίπ και οχήματα πολλών τόνων. 

Οι χώροι στάθμευσης που χαράχτηκαν περιμετρικά της πλατείας δεν επαρκούν τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες και θα το δείτε προσεχώς.

Μηχανάκια - ποδήλατα και ΙΧ μικρού κυβισμού σίγουρα τα συγκρατεί - Φορτηγά πολλών τόνων τα αντέχει το συγκεκριμένο πλέγμα ;


Τέλος , παρακολούθησε το βίντεο κάποιος μηχανικός ;Οι αρμόδιοι της αποκεντρωμένης διοίκησης ;Ο αρμόδιος υπουργός εσωτερικών ;Διαπιστώνεται ότι το συγκεκριμένο πλέγμα έχει την δυνατότητα να συγκρατήσει αρκετούς τόνους βάρους οχημάτων σε καθημερινή χρήση , και κυρίως φορτηγά οχήματα και εμπορικά πολλών τύπων τα οποία σταθμεύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, είτε για εμπορεύματα σε τοπικές επιχειρήσεις είτε για υλικά οικοδομών κ.α. ;Μήπως ενδεχομένως υποχωρήσει το χώμα από κάτω και σπάσουν ξανά τα τσιμέντα όπως είχε ισχύσει έπειτα από την προηγούμενη πίστωση - κατασκευή τσιμεντοποίησης ; 

ΥΓ: Έπειτα και από τη νέα προβοκάτσια , αναφορικά με την καταλυμένη ανταποδοτικότητα στο τέως αεροδρόμιο και την ιδιαίτερη πατρίδα μου τον Βόσπορο Γλυφάδας - Ελληνικού για την οποία προσφεύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο , την οποία αποσιώπησαν άπαντες, και κυρίως η ''αντιπολίτευση'', βλέποντας όσα γίνονται στην πλατεία Καραϊσκάκη καθίσταται σαφής η διαπλοκή ανάμεσα σε συγκεκριμένα πρόσωπα που δέσποζαν επί σειρά ετών στην επιτροπή ''ποιότητας'' και στα Δ/Σ του Ο.Τ.Α Γλυφάδας ;

- Σε πλήρη αντιδιαστολή με τον Ο.Τ.Α Ελληνικού - Αργυρούπολης στον οποίο ο επενδυτής παρήγαγε έργο αναφορικά με συλλόγους και σωματεία στην βάση ανταποδοτικότητας, ( αμελητέο σε σχέση με τα δις κέρδους) , στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ''γαλάζιος'' δήμαρχος και σύσσωμη η αντιπολίτευση υπονόμευσαν, αντί εκπροσώπησης, τους αυτόχθονες του Βοσπόρου για προμήθειες από ''γαλάζιες'' εργολαβίες κ.α. αντί ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ σε όσους έχασαν την συνοικία και τις οικίες τους επί χούντας χωρίς αποζημιώσεις.  Επί σειρά ετών δεν άκουσα μια τοποθέτηση σε ένα Δ/Σ του Ο.Τ.Α Γλυφάδας να έχει στοχευμένα την ανταποδοτικότητα στους αυτόχθονες σε σχέση με το τέως αεροδρόμιο και την επένδυση από την Lamda Development. ( Οι ξενόφερτοι των κομμάτων με τις ξενόφερτες νοοτροπίες απαιτείται να αξιολογηθούν στο Ε.Δ. διότι από την Ε.Ε. κέρδισαν πολλά και δεν εφαρμόζουν το ελάχιστο.)

- Όσοι/ες ψήφισαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 στην Γλυφάδα και αποτελούν τμήμα του 49% της τοπικής κοινωνίας, πάσχουν από κάποια ασθένεια - βλάβη του εγκεφάλου και αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ο ''γαλάζιος'' ΟΝΝΕΔίτης δήμαρχος δεν εκπροσωπεί τον Δήμο όπως οφείλει σήμερα να εκπροσωπείται συνολικά η κοινωνία από τον εκάστοτε εκλεγμένο αιρετό ; Είναι απίστευτο ποιά είναι η φέρουσα νοοτροπία τους. Οι ίδιοι να εκλέγονται από τμήμα νεοδημοκρατών της Γλυφάδας, να καταλύουν άμεσα την υγιή εκπροσώπηση του Ο.Τ.Α., να πλουτίζουν από το Δημοτικό χρήμα παράλληλα των υποστηρικτών τους, και πουθενά να μην ισχύει ΔΙΚΑΙΟ και ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ του ΔΗΜΟΥ. ΠΟΥΘΕΝΑ. Ποιά ''ριβιέρα'' ποιά Ευρώπη ;

- Κάθε φορά ''ξεχνάμε'' τα ουσιαστικά της τεταρτοτριτοκοσμικής μας χώρας. Μεθοδευμένες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , έπειτα ''πάγωμα'' της σελίδας του ΓΛΥΦΑΔΑ web στο Facebook, αμέσως μετά παραβίαση του ασφαλισμένου κωδικού μας και διαγραφή στο κανάλι μας στο youtube, ενώ παράλληλα οι αιρετοί της πόλης μας είχαν καταλύσει την εντολή 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων για Δημοτικό Κανάλι ενώ οι συμβάσεις ''γαλάζιων'' και το χτίσιμο πληθώρας πριμοδοτούμενων ''γαλάζιων'' σελίδων αποτελούσε βασικό δεδομένο. Τόση ''δημοκρατία'' στην μπανανία χώρα. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν ΟΛΑ τα αποδεικτικά στοιχεία. Σημειώνω ότι όλα τα προαναφερόμενα ίσχυσαν ''εντελώς τυχαία'' και ''ουδεμία σχέση'' είχαν η έχουν με διαπλοκή και συγκεκριμένα κέντρα - κόμματα - πρόσωπα.....όπως ''ουδεμία σχέση'' είχε και η νέα προβοκάτσια αναφορικά με το τέως αεροδρόμιο και γεννέτηρά μου.Ανταποδοτικότητα μηδέν στους αυτόχθονες. Ορισμένοι/ες ασφαλώς δεν έχετε ξεχάσει και τα πεπραγμένα τους στις εκδηλώσεις για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ, όπου είχαν πρωτεύοντα ρόλο ξενόφερτοι/ες... οι οποίοι ξεπούλησαν για μια θέση όλες τις θέσεις της αριστεράς και το σύνολο των αυτοχθόνων του Βοσπόρου. Μεγάλες τσέπες μικρές θέσεις & άνθρωποι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον Δήμο Γλυφάδας τα τσιμέντα αξίζουν περισσότερο από τις ανθρώπινες ζωές ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">