ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Και προφήτης να ήμουν δεν θα υπήρχε τόση ακρίβεια ( Ποια τεχνητή νοημοσύνη ? )


Ο Μητσοτάκης 
επέλεξε μια σειρά άτομα τα οποία εργάζονται για τους Αμερικανούς  για την ''νέα'' συμβουλευτική Επιτροπή Υψηλού Επιπέδου για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Όσοι διαβάσατε τις αναρτήσεις μου σχετικά με την ΑΙ ασφαλώς γνωρίζετε όσα είχα γράψει σχετικά. Και προφήτης να ήμουν δεν θα υπήρχε τόση ακρίβεια.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Κ. Μητσοτάκης όφειλε για την ''συμβουλευτική επιτροπή Υψηλού Επιπέδου για την τεχνητή νοημοσύνη'' να αξιοποιήσει αμιγώς αμερικανούς πολίτες, και ειδικότερα τους ιδιοκτήτες των πολυεθνικών ΑΙ. Γιατί επέλεξε κάποιους οι οποίοι εργάζονται για τους αμερικανούς όπως και ο ίδιος ;

Όπως αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «ο εκθετικός ρυθμός εξέλιξης της Τεχνητής Νοημοσύνης, καθιστά απαραίτητη τη σύσταση συμβουλευτικής επιτροπής υπό τον πρωθυπουργό, με κύριο αντικείμενο την προετοιμασία της χώρας μπροστά στις εξελίξεις που οι κάθε είδους εφαρμογές της εν λόγω τεχνολογίας θα φέρουν, στην κατεύθυνση της συμμετοχικής ανθεκτικότητας, της ανταγωνιστικότητας, της βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας.

Έπειτα από μια πενταετία εθνικής παράγκας στην υπηρέτηση διαπλεκόμενων , ολιγαρχών , εφοπλιστών , εξωθεσμικών , κολλητών, αργόμισθων , και κάθε λογής υποστηρικτών και  ''γαλάζιων'' με  βαθιές τσέπες δεν προέκυψε ίχνος εναρμονισμού της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και όσα ισχύουν στο σύνολο των προηγμένων κοινωνιών. 

Δεν υφίσταται ίχνος ευημερίας και κοινωνικής ανάπτυξης αναφορικά με την πλειονότητα Ελλήνων και το απέδειξαν εμπράκτως στις αυτοδιοικητικές εκλογές με αποχή άνω του 50% έως και 75% σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

Διαπίστωσα πως το κόμμα του προέδρου της ΝΔ, όσο και ο ίδιος, ''πάντα προηγούνται'' σε όλους τους τομείς. Οι δικές μου προπέρσινες προτάσεις  αποτελούν το σήμερα της κυβέρνησης Μητσοτάκη !!

Τονίζεται ότι η λειτουργία της Επιτροπής είναι αμισθί. Επίσης, την υποστήριξη του έργου της Επιτροπής αναλαμβάνει δίχως αμοιβή, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών Accenture.

Αμισθί είναι και τα μέλη των τοπικών επιτροπών στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας , όμως , όχι μόνον εμείς, πληθώρα συμπολιτών μας διαπίστωσε τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν σειρά μελών τοπικών επιτροπών χωρίς να ισχύουν ούτε τα αυτονόητα για τους δημότες στο τομέα που πλαισιώνουν τα εν λόγω άτομα.

ΥΓ: Υφίσταται η αντιστοιχία του Ο.Τ.Α Γλυφάδας. Άλλοι ψηφίζουν και παρέχουν εντολή για το μέλλον που αρμόζει στον τόπο και το κοινωνικό σύνολο, ενώ οι γνωστοί μας νεοέλληνες/ιδες αιρετοί αλλοιώνουν την δημοκρατία με γνώμονα το πελατειακό σύστημα , τους κολλητούς - ημετέρους και την τσέπη τους. Που χρειάζεται η δημοκρατία όταν υπάρχει ισχυρή η πελατοκρατία και επιπροσθέτως η συμφεροντολογία ;

- Ο υποφαινόμενος ζει επί δεκαετίες την πολιτικοοικονομική διαπλοκή η οποία αλλοίωσε στη χώρα μας τα πάντα όλα. Αυτό το γνωρίζουν χιλιάδες. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι πιστεύουν ότι το κόμμα του κ. Μητσοτάκη αξιοποιεί τις παρεχόμενες τεχνολογίες με γνώμονα την κοινωνική ευημερία, η ασφαλώς γνωρίζεται συνολικά τι ισχύει στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας για το όφελος ολιγαρχών, ΟΝΝΕΔιτών και της ''γαλάζιας'' πελατείας ;

- Σας υπενθυμίζω την κατάθεση φακέλλου - αιτήσεως - μελέτης παρουσία επιτροπής κατοίκων που κατατέθηκε στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας το 2005, έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, σειρά πρωτοκολλημένων αιτήσεων επί διοικήσεως Κ.Κόκκορη την περίοδο 2011 - 2012, καθώς και εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών στις εκλογές του 2014 στα οποία συνολικά παρανόμησαν και κατέλυσαν οι τοπικοί κανίβαλοι και επ' ουδενί αιρετοί. Μοντέλο Μητσοτάκη ! Υπάρχουν ΔΗΜΟΣΙΑ τα ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ της φαιδρής κομματοκρατίας - πελατοκρατίας και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να οδηγηθούν στο Ε.Δ διότι η δική μας χώρα είναι μπανανία, είτε με 'κεντροδεξιούς' είτε με 'κεντροαριστρεβλούς'.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Και προφήτης να ήμουν δεν θα υπήρχε τόση ακρίβεια ( Ποια τεχνητή νοημοσύνη ? ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">