ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Γιάχο τον σανό πούλα τον παρακάτω

 


Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι στις αυτοδιοικητικές του 2023 έχετε εκλεγεί, αποκλειστικά , από μια σειρά ψήφων που απορρέουν από γραφικότητα και άκρατο λαϊκισμό. Η συμμετοχή σας , όπως και την περίοδο 2019 - 2023, δεν καθορίζει το ελάχιστο στον Δήμο Γλυφάδας.

Προσωπικά ο ίδιος διαπίστωσα , παράλληλα της πλειονότητας του 51% που γύρισε την πλάτη σε όλες τις παρατάξεις της πόλης μας , ότι στερείστε ήθους , αξιών , καθώς και συνειδήσεως.

Αντί να εκπροσωπείται τον Δήμο ακολουθείται τις ίδιες φαιδρές τακτικές του ''γαλάζιου'' δημάρχου - αιρετών , ενός δημάρχου , ο οποίος παράλληλα των πλαστογράφων του προγράμματος  κατέλυσε την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλι στη Γλυφάδα. Οι συνεργάτες σας είναι πλαστογράφοι και εσείς υπονομευτές του Δήμου.

Τι σημαίνει η κατάλυση εντολής ;

Όταν αναφέρεις προεκλογικά στην γραφική προεκλογική σας εκστρατεία τους ''μουγγούς'' , ο υποφαινόμενος επί δεκαετίες, αν μη τι άλλο,  έχει αποδείξει ότι μόνον μουγγός δεν είναι. Φιμωμένος πράγματι υπήρξε έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων επί κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Κατάλυση εντολής χιλιάδων δημοτών σημαίνει ότι, διοικούντες και δήθεν ''αντιπολιτευόμενοι'' από κοινού μεθόδευσαν την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε βάρος του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ , του Ο.Τ.Α ΓΛΥΦΑΔΑΣ , καθώς επίσης, δρώντας κατά της ΖΩΗΣ των δημοτών και της ΠΡΟΟΔΟΥ.

Ο σοφός λαός μας, και όχι το λαμόγιο που τον επιθυμείται εσείς, ''γαλάζιοι'' διοικούντες και ''αντιπολιτευόμενοι''... αναφέρει: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα.

Αυταπόδεικτα όλοι σας , διοικούντες - αντιπολιτευόμενοι είστε κλέφτες. Να αναμένετε τις σύννομες ενέργειές μου.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ο Δήμος εκπροσωπείται με άρνηση τήρησης της εντολής χιλιάδων δημοτών και την συσπείρωση - αποσιώπηση από την πλευρά δήθεν αντιπολιτευόμενων ; 

- Πόσα χρόνια έχουν κλείσει Π. Γιάχο από την επίσκεψή μου στον Δήμο παρουσία ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ και την κατάθεση αιτήσεως - φακέλλου προτάσεως ; Ποιοι ήταν οι διοικούντες και ποιούς εξυπηρετούσαν ; Δημότες Βάρκιζας και Βουλιαγμένης δεν εξυπηρετούσατε και εσείς ως διοίκηση σε βάρος του ΔΗΜΟΥ όπως ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος τους ΟΝΝΕΔίτες Παπαχλιμίτζους ; Σε ποιόν Δήμο ήταν το καναλάκι στο οποίο πήγαινες και εξυπηρετούσατε ως Δήμος Γλυφάδας ; 

- Αν πράγματι υποθέσουμε ότι υπήρχε 1% περίπτωση να εκπροσωπείται τον Δήμο, γιατί αποσιώπησες και εσύ την κατάλυση εντολής και την πλαστογραφία σε βάρος των δημοτών Γλυφάδας ; Ποιοι έχοντας καλές προθέσεις συνεργάζονται με πλαστογράφους και όσους έκαναν προβοκάτσια σε βάρος του Δήμου ; Άλλο οι γνωριμίες μας και το όφελος των κολλητών μας, που ανάρτησες, και άλλο η εκπροσώπηση του Δήμου. Είστε ταυτόσημοι με τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο εις βάρος του Δήμου. Δήμος = το σύνολο δημότων.

- Η φωτογραφία είναι από τα δημοσιευμένα του Π. Γιάχου, ο οποίος έπειτα από επιχειρηματίας έγινε και ''εκδότης'' - ''εφημερίδα της Γλυφάδας'' ασφαλώς ''εκπροσωπώντας'' τον Δήμο. Έτσι ''εκπροσωπείται'' ο Δήμος στη Γλυφάδα από τους ''γαλάζιους'', τον ''Σαρδανάπαλο'' και τον Γιάχο !!

- Κρατήστε ως βασικό δεδομένο ότι,  ο μακαρίτης Σ. Σφακιανάκης ήταν Δήμαρχος και ο Γιάχος μαζί του Δερβεναγάς στον Δ. Γλυφάδας, (υπονομεύοντας τον Δήμο προς χάριν ''κολλητών''), και ενώ ο Σφακιανάκης , ο οποίος είχε υποστηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ, το 2014 υποστήριξε το ''γαλάζιο'' στέλεχος της ΝΔ, ώστε να συνεχιστεί η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, έρχεται ο Γιάχος να κάνει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ''αντιπολίτευση''  !! Παράγκα. Ο Δήμος αξίζει κάτι καλύτερο για το ΣΥΝΟΛΟ των ΔΗΜΟΤΩΝ. Είναι πρωτοφανές: Από την δεκαετία του 80 - 90 στα κοινά της Γλυφάδας και ''δεν χόρτασαν''.

- Δείτε αν έχει υποστεί κάτι αντίστοιχο έστω ένας έτερος στον Δ.Γλυφάδας: Στον Γιάχο έκαναν σειρά διώξεις - κατασχέσεις όπως έκαναν στον ραδιοφωνικό σταθμό του υποφαινόμενου ενώ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εξυπηρετούσαν ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ; Επίσης, του ''πάγωσαν'' την σελίδα στο FACEBOOK από το 2016 χωρίς να μπορεί να έχει πρόσβαση ; Tου παραβίασαν διπλά ασφαλισμένο κωδικό και του διέγραψαν το κανάλι στο youtube μαζί με τους συνδρομητές ; H μήπως , ακόμα και πρόσφατα, του έκλεισαν την προσωπική του σελίδα στο F/B ; Απατεώνες. Αν έχετε και πρόβλημα αντίληψης είστε διανοητικά προβληματικά άτομα. Τι κάνετε εσείς στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ;



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Γιάχο τον σανό πούλα τον παρακάτω Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">