ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πορτοσάλτε: Ο Μητσοτάκης είναι πραγματιστής, ορθολογιστής και κάνει μελετημένη δουλειά !


Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι ΝΔ και Μητσοτάκης κάνουν μελετημένη δουλειά. Ασφαλώς κάνουν μελετημένη εργασία , αντίστοιχη με αυτή που γίνεται στον Δήμο της Γλυφάδας.

Μεθοδικά και με μελετημένη δουλειά διαμόρφωσαν το πλαίσιο να μην υπάρχει ουσιαστικά αντίπαλος ώστε να υφίσταται αποκλειστικά το μονοπώλιο της ΝΔ.

Είναι η πρώτη φορά που ''συμφωνώ'' με το παράρτημα της ΝΔ στο Φάληρο, διότι επί της ουσίας το δούλεψαν πολύ καλά ώστε να υπάρχει το κομματικό τους μονοπώλιο σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.  

Δεν υπάρχει έτερο κόμμα και υποστηρικτές του στη χώρα μας που θα μπορούσαν να γίνουν τόσο απάνθρωποι ώστε να διαμορφώσουν σε ένα Κράτος κομματικό καθολικό μονοπώλιο.

Το σύστημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι το αντίστοιχο με όσα ακολουθεί ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος Γλυφάδας και η νεοδημοκρατική τοπική οργάνωση. (Καταλύουμε τη νομιμότητα, την εντολή και τα δικαιώματα όσων δημοτών δεν είναι υποστηρικτές μας και εκπροσωπούμε όσους μας εξυπηρετούν.)

Έχει δίκιο ο Πορτοσάλτε ο Μητσοτάκης κάνει μελετημένη δουλειά. Επιλεκτικά διόρισε τα golden boys, όπως ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος Γλυφάδας τους αργόμισθους ΟΝΝΕδίτες, επιλεκτικά παρέχει εκατομμύρια στους καναλάρχες, όπως ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος Γλυφάδας σε πληθώρα εξυπηρετητών - κολάκων , επιλεκτικά παρακολουθούσε τον Ελληνικό λαό, επιλεκτικά πετσόκοψε το Ε.Ε.Ε από χιλιάδες πολίτες με άλλες πολιτικές πεποιθήσεις από τον ίδιο, επιλεκτικά αύξησε τις αντικειμενικές αξίες, επιλεκτικά επέλεξε να υποστηρίξει τους Ουκρανούς Αζόφ αντί των Ελλήνων , επιλεκτικά , επιλεκτικά , επιλεκτικά ... και με μεθοδική δουλειά.

Γιάννης Κουρδομένος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πορτοσάλτε: Ο Μητσοτάκης είναι πραγματιστής, ορθολογιστής και κάνει μελετημένη δουλειά ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">