ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον Ασπρόπυργο Τηλεοπτικό Κάναλι Μητροπολιτικό Πάρκο και Δημοτικά Πλυντήρια ενώ στην Γλυφάδα ''καραχαλιάδες''


Στον Δήμο Ασπροπύργου ο Δήμαρχος υλοποίησε Τηλεοπτικό Κάναλι, Μητροπολιτικό Πάρκο , ακόμα και Δημοτικά Πλυντήρια , ενώ στην Γλυφάδα υφίστανται ακόμα και σήμερα ''καραχαλιάδες'' και κατάλυση της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών.

Ειδικότερα σε έναν Δήμο 30.000 χιλιάδων δημοτών υλοποιήθηκε το Δημοτικό Τηλεοπτικό Κανάλι ενώ στον δικό μας Δήμο γίνετε πάρτι αργόμισθων και προβοκάτσιας κατά της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων.

Παράλληλα το δημοτικό κάναλι Ασπροπύργου έλαβε επιχορήγηση 337 χιλ. ευρώ  για το Attica TV από την Περιφέρεια Αττικής ενώ στην δική μας πόλη κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών και επί εννέα χρόνια εξυπηρετούν ''καραχαλιάδες'' και αργόμισθους.

Το κονδύλι δόθηκε στον δήμο και δεν έχει σχέση με το εγχείρημα της διάθεσης του 30% του προγράμματος σε τρίτη εταιρεία.

Δείτε μια άποψη από το Μητροπολιτικό Πάρκο Ασπροπύργου ώστε να μην θεωρείται ότι οι ''γαλάζιοι'' της Γλυφάδας έκαναν κάτι πρότυπο στην συνοικία μας.


Δείτε και μια άποψη από το δημοτικό πλυντήριο Ασπροπύργου ενώ στην Γλυφάδα αντί εκπροσώπησης λειτουργεί το ''πλυντήριο καραχαλιάδα και υδραυλικοί'' της ''ενημέρωσης''.


Επισήμανση: Δεν υπάρχει ίχνος τσίπας στον Δ. Γλυφάδας ; Ο Ο.Τ.Α με το ένα τρίτο πληθυσμού με Τηλεοπτικό Κανάλι ενώ στην Αθηναϊκή ''ριβιέρα'' κατάλυση της ΕΝΤΟΛΗΣ χιλιάδων δημοτών με στόχο την εξόντωση του δημότη που έκανε τον πρόταση δημιουργίας δημοτικού καναλιού προς χάριν αργόμισθων και πλουτισμού επιτήδειων ;

Εντελώς αδαής να είναι κάποιος το συμπέρασμα που απορρέει είναι σαφές και συγκεκριμένο. Τι ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας είτε με ''πασοκικές & συνεργαζόμενοι'' είτε με ''γαλάζιες & συνεργαζόμενοι'' διοικήσεις ;

Εσείς τους ψηφίζεται χωρίς την κάλυψη της νομιμότητας και της εντολής χιλιάδων δημοτών ; Τι ακριβός είστε ; Ανεβάστε λίγο τον πήχη.

ΥΓ: Αρκετοί/ες δεν γνωρίζετε απολύτως τίποτα. Δεν είναι οι εξοπλισμοί που επανειλημμένα δίωξαν και κατέσχεσαν επί δεκαετίες, είναι ότι εμπιστευτήκαμε για τα κοινά αχαρακτήριστα άτομα, δαπανήσαμε ακόμα και τις λίγες οικονομίες που είχαμε για έκτακτη ανάγκη, δεδομένης της εντολής χιλιάδων συμπολιτών μας, και μας άφησαν στο τίποτα. Εννέα χρόνια δεκάδες Δ/Σ ούτε μια αναφορά στην εντολή των δημοτών. Έχουν μια σειρά ''υδραυλικούς'' κ.α. στην δεδομένη ''καραχαλιάδα'' ώστε να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο ενώ ''πινέζες'' και ''φιλιππινέζες'' ολιγαρχικών συμφερόντων και κολλητών διεκδικούν τη νέα προβοκάτσια. Να σκεφτείς ότι έκαναν αναφορά για σοβαρούς ανθρώπους ενώ σήμερα τους καταχλευάζουν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς χωρίς να τους κατονομάζουν. Γενικευμένη κατασυκοφάντηση. Προσωπικά γνωρίζω ότι δεν είναι όλοι/ες ομοϊδεάτες/ισσες απλά έχει δομηθεί ένα σύστημα που παίρνει αμπάριζα το σύνολο.( ''σχολή καραχαλιάδα''). Μήπως καθίσταται εφικτό αυτό το επίπεδο, το κάτω, να το μεταθέσετε πιο πάνω ; Θα αποτελέσει ουσιαστικό ΕΡΓΟ στον Δήμο. Άλλωστε οι συμμετέχοντες της ''καραχαλιάδας'' είναι υπέργηροι άνω των 70 ετών και ανήκουν στο χθές. 

* Δεδομένου ότι οι διοικούντες εννέα ετών, καθώς και οι ''αντιπολιτευόμενοι'', δεν τήρησαν την εντολή του Δήμου, λέω το κανάλι να το δημιουργήσω ως ΙΔΙΩΤΙΚΟ με στόχο επί μια τετραετία την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την πραγματική ΑΝΑΤΡΟΠΗ του χθές από τον Δήμο Γλυφάδας. Τρεις τηλεοπτικοί πομποί και ένας πολυπλέκτης - κωδικοποιητής μπορούν να καλύψουν τρία μπουκέτα με 15 κανάλια. Θεματικό πρόγραμμα ποικίλης ύλης και κάθε 15 λεπτά σε όλα τα κανάλια το ίδιο κεντρικό μήνυμα. Καραχαλιάδα και αργομισθίες ; Εγώ δεν χρειάζεται να κάνω κάτι όλο το πρόγραμμα θα είναι οργανωμένο από την ΑΙ. 

* Σε τούτη τη χώρα έναν ''αχυράνθρωπο'' που δεν τον ήξερε κανείς τον έκαναν Πρόεδρο και εν δυνάμει αυριανό πρωθυπουργό ! Φαντάζεστε τι θα κάνουν αύριο ;  Στο προηγούμενο είμαι αναλυτικότατος: Γλυφάδα: 'Επειτα από τον ''πινέζα'' σας δουλεύει και ο ''υδραυλικός''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον Ασπρόπυργο Τηλεοπτικό Κάναλι Μητροπολιτικό Πάρκο και Δημοτικά Πλυντήρια ενώ στην Γλυφάδα ''καραχαλιάδες'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">