ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόνομος


Για τα τοπικά καραφασισταριά, που ακόμα και σήμερα παριστάνουν τους πατριώτες, τους προοδευτικούς και τους αντιπροσώπους. Ντροπή και αίσχος. Ούτε στην Ουγκάντα σήμερα δεν ισχύουν όσα διαμορφώνει το κόμμα Μητσοτάκη , ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος - διοικούντες, οι φερόμενοι ''αριστεροί'' - ''κεντροαριστεροί'' και οι σιωνιστές.

Σημειώνω ότι ο πατέρας μου πολέμησε πέντε χρόνια ενώ ο παππούς μου έντεκα ώστε να είναι ελεύθεροι αυτοί οι καραφασίστες να οργανώνουν τον ''γαλάζιο'' βούρκο τους.

Κυβέρνηση ΝΔ, και ''γαλάζιος'' υπόνομος Δήμου Γλυφάδας.

Ο μοναδικός δημότης που έχει το σύνολο των στοιχείων του αναρτημένα ΔΗΜΟΣΙΑ και δεν προώθησε το προσωπικό του συμφέρον εσαεί διωκόμενος.

Παραβάσεις δεν υπήρξαν ποτέ από τον υποφαινόμενο. Το θέμα είναι ότι  σιωνιστές και απατεώνες επί δεκαετίες κινούν τα υπονομευτικά τους νήματα.

Ποιοι είναι οι κρατούντες στο τόπο μας και ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες των εταιριών ;

Είναι δυνατόν οι καραφασίστες, οι οποίοι/ες δεν αναγνώρισαν τον αγώνα όσων πρωτοστάτησαν για ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις, όμως, αποδέχτηκαν να παρακολουθούν και να χρηματοδοτούν τις διαπλεκόμενες που έστησαν ετεροχρονισμένα, να μην έκαναν αναπαραγωγή των άτιμων πρακτικών τους και στην ψηφιακή εποχή ;Ποιοι παραβίασαν τον διπλά ασφαλισμένο κωδικό μου και δημιούργησαν τις παραβάσεις ;

Όλος ο τοπικός , εθνικός , και ο παγκόσμιος ΥΠΟΝΟΜΟΣ πίσω απ' αυτές τις ενέργειες. Είναι βέβαιο ότι ελάχιστοι/ες έχουν τα εφόδια αξιολόγησης που βρίσκετε η ΑΛΗΘΕΙΑ. Εσείς σύμφωνα με την εικόνα έχετε την δυνατότητα αξιολόγησης ;

Απάτη και Νοθεία

Οι τοπικοί φερόμενοι ''αριστεροί'' - ''κεντροαριστεροί'' σύμφωνα όσων γνωρίζουν και σύμφωνα των πεπραγμένων τους είναι τουλάχιστον καθάρματαΤόσο η σελίδα στο F/B όσο και το κανάλι έπεσαν, τα έκλεισαν με δόλο, διότι στα βίντεο υπήρχαν αυτοί   αντί για το όφελος και το συμφέρον του υποφαινόμενου. Μη θεωρήσετε ότι το καθάρματα σύμφωνα των πεπραγμένων τους υπερβαίνει τα εσκαμμένα. 

Αν ήταν οι σελίδες του Γιάχου τι θα έλεγε ο ίδιος και τι θα έγραφε το τσιράκι του ο Βασιλακόπουλος ;Αν ήταν οι σελίδες του Βασιλακόπουλου τι θα έκανε ο Γιάχος στα Δ/Σ του Δήμου ;Αν ήταν οι σελίδες των Σκαμπαρδώνηδων και των Ταστάνηδων τι θα έλεγαν στα Δ/Σ του Δήμου και τι θα είχαν προωθήσει σε όλες τις κομματικές τους φυλλάδες και ιστοσελίδες ;Οι ''κοκκορικοί'' τι θα έκαναν, οι έτεροι της ΝΔ ;

Αυτούσια το γεγονός ότι έκλεισαν σειρά από μέσα με την επωνυμία της ΓΛΥΦΑΔΑΣ και δεν έχει ειπωθεί ούτε μια λέξη από το σύνολο διοικούντων - παρατάξεων καταμαρτυρά ότι πίσω από όλες τις ενέργειες ήταν οι ίδιοι, τα κόμματά τους και οι αρωγοί τους διαπλεκόμενοι. Εξαφανίζουν όσα έλεγαν και έκαναν χθές και συσκοτίζουν το παρόν και το μέλλον αλλοιώνοντας απόλυτα την ιστορία.

O τοπικός παραλογισμός

Η πλειονότητα που απείχε της κάλπης και στέλνει σαφές μήνυμα προς πολιτικά κόμματα - πολιτικούς στη συνέχεια γίνετε ραγιάς και πηγαίνει να παρελάσει μπροστά από άτομα τα οποία δεν έχουν υπηρετήσει, δεν εκπροσωπούν ορθά τον Δήμο και κατέλυσαν εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών ;Ούτε ένας από τα σούργελα του 4ου ορόφου που έχουν στήσει σειρά από πλεκτάνες , δολοπλοκίες, καθώς και μηνύσεις δεν έχει λάβει 4.500 χιλιάδες ψήφους.

Μήπως χρειάζεται να βάλω τον Τζουμάκα να χτυπά το κεφάλι του ;Είστε σίγουροι/ες ότι επικοινωνείται με τον εγκέφαλό σας όταν από την παιδική ηλικία προσαρμόζουν τα παιδιά σας στον ραγιαδισμό υπέρ όσων καταλύουν το δίκαιο, την αξιοκρατία, την δημοκρατία και την ειλικρίνεια , δημιουργώντας διαπλεκόμενες παράγκες , αργόμισθους ΟΝΝΕΔίτες και πληθώρα επιλεκτικά και καταχρηστικά εξυπηρετούμενων ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Παρελάσατε μπροστά από τους καραφασίστες της Γλυφάδας ;Δεχτήκατε την υποταγή ραγιαδισμού που διαμορφώνουν από τις ελεγχόμενες κομματοκρατούμενες δομές φερόμενης ''παιδείας'' ;

- Όταν οι δικοί μας άνθρωποι πολεμούσαν και έχυναν το αίμα τους για την χώρα μας οι δικοί τους ήταν μαυραγορίτες δοσίλογοι, καταδότες, και συνεργάτες των Γερμανών. Ποιοι/ες δέχονται να παρελάσουν μπροστά από άτομα τα οποία δεν έχουν καν υπηρετήσει ;Πατριώτες ?

- Ακόμα και η εξαίρεσή μου από τις εκλογές, στον ίδιο μου το τόπο, από ξενόφερτους - ξενόφερτες ήταν ενέργεια πριμοδοτούμενη - χρηματισμένη που αποσκοπούσε στο στενό συμφέρον συγκεκριμένων διαπλεκόμενων ατόμων αντί του Δήμου. Όλα δικά σας πλέον. Δήμος, χρήματα, σόσιαλ, παρατάξεις, ''πολιτισμός'',  ''ενημέρωση'', εξουσία, ερτζιανά. Φάτε τα όλα ως παμφάγα ζώα που είστε. Λειτουργία ανθρώπων παγκόσμια στη δική σας βάση δεν γνωρίζω.

- Αναλογίσου ποιοι κινούσαν τα νήματα και αμέσως μετά εμφανίστηκαν ως τοπικές εφημερίδες της γλυφάδας, τοπικός τύπος, υποψήφιοι/ες υποστηρικτές και metropolitan ! Γιάχοι, Σκαμπαρδώνηδες , Παπανικολάου, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ  και λοιποί άπαντες διαπλεκόμενοι και υπονομευτές του Δήμου.

Παγκοσμιοποιημένη νέα τάξη διαπλοκής - Υπόνομος - Μη φερέγγυες εταιρίες - Απαράδεκτα συστήματα ( Ποιος διόρισε τα παραρτήματα ; )

- Ομολογουμένως εν έτη 2023 δεν μπορεί να κοιμούνται με τα τσαρούχια οι περισσότεροι/ες. Η πελατεία του Μητσοτάκη , τα ''γαλάζια'' τσιράκια , έχουν γίνει λίστα η οποία έχει δοθεί στις πολυεθνικές ώστε όσες παραβάσεις γίνονται από δαύτους να είναι ως μη γενόμενες. ( Ούτε σύσταση δεν τους κάνουν.) Στον αντίποδα, χωρίς παραβάσεις κλείνουν κανάλια και σελίδες με ενέργειες από τους ίδίους. Παραβάσεις και παραβιάσεις λογαριασμών και περιεχομένου. Δεν είναι του παρόντος, κάποια στιγμή θα σας δείξω αναλυτικά τι ισχύει στην μπανανία χώρα στην εποχή της παγκοσμιοποιημένης διαπλοκής και της πολιτικοοικονομικής απάτης. 'Εχουν ολόκληρο επιτελείο σιωνιστών και εκπαιδευμένων από τους εβραίους με στόχο όσους προωθούν την αλήθεια σε βάρος της διαπλοκής τους. Ειδικοί στο χάκιγκ. Από την ΕΥΠ μέχρι ιδιωτικές εταιρίες βαμμένες ολότελα νεοδημοκρατικές με εβραϊκά συστήματα, έως τις ίδιες τις πολυεθνικές με παραρτήματα στη χώρα μας, οι οποίες παραβιάζουν λογαριασμούς και έπειτα με το πρόσχημα παραβάσεων που έγιναν έπειτα της παραβίασης των λογαριασμών τους κλείνουν. Γίνετε δέκα χρόνια να μην υπήρχαν παραβάσεις και έγιναν όλες τον ενδέκατο  έπειτα από παραβίαση του λογαριασμού ? Τι λέτε ;Διεθνής διαπλοκή και απατεωνίστικες εταιρίες. Ακόμα και εταιρίες φερόμενης προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις έπειτα εντολών κάνουν επιλεκτικά χάκιγκ. Οι εποχές αλλάζουν, οι τεχνολογίες αλλάζουν, οι πρακτικές τους δεν αλλάζουν. Ποιόν στοχοποίησαν ;

- Επί σειρά ετών , ενώ ακόμα και το τσίρκο της κάθε γειτονιάς θησαυρίζει από τις χιλιάδες κορόϊδα που ''καταπίνουν αμάσητο τον σανό της συστημικής προπαγάνδας '', και ενώ υπήρχε εντολή χιλιάδων δημοτών στην κάλπη από το 2014 άφησα να εξελιχθεί η παράσταση του γνωστού πολιτικοοικονομικού τσίρκου. Είναι σαφές σήμερα ποιοι είναι, καθώς και τι είναι ΟΛΟΙ - συνολικά ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόνομος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">